Eniz Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Цитат Сад је готово... ми смо изубили од Турске, после они изгубили од Американца... Али ако се сетимо Европског првенства у фудбалу 2008. па цела Србија је навијала за Турску... Али ја предлажем да пређемо на тему Одбојка.... сад је првенство у току... Da , izgleda Šangaj da je Srbija izgubila zato što toga dana nisam navijao.E dasm samo znao da sam ja tu bitan faktor!a obićno se ovdje bavi o prošlosti ko daneke faide ima od toga, a rano je Šangaj o ovome u Italiji pričati, izgleda to će biti aktuelno tek za tri godine. :bla: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Цитат Цитат Сад је готово... ми смо изубили од Турске, после они изгубили од Американца... Али ако се сетимо Европског првенства у фудбалу 2008. па цела Србија је навијала за Турску... Али ја предлажем да пређемо на тему Одбојка.... сад је првенство у току... Da , izgleda Šangaj da je Srbija izgubila zato što toga dana nisam navijao.E dasm samo znao da sam ja tu bitan faktor!a obićno se ovdje bavi o prošlosti ko daneke faide ima od toga, a rano je Šangaj o ovome u Italiji pričati, izgleda to će biti aktuelno tek za tri godine. :bla: Ček, igra li tamo Zimbabve,a oni neznaju plivati, za koga li ću sad morati navijati! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Цитат Цитат Цитат Сад је готово... ми смо изубили од Турске, после они изгубили од Американца... Али ако се сетимо Европског првенства у фудбалу 2008. па цела Србија је навијала за Турску... Али ја предлажем да пређемо на тему Одбојка.... сад је првенство у току... Da , izgleda Šangaj da je Srbija izgubila zato što toga dana nisam navijao.E dasm samo znao da sam ja tu bitan faktor!a obićno se ovdje bavi o prošlosti ko daneke faide ima od toga, a rano je Šangaj o ovome u Italiji pričati, izgleda to će biti aktuelno tek za tri godine. :bla: Ček, igra li tamo Zimbabve,a oni neznaju plivati, za koga li ću sad morati navijati! Ја колико се разумем у одбојку, пливање није од пресудног значаја за игру... ал` ови из Зимбабве имају добру кондицију... па тај недостатак могу да надохнаде кондицијом confused ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Eniz Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Сад је готово... ми смо изубили од Турске, после они изгубили од Американца... Али ако се сетимо Европског првенства у фудбалу 2008. па цела Србија је навијала за Турску... Али ја предлажем да пређемо на тему Одбојка.... сад је првенство у току... Da , izgleda Šangaj da je Srbija izgubila zato što toga dana nisam navijao.E dasm samo znao da sam ja tu bitan faktor!a obićno se ovdje bavi o prošlosti ko daneke faide ima od toga, a rano je Šangaj o ovome u Italiji pričati, izgleda to će biti aktuelno tek za tri godine. Ček, igra li tamo Zimbabve,a oni neznaju plivati, za koga li ću sad morati navijati! confused Ја колико се разумем у одбојку, пливање није од пресудног значаја за игру... ал` ови из Зимбабве имају добру кондицију... па тај недостатак могу да надохнаде кондицијом 0102_laugh Zar ja nerekoh da mi je :bla: zadnja rupa na svirali, znam ja šta je tamo ali ko će pobijediti, manje bitno.Ja razmišljam ovako:Sutra valja na posao, kirija za radnju samo što nije došla, a još deset dana do plate radniku, ne uplatihjoš osiguranje, ako mi inspekcija uleti.Uuuuu, kad dođem na posla valja 300 km sa autom po robu, curica mi nešto slabo uči kad ću sa njom da sjednem da joj pokažem,:cheesy2: pa još i to to prvenstvo u čemu no beše, ma baš me briga za prvenstvom!Kužite li o čemu je riječ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
šangaj Написано Септембар 26, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2010 Цитат Цитат Цитат Цитат Цитат Сад је готово... ми смо изубили од Турске, после они изгубили од Американца... Али ако се сетимо Европског првенства у фудбалу 2008. па цела Србија је навијала за Турску... Али ја предлажем да пређемо на тему Одбојка.... сад је првенство у току... Da , izgleda Šangaj da je Srbija izgubila zato što toga dana nisam navijao.E dasm samo znao da sam ja tu bitan faktor!a obićno se ovdje bavi o prošlosti ko daneke faide ima od toga, a rano je Šangaj o ovome u Italiji pričati, izgleda to će biti aktuelno tek za tri godine. Ček, igra li tamo Zimbabve,a oni neznaju plivati, za koga li ću sad morati navijati! 