Juanito Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Шта ли једу они Амери, сунце им пољубим? Амбургере у мекдоналдсу. RYLAH, Александар Милојков and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Није питање шта они једу, него шта ми радимо када смо омашили 10 шута за редом..од тога 9 зицера ... Ја бих то много боље од њих, али нису хтели да ме пусте да играм. Млађони, Deja Vu and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ја бих то много боље од њих, али нису хтели да ме пусте да играм. могли би и они боље... да се нису упрпли оволико.... много су амери опуштенији oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ајде промаши коју тројку. Сем оног Роуза не знам јел још неко неку омашио. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ајде промаши коју тројку. Сем оног Роуза не знам јел још неко неку омашио. Можд би и промашили када би имао неко да их блокира мало.... например.... а не по два метра од њега стоји... дигни руке, сметај му ради нешто.. прекинуо см да гледам због тога.. Deja Vu је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 могли би и они боље... да се нису упрпли оволико.... много су амери опуштенији Спрдају се са нама, мислим да им је ово најлакша текма до сад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Можд би и промашили када би имао неко да их блокира мало.... например.... а не по два метра од њега стоји... Па кад су ко ја у средњој, млитави, лако их зезнути. Онај направи корак, овај се повуче, па онај врати, док наш укапира шта се десило, мрежица се тресе. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Спрдају се са нама, мислим да им је ово најлакша текма до сад. Мало су се више фокусирали на теодосића и радуљицу и то је то... Па кад су ко ја у средњој, млитави, лако их зезнути. Онај направи корак, овај се повуче, па онај врати, док наш укапира шта се десило, мрежица се тресе. То и кжем, млохава игра. не волим то да гледам.... зато ја волим немце у фудбалу.. нема млохаво ништа, као машина oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agnostik Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Desilo se ono sta nisam hteo, da se nasi uplase. Ja se nisam nadao pobedi ali nisam takav poraz. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Мало су се више фокусирали на теодосића и радуљицу и то је то... То и кжем, млохава игра. не волим то да гледам.... зато ја волим немце у фудбалу.. нема млохаво ништа, као машина Можда наши имају сад неког кеца у рукаву, све је то тактика, видећеш Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Није питање шта они једу, него шта ми радимо када смо омашили 10 шута за редом..од тога 9 зицера ... Ма јок брате. Еволуција је овде једини кривац. Давно сам ја вама причао да је то зло измислио ђаво. Deja Vu, Дијана., Млађони and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ignjatije, Juanito, Deja Vu and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Млађони and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Марковић и Теодосић су се обријали, зато губимо. RYLAH, Млађони and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 14, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2014 Ignjatije, Лидија Миленковић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука