Jump to content

Помозимо Архиепископију охридску- купимо џепни календар за 2013. за само 80 динара!

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

iBBFLpIrglhKo.JPG

Драги и поштовани пријатељи,

Ексклузивно за кориснике и чланове интернет портала Поуке.орг и форума ЖРУ, џепни календар Православне Охридске Архиепископије, за 2013. годину, по цени од  само 80 динара (+ поштарина од неких 20 динара).  

Календар можете наручити на број телефона 066 8 000 283 или преко члана нашег форума https://www.pouke.org/forum/user/7062-walter/

Календар је тематски посвећен шестом по реду, утамничењу Архиепископа охридског и Митрополита скопског Г. Г:  Јована, чијим мученичким благословом имамо изузетно право да својим верним посетиоцима претставимо овај календар на територији Србије. Сав приход од продаје календара ће бити уручен Архиепископији.

Пролог за календар је написао Eпископ брегалнички и Местобљуститељ битољски г. Марко, а у календару се налази и део одговора Архиепископа охридског и Митрополита скопског г.г. Јован на  акт оптужнице Јавног тужилаштва за наводно кривично дело прања новца.

Молимо вас да на овај начин помогнете Архиепископију охридску, да препоручите и вашим пријатељима да помогну куповином овог календара. 

This post has been promoted to an article

Подели на овим сајтовима

• Гости
Zelim da kupim kalendar

obavestite me preko facebook-aili na kucnu adresu .Hvala,svako dobro Biljana

Ипак је најбоље да се јавите преко мобилног телефона који је постављен овде или директно преко линка контакт особе на првој поруци ( пажљиво је порчитајте)

Подели на овим сајтовима

Превешћемо пролог.. биће постављен на Форум а пробаћемо да преведемо и Слово Архиепископа које је такође у календару..

За сваки месец има поо нека корисна поука и изрека  .. па можемо и то превести..  али најубоље би било да научимо македонски..Ипак је то Сатри Српски језик... или ако није баш..онда је он најприближнији језику из времена средњег века.. Бар тако су говорили многи познаваоци ..као што је би рецимо Владика данило крстић ..блаженопочивши Данилче.. :)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Добила сам календаре које сам поручила.

Прелепи су.

Пуно сам захвална.

Ако може превод пролога када стигнете. .hvala. zru

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости

Морам са великом радошћу да кажем да је прва тура календара продата за само дан и по! Хвала свим нашим пријатељима жруовцима који су купили календар и помогли.

И даље можете наручити календар за само 80 динара али ћете само мало сачекати на испоруку. 

Ово је мала жртва за нас а велика помоћ за Архиепископију. Хвала вам.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Календари су поново у понуди, тако да сви заинтересовани могу да се јаве за поруџбину на већ објављени начин..

iBBFLpIrglhKo.JPG

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...