Баба Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Zasto bi se vracao u Banja Luku kada je ovde vec stekao zavidan profesionalni uspeh . Nemoj da si tajnovit , podeli sa nama zasto ne bi smeo da se vrati . Па нек се врати, ко му брани . Та он је свакако Бањалучанин, није мој војвођанин, није рођени новосађанин као ја рецимо. Чак ни не уме лепо да растеже кад дивани , него још увек прича фа-фа , ко сви босанци с тим што се из петних жила труди да избаци ијекавицу што је збиља јадно и бедно. Мислим да је то још бедније од промене имена. Све у свему једна комплетно мизерна појава на простору Војводине, па и Србије, а можда и Балкана. Срђан Ранђеловић, Silence , Manolis and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Zahvalan sam da takvi kao ti nemaju mogucnosti da sprovedu tvoje zamisli u delo . Primecujem da je sada i " mali turcin " , zasto takva podrugljiva kvalifikacija , gradjanina Srbije ? Ispravi me ako gresim , ti bi druge nacionalnosti nekako da odstranis iz Srbije . Извини а јеси ли ти сигуран да је Сабахудин алијас Динко Грухоњић заиста Турчин ? Да ли се он негде изјаснио да је друге националности. Искрено мене не би чудило ни да се крстио у православље тих "злих" 90-их чисто да би лакше напредовао у каријери , познајем неколицину таквих из Новог Сада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Објасни . Ти си Орк, кретен , са шиљатим зубима , жедан крви, без ума ? Или мислиш да је добар део популације Србије сличан орцима ? Или си нешто мислио ? У својој опасци уопште нисам коментарисао пашквилу Сабахудина Гругоњића, нити исте такве форме у написима некаквих новинара из некаквих Правди и Печата, него баш то што сам потпис`о... И немам шта за коментарисати.. Ко схвати, и сећа се, зна о чем` причам... bora је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 У својој опасци уопште нисам коментарисао пашквилу Сабахудина Гругоњића, нити исте такве форме у написима некаквих новинара из некаквих Правди и Печата, него баш то што сам потпис`о... И немам шта за коментарисати.. Ко схвати, и сећа се, зна о чем` причам... Но, нама је значајније да ово није први пут да неко пореди Србију са митском земљом Мордор. Још Миша Глени у свом бестселеру („Смрт Југославије“) Милошевићеву Србију назива Мордором Па није много ни погрешио... Митска земља Мордор је земља Орка. Дакле поновићу : Објасни . Ти си Орк, кретен , са шиљатим зубима , жедан крви, без ума ? Или мислиш да је добар део популације Србије сличан орцима ? Или си нешто мислио ? Шта ме брига што ниси помињао Грухоњића. Реци да ли сматраш као што си рекао да "није много погрешио" Миша Глени кад је поредио Србију са Мордором , дакле да ли сматраш да су твоји сународници и ти скупа с њима Орци ? Ако не сматраш , онда у чему је сличност и где то није погрешио, рекох да објасниш а ти пишеш "И немам шта за коментарисати.. Ко схвати, и сећа се, зна о чем` причам..." Шта ти то значи? Значи да се слажеш да си ти Орк, јер је Србија Мордор? Или шта ? Кад си се већ укључио у дискусију онда дискутуј, ако ниси хтео да дискутујеш што си се укључивао ? Шта изиграваш ти сад, неку памет, сећање, које као нико нема сем тебе или шта ли већ ? Милан Ракић and Middle-earth је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Митска земља Мордор је земља Орка. Дакле поновићу : Објасни . Ти си Орк, кретен , са шиљатим зубима , жедан крви, без ума ? Или мислиш да је добар део популације Србије сличан орцима ? Или си нешто мислио ? Шта ме брига што ниси помињао Грухоњића. Реци да ли сматраш као што си рекао да "није много погрешио" Миша Глени кад је поредио Србију са Мордором , дакле да ли сматраш да су твоји сународници и ти скупа с њима Орци ? Ако не сматраш , онда у чему је сличност и где то није погрешио, рекох да