Дејан Написано Април 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2013 @@Miko, Мики,колико си имао кила на почетку дијете? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Иначе, имам 45 килића у бре,ај бар нагурај на 50 кг Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 у бре,ај бар нагурај на 50 кг Како, брате, како? Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Па ја и трудна кад сам била (оба пута) и кад нисам постила, расла је само беба, ја ништа. Изгледала сам као лопту да сам прогутала 4869 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Како, брате, како? па једи,вежбај Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2013 190cm / 157kg greengrin како си кроз врата пролазио Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2013 ја сам исте висине као ти а у једном периоду сам имао око 130 кила,нисам могао у кревету да се окренем. Мислим могао сам али не оно спонтано и нормално већ све са неким техникама окретања. Много се лакше живи са мање кила Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 па једи,вежбај Па, једем... Или храна једе мене... .mislise. И вежбам... По цео дан трчим за дечицом, подижем их, носим, гурам колица низ брдо и уз брдо, носим низ степенице и уз степенице... trening 11222 Не стајем по цео дан YOKA је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Иначе, имам 45 килића sHa_sarcasticlol Sve zavisi od visine.I od gradje tela.Možda i ne izdledaš tako mršavo,ako si sitnije gradje. :smile: Potpuno te razumem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ugojićeš se u menopauzi :10900: ,ili bar kad deca porastu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 2, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Па, једем... Или храна једе мене... .mislise. И вежбам... По цео дан трчим за дечицом, подижем их, носим, гурам колица низ брдо и уз брдо, носим низ степенице и уз степенице... trening 11222 Не стајем по цео дан pa od tolikog kardia si tako i mršava šalim se ,jednostavno takva ti je genetika,meni se recimo i vazduh lepi,jednom sam se bio ugojio 11 kila za 17 dana Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Па, оно јес`... Висина ми је 161, а никад нисам ни имала више кг него сад... 2, 3кг, горе, доле... Али требало би ми бар 5 па да будем како треба Дејан је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 meni se recimo i vazduh lepi,jednom sam se bio ugojio 11 kila za 17 dana njamnjam U vazduhu kažeš? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 meni se recimo i vazduh lepi,jednom sam se bio ugojio 11 kila za 17 dana Jeste, jeste, tako i meni, uopšte ne znam zašto se gojim... Ček' možda ima veze sa onim kolačima i testeninom koje volim da jedem? Дејан је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Oprostite,ali to sa 11kg za 17 dana,nikako ne moze da bude slučajno...za to nije kriv metebolizam.Mnogo mi je žao što metabolizam svi krive,a on uglavnom nedužan....Treba iz korena i zauvek promeniti stare navike i ne pravdati se nikad.Ne postoji opravdanje. Treba da postoji samo želja da se bude umeren..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука