Zayron Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Persona koja je izdavala fetve za ubistvo Gadafija, govorila da je Rusija neprijatelj islama broj 1, čovjek koji je rekao da je Hitler bio instrument 'božji' za kaznu jevrejima i još druge stvari? Taj konsultant je ta isti ludak i fudamnetalista Yusuf al-Qaradawi??? http://en.wikipedia.org/wiki/Yusuf_al-Qaradawi Stvarno? Ja sam to primjetio također ali nisam mogao povjerovat a još ni ne vjerujem da je to taj isti. Kod Arapa je česta pojava koincidentnih imena tj. prezimena. Ja bih to radije još jednom provjerio, ne mogu povjerovat da su to njemu dali. Čini mi se kao kad bi se neko prezivao Marković, Petrović ili Nikolić, može to tako biti i s tim imenom. Bolje provjerit. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Euthyphro Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 I jedan i drugi se zovu isto i imaju broadcast na Al Jazeeri..tako da je razumno pretpostaviti da je to ista osoba. Mislim da je Kardaviju zabranjen pristup u SAD i u još sijaset zemalja, tako da ne znam kako će davati instrukcije na setu Možda preko skypea Zayron је реаговао/ла на ово 1 De Maria Numquam Satis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 I jedan i drugi se zovu isto i imaju broadcast na Al Jazeeri..tako da je razumno pretpostaviti da je to ista osoba. Mislim da je Kardaviju zabranjen pristup u SAD i u još sijaset zemalja, tako da ne znam kako će davati instrukcije na setu Možda preko skypea Pa ja samo što nisam to sad gore napisao, hajd da ne lupam svašta, kad sam to davno čitao pa nisam bio siguran. On je bio na onom "Wanted" CIA spisku islamskih terorista već dugo a i sad je još izgleda pa sam se najviše zbog toga čudio ako je to on ko je onda tamo toliko lud da njemu daje posla u USA i hoće ga plaćat dolarima kad ga ustvari vlada USA i CIA ganjaju da ga zatvore i sude mu za organizovani terorizam i protiameričku aktivnost. Zato mi sve to toliko izgleda nevjjerovatno pa sam onda nadošao da ne može to biti nikako on tj. ista ta osoba već valjda nekakav njegov imenjak ili tako nešto. On kad bi stupio u USA bio bi odmah momentalno uhapšen. I policijski i sudski procesuiran. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Euthyphro Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 sad je još mislim pa sam se najviše zbog toga čudio ako je to on ko njemu daje posla u USA i hoće ga plaćat dolarima Para vrti đe burgija neće Zayron је реаговао/ла на ово 1 De Maria Numquam Satis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Para vrti đe burgija neće To je tačno al zavisi zašto, hahahaha. Da to sve nije kakva kolosalna namještaljka, hoće ga se dokopat po svaku cijenu pa čitavu tu priču o filmu izmislili da ga namame a on si sjedne ko muha na lepak, hahahaha. A oni ga polape kad dođe po money? Od CIE se nije ničem čudit, ta je u stanju izmislit i inscenirat pristajanje cijele intergalaktičke klingonske flotile ili borgova ako misli da će s tim nekog upecat. Euthyphro је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Euthyphro Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 Zayron, Juan Valdez and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 De Maria Numquam Satis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Децембар 19, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 19, 2012 USA administracija valjda s njim jedan moment trguje kad joj to odgovara a drugi ga ganja, teško znat u kakvoj su sad baš fazi, hahahaha, jel aktualna ljubov ili mržnja. Klasični šizoidni američki pristup u zavisnosti od momentalnih ciljeva. http://www.nationalreview.com/articles/286854/obama-recruits-qaradawi-andrew-c-mccarthy# Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука