Милица Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Само ти нама постављај шта стигнеш, свака вам част!!! Знаш да се наш о. Угрин бави добротворним радом? Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Не знам о.Угрина. Поставићу још слика, са дружења. Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Новембар 30, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Дружење у манастиру Ступље. Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зоран Написано Новембар 30, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2009 Увек када видим оваква сабрања срце ми постаје пуно радости, ето да није овог интернета ово никада не бих видео, показао се да зна да буде и те како од користи овај вид комуникација мислим наравно на интернет... хвала брате Ведране за ове слике. Радост Христова је у овоме: да останеш веран Њему у љубави и да не посустанеш, макако тешка била искушења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Децембар 1, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2009 Драго ми је да чујем овако нешто. Ево ти још фотографија из дружење у манастиру Д.Бишња. Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Децембар 1, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2009 ?? ???? ?.??????. ????????? ??? ?????, ?? ???????. https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,710.0.html ????? ?? ??? ????????! ?????? ?????? ???, ?? ?? ?????! ? ??????? ?? ??? ?? ?????? ? ??? :-) Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Децембар 2, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 ????????? ??? ?????, ?? ???????. ? ??????? ?? ??? ?? ?????? ? ??? :-) ? ??? ?? ?? ??????? ? ??????. ??? ?? ?? ???? ?????? 0104_cheesy Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Децембар 2, 2009 Гости Пријави Подели Написано Децембар 2, 2009 Свака част Ведране! Прави мисионари! dada 0110_hahaha 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Децембар 7, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 7, 2009 Дарујте крв - спаисте животе! Светосавска омладинска заједница Епархије бањалучке - Бањалука у сарадњи са Трансфузиолошким заводом Бањалука организује хуманитарну акцију: ДАРУЈТЕ КРВ - СПАСИТЕ ЖИВОТЕ! 15. 12. 2009. године Молимо све добровољне даваоце да се прикључе овој хуманитарној акцији! Пријаве у просторијама Светосавског културног клуба најкасније до 12. децембра 2009. године Адреса: Бана Милосављевића 8 (зграда СПЦО) Телефон: 051/ 226 - 920 Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Децембар 27, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2009 Ovo je verovatno najlepse sto sam pronasla na ovom forumu. Svaka cast! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Јануар 5, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 5, 2010 Прављење малих бадњака (Креативне радионице СОЗ Прњавор) Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Јануар 16, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2010 Дочек Православне Нове Године 0205_whistling Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 и...увек дружење... урааа!!! Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Лепир Написано Јануар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 Синоћ је био Епархијски састанак подручних СОЗ-ова . . . ево пар слика. Хроничар свакодневнице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 18, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2010 хехе,ове босанке ,много воле фармерке... 0409_feel "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука