Jump to content

Пост и гојазност

Дејан

Препоручена порука

Oprostite,ali to sa 11kg za 17 dana,nikako ne moze da bude slučajno...za to nije kriv metebolizam.Mnogo mi je žao što metabolizam svi krive,a on uglavnom nedužan....Treba iz korena i zauvek promeniti stare navike i ne pravdati se nikad.Ne postoji opravdanje.

Treba da postoji samo želja da se bude umeren.....

Nije slučajno,to je bila neka posebna situacija koja je trajala duži vremensaki perod ali da je neko drugi bio u toj siruaciji ne bi se toliko ugojio :)

Подели на овим сајтовима

da,dosta lako uvek su mi svi govorili da sam na steroidima

He, tako i moj ćale: lako se ugoji, ali lako dobije i definiciju. I dan-danas dovoljno je da ode u teretanu na mesec dana, čovek se neviđeno "napuca", i to sa skoro 60 godina. 

Ja sam nasledila njegovu građu: lako se gojim, lako i smršam, i mišiće dobijem veoma brzo. 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

He, tako i moj ćale: lako se ugoji, ali lako dobije i definiciju. I dan-danas dovoljno je da ode u teretanu na mesec dana, čovek se neviđeno "napuca", i to sa skoro 60 godina. 

Ja sam nasledila njegovu građu: lako se gojim, lako i smršam, i mišiće dobijem veoma brzo. 

Исто тако и мој муж. Исто!

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

A ako voliš da jedeš?

Pa volim....ali se kontrolišem.Na primer ne jedem kasno,izbegavam slatkiše....

Imam problem sa kičmom,pa često plivam i radim vežbe,vozim biciklu,šetam....Bolje se osećam kad sam fit.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Увијек сам иста било да постим или не! Обично се за вријеме поста угоје људи који нису навикли на пост, јер, како кажу, увијек им је присутан осјећај глади и онда стално нешто грицкају (кикирики и сл.), што их уствари угоји! :)

И ја.

Годинама (од 2006.) имам исто килограма.. варира кило горе, кило доље... по ваги... :)

а на храни постим годинама сваку сриједу и петак и 4 "дужа" поста.

Ал килажа иста. :)

"Пред безумним не говори, јер неће марити за мудрост беседе твоје" Приче Соломунове 23:9

Подели на овим сајтовима

варира кило горе, кило доље

Ма........... ја ти могу смршати и по десет килограма, али не због поста или посне хране! :)

Ту су неки други узрочници у питању ;) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...