објасниш а ти пишеш "И немам шта за коментарисати.. Ко схвати, и сећа се, зна о чем` причам..." Шта ти то значи? Значи да се слажеш да си ти Орк, јер је Србија Мордор? Или шта ? Кад си се већ укључио у дискусију онда дискутуј, ако ниси хтео да дискутујеш што си се укључивао ? Шта изиграваш ти сад, неку памет, сећ� Прво, не видим разлог за овакву реакцију и "прозивање" типа, "ако ниси хтео да дискутујеш, што си се укључивао'?" Већ сам се побојао да ћеш доћи у Богатић и извући ме за увета што сам означио цитат Мишин, да није много нити погрешио што је Србију у време СМ прогласио некаквом митском земљом Мордором... Код мене у Мачви су у време покојног СМ и његове највеће "снаге", а у недостатку асоцијација Толкинових импресија, у та доба то исто време (његове владавине) поредили са ефектима и крајњим производима варења хране... И твоје мишљење и став, као "живог споменика српског културе" како те се крсти на овом форуму је срећом само твоје мишљење и твој став... bora је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Ма шта ми рече... Брате ја сад чекам пола сата шта ће мени овај Миле Ракић одговорити , реко видим ту је на теми али не одговара, сад се човек гарант доватио неке литературе па смишља неки паметан одговор тако да кад ми рече остаћу без текста и таман кад сам се предо и одустао од чекања оно стиже одговор... дрхтавом руком кликнем мишем на тему ... прочитам ... кад оно ништа. Тотално си ме оставио како да кажем у оном стању ко кад чекаш нову годину , она дође и ништа се заправо не дешава. Мислим бзвз... Алексиос and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Navedi gde je propagirano odvajanje teritorije . Ako je zakon prekrsen zasto do sada nije uhapsen kao drzavni neprijatelj ? Strani placenici su odavno istrosena tema ciji koreni dopiru iz vremena komunisticke vladavine . Stvarno nisam upoznat sta bi se dogadjalo stranim drzavljanima u navedenim drzavama , greska je u tome da je ovaj covek drzavljanin Srbije i ima pravo na svoje misljenje koje mu je omoguceno zakonom То што до сада није ухапшен то је очигледни знак да човек има ''залеђину'' и да иза свега овога не може да буде само један човек или нека тамо НВО. Сети се пре свега времена прављења''Отпора'' и рушења Милошевића где је комплетни будући државни ''демократски'' кадар пре бомбардовања ишао пред ноге Олбрајтовој. Чини ми се да је овде реч о страним плаћеницима истрошене теме из комунистичке владавине? Да, грешке се догађају па чак и држави Србији да примају и дају држављанство онима који ће је једног дана цепати на делове и распарчавати како хоће. Холандија је земља Холанђана са мањинама , Немачка је земља Немаца са мањинама, Србија је земља Срба са мањинама и плус НВО. А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Холандија је земља Холанђана са мањинама , Немачка је земља Немаца са мањинама, Србија је земља Срба са мањинама и плус НВО. Пардон Србија је земља грађана , мањина и НВО + Срби Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Middle-earth Написано Јануар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Пардон Србија је земља грађа , мањина и НВо + Срби Па да, Срби му ту дођу као мањина. Ко бре нас пита за било шта?! :10500: Баба је реаговао/ла на ово 1 А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих. Посланица Јеврејима 11, 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Ма шта ми рече... Брате ја сад чекам пола сата шта ће мени овај Миле Ракић одговорити , реко видим ту је на теми али не одговара, сад се човек гарант доватио неке литературе па смишља неки паметан одговор тако да кад ми рече остаћу без текста и таман кад сам се предо и одустао од чекања оно стиже одговор... дрхтавом руком кликнем мишем на тему ... прочитам ... кад оно ништа. Тотално си ме оставио како да кажем у оном стању ко кад чекаш нову годину , она дође и ништа се заправо не дешава. Мислим бзвз... Не видим зашто је мој одговор теби баш тако битан, те си га чекао пола сата... