Ромејац Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Драшко and školarac је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 fenomenalno... e sad zamišljam šok svih koji ne mogu ni da sanjaju da se na ovakvim mestima odigrava drama naše istorije Давор73, Драшко and sleki је реаговао/ла на ово 3 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Вирпазар из новог угла Знам га само као необично место кад се идем возом од Подгорице до Сутомора Прелепо Ромејац јел ти служиш или си сликао? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Вирпазар из новог угла Знам га само као необично место кад се идем возом од Подгорице до Сутомора Прелепо Ромејац јел ти служиш или си сликао? Насмеја ме друже. :laugh: Нисам свештеник, пошто питаш јел' служим, и не знам ко је сликао. 4869 Иначе слике је објавила Митрополија. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 možda je mislio da l si služio kafu, ratluk, grisine, rum pločice, smoki... raćiju... Драшко and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Децембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 Одлична тема... слике истинског подвига. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Децембар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2012 možda je mislio da l si služio kafu, ratluk, grisine, rum pločice, smoki... raćiju... 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука