Jump to content

Оцени ову тему

pokajnik83

31 члановâ је гласало

1. 1. Ко побеђује у финалу Мундобаскета- Србија или САД?

Препоручена порука

• Одговори 573
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Па прво треба да се промени савез,да дође председник нови,да покуша Дуди да обезбеди све услове за рад.Ако Дуда опет неће онда је Пешић најбоље решење,доказао је да са слабијом екипом Дуда није могао да га надигра посебно.Сви знамо да је у свакој екипи у којој је био правио препород и увек имао успехе.

Подели на овим сајтовима

Па прво треба да се промени савез,да дође председник нови,да покуша Дуди да обезбеди све услове за рад.Ако Дуда опет неће онда је Пешић најбоље решење,доказао је да са слабијом екипом Дуда није могао да га надигра посебно.Сви знамо да је у свакој екипи у којој је био правио препород и увек имао успехе.

па гласај за дуду 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

За Пешића сам..јер мислим да Дуда није испао фер.Па ја бих бесплатно радио,а не да правим проблеме за 400 000 евра и савез.Ја сам ту за Србију,не за неколико човека. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

Ја лично мислим да би Александар Ђорђевић био право решење .Моје образложење је следеће :

-пре свега је малад и жељан доказивања , а тек је одскора почео да се бави тим послом

-био је један од кључних играча у периоду од 1995 до чиними се 2002 године у репрезентацији под диригентском палицом Жељка Обрадовића

Мислим да поседује ону потребну дрскост и темперамент за једног врсног тренера и чини ми се , можда грешим , да је доста научио поред Жељка и још раније од покојног Александра Николића .

зати је мој први пик Сале Ђорђевић

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Ја лично мислим да би Александар Ђорђевић био право решење .Моје образложење је следеће :

-пре свега је малад и жељан доказивања , а тек је одскора почео да се бави тим послом

-био је један од кључних играча у периоду од 1995 до чиними се 2002 године у репрезентацији под диригентском палицом Жељка Обрадовића

Мислим да поседује ону потребну дрскост и темперамент за једног врсног тренера и чини ми се , можда грешим , да је доста научио поред Жељка и још раније од покојног Александра Николића .

Па добро,али зар он није већ водио Армани и није се лепо провео тамо?

Мислим да не треба да се играмо са тим стварима,пуштали смо Душка Вујпшевића,Обрадовића,Моку и још једног заборавих му име..треба сад проверено..треба нам екипа за ОИ да победимо Американце долазе у најјачем саставу!

Подели на овим сајтовима

све то стоји ал има ли јачи од Дулета ??? 0110_hahaha реално, имали смо сви прилику видјети шта он ради он ничега (пара) и какве играче ствара... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

све то стоји ал има ли јачи од Дулета ??? 0110_hahaha реално, имали смо сви прилику видјети шта он ради он ничега (пара) и какве играче ствара... 4chsmu1

Слажем се ја са тобом да је Дуле добар али само као клубски тренер и ништа више .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

све то стоји ал има ли јачи од Дулета ??? :) реално, имали смо сви прилику видјети шта он ради он ничега (пара) и какве играче ствара... greengrin

Слажем се ја са тобом да је Дуле добар али само као клубски тренер и ништа више .

joooj играчи су играчи могао би дуле и то добро орадити  :)

Подели на овим сајтовима

све то стоји ал има ли јачи од Дулета ??? 4chsmu1 реално, имали смо сви прилику видјети шта он ради он ничега (пара) и какве играче ствара... 319.gif

:) играчи су играчи могао би дуле и то добро орадити  4chsmu1

Хехех па ми немамо играче из Прћиловца..ово су већ оформљени играчи,за које Душко нема ауторитет.Кад је био у ЦСКА показао је своје светло,такав непромишљен потез му је стварно срозао репутацију.

Има јачи од Дулета,а то је Пешић..доказао му је кад га ја са слабијом екипом и мањим буџетом победио у дербију.Сви смо видели шта ради Пешић са Валенсијом сад!Лудница!

Подели на овим сајтовима

ај видићемо на крају анкете шта кажу браћа форумаши па ћемо онда полемисати... prstgore 4chsmu1

за сада дуле води.... joooj

Подели на овим сајтовима

Бојкотујем гласање prstgore Увреѓен сам 4chsmu1

Очигледно је да гробарски лоби доводи буцка псовача Вујошевића и да је зато Дуда и дао оставку...

Само полако гробари, пазите, имам контра гард :cheesy:  joooj

Подели на овим сајтовима

Бојкотујем гласање :cheesy: Увреѓен сам :)

Очигледно је да гробарски лоби доводи буцка псовача Вујошевића и да је зато Дуда и дао оставку...

Само полако гробари, пазите, имам контра гард :)  joooj

полако бре 4chsmu1

prstgore

Подели на овим сајтовима

недеља, 20. феб 2011.

Успех јуниора Звезде

Јуниорски кошаркашки тим Црвене звезде пласирао се на завршни турнир Евролиге пошто је у финалу квалификационог турнира у Железнику савладао домаћина ФМП са 102:93 (27:18, 28:26, 27:26, 20:23).

"Црвено-бели" су потпуно заслужено остварили велики успех против фаворизованих вршњака из ФМП-а, а наистакнутији појединац био је Александар Цветковић са 35 поена и осам асистенција, који је и најбољи играч трурнира. Истакли су се још Иван Маринковић са 21 и Иван Саичић са 16 поена.

Постављена слика

На турниру у Железнику Црвена звезда је била победник Б групе у конкуренцији Инсепа (Француска), Олимпије (Словенија) и Беовука, док је ФМП био првопласирани у групи А испред Партизана, УСК-а (Чешка) и Албе (Немачка).

Завршни турнир осам најбољих јуниорских екипа биће одржан од 5. до 8. маја у Барселони.

http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/32/%D0%9A%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0/846324/%D0%A3%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%85+%D1%98%D1%83%D0%BD%D0%B8%D0%BE%D1%80%D0%B0+%D0%97%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B5.html

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...