bosanac Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Ova tema neka bude za one koji bi da se raspravljaju. Bilo koja rasprava neka bude ovdje. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Свестан си да нема награде за највише отворених бесмислених тема са циљем исмевања целог форума? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Децембар 25, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Свестан си да нема награде за највише отворених бесмислених тема са циљем исмевања целог форума? Svjestan si i ti da nije uredu ismijavati čovjeka i optuživati ga za besmislice. Ja ne ismijavam nikoga a pogotovo ne forum na kojem sam član preko tri godine.Ali ti si najbolji dokaz da ovakva tema je itekako potrebna I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Децембар 25, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2012 Ево, ја 'ћу овде да питам... Ко то каже да Гагарина није било стра' кад је пош'о у свемир? Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука