Зосима Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Zanimljivo...SF u kojem je mrachna sila zla Zhena. Josh se sve mushki rod oglasio...za posmatranje i uzhivanje... Čekaj,šta to sad znači,da su uloge bile zamenjene,onda bi to bilo cool, ili su muškarci po difoltu na dark side... .mislise. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Pa dobro, sigurno ima i neka priča o vernoj ženi i nevernom mužu Dugousko је реаговао/ла на ово 1 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Mnogi se i danas mire posle prevare, ali je to sve sa prebacivanjem, nabijanjem na nos i ostalim propratnim, mucnim efetktima... E ovaj tvoj deo je ustvari problem na koji je hteo da skrene uvodni tekst ove teme . Praštati zato žto želiš da oprostiš , a ne praštati da bi svoju sujetu izlečio . Лидија Миленковић, Драшко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Naravno...moze li iko da pretpostavi kolika i kakva je njegova ljubav prema njoj, kad se molio da mu se vrati i primio je nazad posle bludnicenja...a i njena prema njemu, kad mu se vraca kao sluga, ne kao ostokondja koja ce mu prebacivati kako je on kriv sto je otisla i ostalo. Zadivljujuce! Mилена КШ, Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Познајем такав брачни пар, и оно чиме ме је одушевио муж је, не само то што јој је опростио, и што је и даље воли, већ и то што је и даље поштује. И то не онако сервилно, папучарски, попут млакоње, и сл., што би многи помислили, но са пуним достојанством и мужевношћу. Кад су "пријатељи " почели да му се подсмевају, одговорио им је да је сам гурнуо жену у то, јер је био превише посвећен послу, друштву..., а њу и децу је запостављао. Дивни људи, увек се радујем кад их видим. Lepa prica, ali me navodi na pitanje koliko je takvih muskaraca koji su sposobni to da nose; i to na ovakav nacin?! 1:1 ooo ooo ooo ? Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 @@DankaM, Мислим да на нашем поднебљу има мноооогооо таквих прича, па зато и нису нека ексклузива :10900: Dugousko and DankaM је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Pa dobro, sigurno ima i neka priča o vernoj ženi i nevernom mužu Priča je univerzalna nije u pitanju ko j glavni a ko sporedni lik . Smisao je u praštanju , ali ne večnom ja bi dodao . Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Zar se u onoj poznatoj zakletvi(da tako kazem) ne kaze :"U dobru i zlu..." ? Prica je prilicno poucna za moj pojam. A da...setih se i Price o Bludnom sinu iz Sv.Pisma...slicna situacija... Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Lepa prica, ali me navodi na pitanje koliko je takvih muskaraca koji su sposobni to da nose; i to na ovakav nacin?! 1:1 ooo ooo ooo ? Nije poenta priče u kvantitetu takvih slučajeva,već u tome da se naša sujeta i ohladnela srca,malo zagreju ovakvim predivnim primerima... Драшко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Ово ми личи на ону причу са пчелама и мувама. А што се тиче тога да је увек у основи муж крив, сматрам да је потпуно незрео и нетачан став. Нисмо ни ми слатке, и мислим да ту не може да буде генералисања, јер је свако од нас јединствена личност, и сваки брак ( веза ) је прича за себе. Rekoh od muzha KRENULO...a ochigledno su oboje krivi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Rekoh od muzha KRENULO...a ochigledno su oboje krivi. "зар је важно ко је крииив........." "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 "зар је важно ко је крииив........." Severina i Boris Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Čekaj,šta to sad znači,da su uloge bile zamenjene,onda bi to bilo cool, ili su muškarci po difoltu na dark side... .mislise. Zabavan prizor kompletnog deshavanja teme. Na tome je bio akcenat. Ne vidim potrebu da se stane na ichiju stranu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Severina i Boris јесте али баш мислим да је то поента за овог човека није важно што је она "крива" , за њега она је само скренула, хтео је да је врати и у томе је био истрајан у молитви он је хтео њих двоје није чак ни морао да уложи напор да јој опрости, питање је дал јој је и замерио он је воли, и пати што нису заједно Мене је задивила његова молитва и храброст И опет , како је Богу све могуће Њему Слава! Зосима and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Nije poenta priče u kvantitetu takvih slučajeva,već u tome da se naša sujeta i ohladnela srca,malo zagreju ovakvim predivnim primerima... Pa u pravu si Zoske. Ali nemoj jednog dana, NE DAJ BOZE, da ostanu mrtva slova sa foruma vec ih naseli u srce, tu vrlinu. Лидија Миленковић and PowerCat је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука