Jump to content

Пост и гојазност

Дејан

Препоручена порука

Па ја и трудна кад сам била (оба пута) и кад нисам постила, расла је само беба, ја ништа.

Изгледала сам као лопту да сам прогутала 4869

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

ја сам исте висине као ти а у једном периоду сам имао око 130 кила,нисам могао у кревету да  се окренем.

Мислим могао сам али не оно спонтано и нормално већ све са неким техникама окретања.

Много се лакше живи са мање кила :)

Подели на овим сајтовима

па једи,вежбај  :)

Па, једем... Или храна једе мене... .mislise.

И вежбам... По цео дан трчим за дечицом, подижем их, носим, гурам колица низ брдо и уз брдо, носим низ степенице и уз степенице... trening 11222

Не стајем по цео дан :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Па, једем... Или храна једе мене... .mislise.

И вежбам... По цео дан трчим за дечицом, подижем их, носим, гурам колица низ брдо и уз брдо, носим низ степенице и уз степенице... trening 11222

Не стајем по цео дан :)

pa od tolikog kardia si tako i mršava :)

šalim se ,jednostavno takva ti je genetika,meni se recimo i vazduh lepi,jednom sam se bio ugojio 11 kila za 17 dana :)

Подели на овим сајтовима

Па, оно јес`... Висина ми је 161, а никад нисам ни имала више кг него сад... 2, 3кг, горе, доле... Али требало би ми бар 5 па да будем како треба :)

Подели на овим сајтовима

meni se recimo i vazduh lepi,jednom sam se bio ugojio 11 kila za 17 dana

Jeste, jeste, tako i meni, uopšte ne znam zašto se gojim... Ček' možda ima veze sa onim kolačima i testeninom koje volim da jedem? :D 

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Oprostite,ali to sa 11kg za 17 dana,nikako ne moze da bude slučajno...za to nije kriv metebolizam.Mnogo mi je žao što metabolizam svi krive,a on uglavnom nedužan....Treba iz korena i zauvek promeniti stare navike i ne pravdati se nikad.Ne postoji opravdanje.

Treba da postoji samo želja da se bude umeren.....

:351780:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...