8086.gif Ја колико се разумем у одбојку, пливање није од пресудног значаја за игру... ал` ови из Зимбабве имају добру кондицију... па тај недостатак могу да надохнаде кондицијом confused Zar ja nerekoh da mi je 1405_love zadnja rupa na svirali, znam ja šta je tamo ali ko će pobijediti, manje bitno.Ja razmišljam ovako:Sutra valja na posao, kirija za radnju samo što nije došla, a još deset dana do plate radniku, ne uplatihjoš osiguranje, ako mi inspekcija uleti.Uuuuu, kad dođem na posla valja 300 km sa autom po robu, curica mi nešto slabo uči kad ću sa njom da sjednem da joj pokažem,dada pa još i to to prvenstvo u čemu no beše, ma baš me briga za prvenstvom!Kužite li o čemu je riječ? Jес` треба да се ради сутра... понедељак ... ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2010 Хемофарм у другом кругу Еврокупа! 21. децембар 2010. Вршчани у мечу последњег кола групе Б поражени од Асвела у Вилербану 81:80, али су због бољег међусобног скора прошли даље. У Топ 16 ривали Уникс, Гран Канарија и Цедевита Данило Анђушић је био одличан Хемофарм је пропустио шансу да победи Асвел у Вилербану у мечу последњег кола групе Б Еврокупа – 81:80 (27:21, 16:14, 20:24, 18:21), али му је минус од само једног поена, ипак донео пласман у наредни круг такмичења. Наш тим је у првој утакмици у Вршцу славио са четири поена разлике и захваљујући бољем међусобном скору нашао се међу 16 најбољих тимова у Еврокупу. http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:312331-Hemofarm-u-drugom-krugu-Evrokupa БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2010 Црно-бели убедљиви против „вукова“ у Загребу (85:55) Партизан разбио цибосе! Среда - 29.12.2010 Дуго им је требало, али кошаркаши Партизана не само да су забележили прву овосезонску победу у гостима, него су у Загребу понизили Цибону са 85:55. У последњем мечу у 2010. години црно-беле је предводио Американац Џејмс Гист са 24 поена (8-10 шут из игре). После пет везаних неуспеха на гостујућим паркетима у НЛБ лиги, изабраници Владе Јовановића одиграли су фантастично у хрватској престоници. http://www.alo.rs/sport/34316/Partizan_razbio_cibose БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 27, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2011 Кошаркаши Партизана изгубили од Ефес пилсена у другом колу Топ 16 фазе Евролиге Ракочевић разбеснео „гробаре“! Четвртак - 27.01.2011 Туга! Партизан је пао у „Арени“. Иако су црно-бели оставили срце на терену, то ипак није било довољно да се заустави турски Ефес пилсен, који је славио резултатом 79:76. Није успео Џерелс да избори продужетак, промашио је и Кецман за три поена уз звук сирене, а овога пута тренер гостију Велимир Перасовић насмејан је напустио терен. Турске „пиваре“ предводио је Игор Ракочевић са 23 поена. Сјајан је био и Тунчери, који је био непогрешив са линије слободних бацања у финишу. Турски репрезентативац изнервирао је поново српске навијаче, као када је у полуфиналу Светског првенства постигао одлучујући поен против „орлова“, након што је згазио линију. - Ово ми је била прва званична утакмица у „Арени“. Хтео сам да „повучем“ екипу, јер многи од ових момака никада нису играли пред оваквом публиком, каква Партизанова зна да буде - рекао је након меча Игор Ракочевић. Бивши капитен Звезде дочекан је звиждуцима, а приликом сваког шутирања слободних бацања био је и вређан са трибина. - Био сам професионалац, трудио сам се да не провоцирам никога. Ето, честитао сам Гисту за рампу коју ми је лупио. Како је скочио и слона би прелетео - рекао је бивши српски репрезентативац, који је играо болестан јер већ 10 дана има вирус и додао: - Одлучило је искуство, јер ипак ми имамо много више великих утакмица у рукама од садашњих играча Партизана. Партизан је направио велики успех самим пласманом у Топ 16, тако да не треба да очајава - изјавио је Ракочевић. У Партизановој свлачионици био је мук након меча. Сви су погнули главе, а Нејтан Џаваи био је на ивици суза. - Крив сам, признајем. Подбацили смо у скоку, посебно ја. Пресудио је тренутак када сам се сударио са Гистом. Биће тешко, али боримо се до краја, желимо у наредну фазу - рако је Џаваи. http://www.alo.rs/sport/35120/Rakocevic__razbesneo_grobare БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Ивковић поднео оставку Душан Ивковић више није селектор кошаркашке репрезентације Србије. Прослављени стручњак дао је оставку на ту функцију, наводећи да није физички ни ментално спреман да остане на том месту. Председник КСС-а Драган Капипчић изненађен одлуком. У писму упућеном Кошаркашком савезу Србије, Ивковић је детаљно објаснио разлоге напуштања кормила националног тима и навео циљеве које би требало да репрезентација у будућности испуни. Ивковић поднео оставку "Као што сам напоменуо у извештају са СП у Турској, 2011. година је најважнија у четворогодишњем предолимпијском циклусу. Европско првенство у Литванији је квалификационо такмичење