Jump to content

Otac ubijene devojčice nudi ljubav i samilost porodici ubice

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Немам проблем да поверујем у његов опроштај, јер не полазим од својих могућности и тога како бих ја.

Vidis, ja imam problem. Ne sumnjam u njegovu dobronamernost bas nimalo, daleko od toga, ali mi je tesko da poverujem da se on u samom sebi sa ubicom tako brzo u potpunosti izmirio.

Naravno, ne tvrdim nista, moguce je i da nisam u pravu...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

ali mi je tesko da poverujem da se on u samom sebi sa ubicom tako brzo u potpunosti izmirio.

Svakako jako tezi ka tome. A to je prvi korak ka tome da se vrlo brzo izmiri. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

a da , zaboravih još nešto a možda je bitno i za spasenje

18237850845439918858625.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Svakako jako tezi ka tome. A to je prvi korak ka tome da se vrlo brzo izmiri. 

Slazem se, ali to je vec druga vasiona u odnosu na samo izmirenje sa ubicom u sebi samom...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Vidis, ja imam problem. Ne sumnjam u njegovu dobronamernost bas nimalo, daleko od toga, ali mi je tesko da poverujem da se on u samom sebi sa ubicom tako brzo u potpunosti izmirio.

Naravno, ne tvrdim nista, moguce je i da nisam u pravu...

Може бити и да не разуме чин убице, али у потпуности потврђује:

Сами себе и једни друге и читав свој живот Христу Богу предајмо!

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

Како ли је, тек, родитељима убице ?

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...