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Не видим зашто је мој одговор теби баш тако битан, те си га чекао пола сата... Па очекивао сам да ме напуцаш ... мислим како си наступио био сам уверен да ћеш имати аргументе... лоша процена ... сори Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Па очекивао сам да ме напуцаш ... мислим како си наступио био сам уверен да ћеш имати аргументе... лоша процена ... сори Хм... Прво, није ми намера икога да "напуцавам", јер нисам на овом форуму из тих разлога, ако неко због тога је... Даље, аргумената гледе, што се тиче саме теме, мислим да је довољно што сам ју назвао пашквилом тамо неког Сабахудина... (Част свим Зоранима исламског завета које познајем...) А треће, цитат Мише Гленија који сам прокоментарисао, и даље стојим иза њега и сматрам владавину и време СМ сматрам неславним периодом наше историје и надам се да је тај мој став политички коректан, у најмању мери исто као и сваки твој став... Ако ли није, позивам било којег администратора и било каквог званичника ове агоре да ме банује за сва времена са овога форума, јер је моје мишљење у опозиту са ставом Жељковим... Баба and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Zeljko, malo pazljivije procitaj ono sto si ti napisao i ono sto sam ja napisao . Na moje razumljive opaske koje se odnose na tvoje pisanje ti bi jos i malo o Starcevicu . E , pa tako ne moze . Na par mojih konstatacija i pitanja ti razvodnjavas odgovore i to vrlo vesto . Vrhunac je da uvodis i Raduna koji bi mi rastumacio pisanje Gruhonjica . Smirenije i pazljivije procitaj moje odgovore na tvoju analizu clanka koju je napisao Gruhonjic . I molim te nemoj ti da mi prepricavas tekst za koji ti smatras da ga nisam procitao . To je vec malo bezobrazno . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 Zeljko, malo pazljivije procitaj ono sto si ti napisao i ono sto sam ja napisao . Na moje razumljive opaske koje se odnose na tvoje pisanje ti bi jos i malo o Starcevicu . E , pa tako ne moze . Na par mojih konstatacija i pitanja ti razvodnjavas odgovore i to vrlo vesto . Vrhunac je da uvodis i Raduna koji bi mi rastumacio pisanje Gruhonjica . Smirenije i pazljivije procitaj moje odgovore na tvoju analizu clanka koju je napisao Gruhonjic . I molim te nemoj ti da mi prepricavas tekst za koji ti smatras da ga nisam procitao . To je vec malo bezobrazno . Дакле ти се слажеш са Сабахудином Грухоњићем ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Јануар 12, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2013 То што до сада није ухапшен то је очигледни знак да човек има ''залеђину'' и да иза свега овога не може да буде само један човек или нека тамо НВО. Сети се пре свега времена прављења''Отпора'' и рушења Милошевића где је комплетни будући државни ''демократски'' кадар пре бомбардовања ишао пред ноге Олбрајтовој. Чини ми се да је овде реч о страним плаћеницима истрошене теме из комунистичке владавине?Да, грешке се догађају па чак и држави Србији да примају и дају држављанство онима који ће је једног дана цепати на делове и распарчавати како хоће. Холандија је земља Холанђана са мањинама , Немачка је земља Немаца са мањинама, Србија је земља Срба са мањинама и плус НВО. Izvini , ja sam napravio losu konstrukciju recenice koja izgleda da je greska zato sto je dobio drzavljanstvo Srbije . Ispravljam se , NIJE greska sto je dobio drzavljanstvo Srbije . Molm te podseti me kada je i ko je to odlazio pre bombardovanja kod M . Olbrajt . ] Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука