Jump to content

Црква.нет- велики црквени адресар online! Подржите нас!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

smanjiti te senke obavezno, inace izgleda dobro :)

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 86
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

smanjiti te senke obavezno, inace izgleda dobro :)

Сенке дају посебну чар сајту, бар мени. Можда касније мало доредимо неке детаље. Иначе, сада можете претити како се шта додаје на сајту

Такође, настављамо са радом на Библији и дуго очекиваним виџетима :)

Подели на овим сајтовима

Такође, настављамо са радом на Библији и дуго очекиваним виџетима :)

Јел то у току?

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
  • Гости

Јесмо и нисмо :)

Сакупили смо за овај пројекат, међутим већ сада су у развоју још два које морамо да платимо. За један ћемо можда и успети да се снађемо од људи који воле богословље, а за овај задњи (који је за сада тајна :) ) нисмо ни почели да сакупљамо. Одрађивање тог задњег пројекта могло би трајно да реши наше константне финансијске проблеме које имамо за одржавање једног овако великог интернет пројекта.

Подели на овим сајтовима

• 10 months later...
  • Гости

iKSGMyXSHnhWT.png

Драги пријатељи,

Ових дана нисмо одмарали. Стара жеља да свака црква, епархија, манастир... има свој сајт, своју мејл адресу, своју листу пријатеља, аутономију уређивања, карту, виртуелне шетње, рекламе... ће се, ако Бог да, коначно реализовати!

Пронашао сам људе који ће све ово урадити. Они су са великом радошћу прихватили овај огроман посао и у наредних месец дана он ће бити одрађен.

Ускоро ће се јавити и човек који предводи екипу програмера и дизајнера који ће одрадити све ово.

наше је да сви заједно сакупимо 500 евра за одрађивање посла. Ово није велики новац и у наредна три месеца нећемо морати да сакупљамо за Поуке што се тиче хостинга јер сам успео да пронађем спонзора. Зато можемо искористити да ово одрадимо. 

Искрено се надам да ће ицрквене општине помоћи бар колико могу. Сви дародавци који желе да буду објављени на Поукама и на новом сајту ће бити на посебном месту донатора истакнути.

Ја вас молим да ово одрадимо јер постоји заиста велика жеља и потреба. Ово је нешто што за сада постоји само у Русији и нигде више. Ово је смешан новац за оно што се добија.

Сада ће се јавити човек који ће предводити екипу људи задужених за рад, наш брат Милош.

Хвала свима који су спремни да нам изађу у сусрет! 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Рачун где можете уплатити помоћ, али обавезно са назнаком за Поуке.орг:

Рачун је у Banca Intesa

ildZ7QvRWzVfa.jpg

Инструкције за уплате из иностранства (за EUR, USD, CHF)

Intermediary:
BCITITMM
Intesa Sanpaolo spa
Milano
Iltaly

Account with institution:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd
Republic of Serbia

Beneficiary customer:
IBAN RS35160533020070178824
IVAN CVETKOVIC
JUG BOGDANOVA 32/4
37000 KRUSEVAC

SERBIA

Подели на овим сајтовима

• Гости

Важно је напоменути да ће сајт бити потпуно бесплатан за све епархије, црквене општине... а свако ко има већ постојећи сајт ће моћи у оквиру свог профила да га постави као референцу и у виду рсс вести да објављује догађаје са свог сајта и на Црква.нет...

Подели на овим сајтовима

Поштовање свима,

прво, част ми је да предводим један овако велики и важан пројекат за целокупан Српски народ.

Реализација пројекта, ако да Бог, ће потрајати месец дана, не више. Већ за неких 20-так дана можемо очекивати неку "демо" верзију портала. Већ смо полако поставили основне циљеве, које гранамо даље.

Портал ће бити једноставан за употребу, садржаће све потребне информације, биће модеран - "леп на око", користиће се најновије технологије кодовања.

Унапред се захваљујем свима који подржавају овај велики пројекат и потрудићу се да на крају сви уживамо у њему.

За сада толико, пишем чим будемо договорили све детаље око израде портала.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Драги Милоше, могао би људима да представиш шта би сајт садржао у грубим цртама, да себар на мало упознају са оним што очекује наше свештенике и људе који ће на овом пројекту бити.

Важно је напоменути да ће веома брзо после ове декстоп верзије бити започет рад и на мобилним апликацијама за андроид и ајфон.

Подели на овим сајтовима

Од мене тренутно имате молитвену подршку, пошто финансијки нисам у могућности да вам помогнем.

Господ је с нама и нека буде по вољи Његовој.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

• Гости

@@Јадранка-Дервента,

Хвала Јадранка. Свакако то нам је потребно, али нам је неопходна и ова друга помоћ те још једном молим оне који су у могућности да помогну. Наравно, добро би било да и свештеници мало помогну, ипак се ово највише ради због саме Цркве. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...