за учешће на Олимпијским играма 2012. године у Лондону. Кошаркашка организација, уз помоћ свих спортских институција, требало би да предузме све неопходне мере како би се директно квалификовали на Олимпијаду", наводи се у писму. http://www.rts.rs/page/sport/ci/story/32/%D0%9A%D0%BE%D1%88%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B0/842746/%D0%98%D0%B2%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B+%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%BE+%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D1%83.html БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Увидео човек да се са битангама не може и отишао. Давидова је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Цитат Увидео човек да се са битангама не може и отишао.Хтео сам да отворим нову тему са речима које садржи твоја реченица али би томожда било осуђивање. А ова је општа за све догађаје у кошарци БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 15, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2011 Исто ти је и у фудбалу, а помало и у политици... само што у политици имаш веће и мање битанге, а у спорту чини ми се да још увек има "нормалних", али их је веома мало... Давидова је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 16, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 16, 2011 Паспаљ: Играча нема ни на видику Многи су се заносили да ће Дуда, упркос проблемима, остати. Било ми је јасно да од тога нема ништа када је преузео Олимпијакос, каже прослављени репрезентативац који у оставци селектора не види највећи проблем ЈАВНОСТ је занемела на повлачење Душана Ивковића, а један од ретких који се није изненадио је Жарко Паспаљ, златни репрезентативац. Некадашње сјајно леворуку крило одлично познаје трофејног стручњака са којим је некада успешно сарађивао у националној селекцији. - Многи су се очигледно заносили да ће Дуда, упркос проблемима, остати. Мени је било јасно да од тога неће бити ништа оног тренутка када је преузео Олимпијакос. Као што сам знао да ће завршити посао на Светском првенству у Турској - прича Паспаљ за „Спорт“. Не пропушта да апострофира да није све ни у дуговањима Савеза на име плата Ивковићу, то је “само” још једна ствар у низу неповољних ситуација. - Требало би веровати Ивковићу када материјални моменат не ставља као један од разлога овакве одлуке. Мислим да су га “отерала” недешавања у Кући кошарке, где је и даље све успорено, ма успавано. Не кажем да су људи у савезу злонамерни, да све раде на штету трофејног спорта, напротив. Ипак, то не умањује одговорност. Прослављени репрезентативац у свој халабуци изазваној фамозним писмом из Атине, скреће пажњу на једну другу алармантну чињеницу, од које кошаркашки посленици беже као ђаво од крста. - Не кажем да ће се лако пронаћи замена Ивковићу односно наследник, али шта ћемо са “мањком” играча. Ја не видим неког новог, талентованог играча ни на видику. Сви причају о важности максималног резултата на ЕП у Литванији крајем лета, па су већ “стигли” до ОИ у Лондону 2012... А ја питам, ко ће да “ускочи” у будућности, међу садашњу генерацију. Они јесу млади, али време лети, па у кошраци се увек гледало и размишљало унапред - не може да се заустави Паспаљ. Потпредседник националног Олимпијског комитета подсећа на још нешто. - Сениори су у протеклом периоду постигли сасвим солидне резултате, мислим да су могли и више, али је тако, како је. Међутим, ова репрезентација само у пуном саставу, максимално спремљена, може да “испостави” кандидатуру за медаљу. Шта ће се десити ако неко откаже, не желим ништа да прејудицирам, из сасвим објективних разлога. Не видим замену, ни на лето, али ни касније. Тако тренутно стоје ствари. Осипање играчког кадра, почев од пуког лиценцирања, један је од већих грехова организације. - То је да се КСС озбиљно замисли, али и фокусира на репрезентативне селекције. Морају да се баве комплексним проблемима, а не да се “растачу” на лигу, жребове... и ко зна шта још - закључује Жарко Паспаљ. http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:319412-Paspalj-Igraca-nema-ni-na-vidiku БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Net Robinson 1.75m i dobro se snalazi oko oko obruča. 1000000001010 Evo i njegov stariji kolega od 1.70m... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владан Написано Фебруар 20, 2011 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2011 Тренутно најактуелније питање наше кошарке, анкета је преузета са Пресс онлајн prstgore да видимо како Жруовци мисле, ко би најбоље водио српску репрезентацију??? confused Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука