Тавита Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Vase vizije knjizevnih likova... klapklap Da li ste nekada setali ulicom i naletjeli na bracu Karamazove, damu sa kamelijama, Anu Karenjinu, Onjegina, Femu...? :smiley: ja sam srela svoju viziju madam Bovari... na jednoj stanici... Nisam mogla da odvojim pogled sa nje. ...... klapklap desilo mi se takodje da sretnem Onjegina... vise puta.... ili makar lik kakav sam ja zamisljala... Pretezno su to bili muskarc sa nekom setom... sa novinama.. zamisljeni.... imala sam utisak da su sa nekim stalno, a bili su sami.. ne znam.... klapklap zanima me da li ste vi u nekom ozivjeli nekog knjizevnog lika? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 На прву лопту... Андрићеве ликове на сваком кораку. А и његове и Селимовићеве и у себи. Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ?? ???? ?????... ????????? ?????? ?? ?????? ??????. ? ? ?????? ? ???????????? ? ? ????. Eh.... vidis sad si me za Andrica bas bacio u razmisljanje... :smiley: rekla bih da zivim u mjestu, koje se proslavilo ispod njegovog pera.. ali ljudi?? oni kao da su nestali.. ne znam, kada bi mogao, kako bi Ivo danas opisao.... klapklap Mislim da sam i ja jednom dozivjela "Tvrdjavu" u sebi... A Dostojevski? nekako je uvijek oko nas.. kao proljece... i kada ga nema, mislimo na njega, i cekamo behare klapklap ali reci mi.. mozes li nekog lika odvojiti? jedno ime, nekog romana.. da kazes "Da, njega sam vidjeo..." Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 ... A Dostojevski? nekako je uvijek oko nas.. kao proljece... i kada ga nema, mislimo na njega, i cekamo behare ali reci mi.. mozes li nekog lika odvojiti? jedno ime, nekog romana.. da kazes "Da, njega sam vidjeo..." ??? ??? ????: "??, ????????? ??? ??..." i ispavnije, da dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Srdjane, da li si ti prepoznao u nekome nekoga? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Ух, колико си ти био посјећиван само 0104_cheesy 0104_cheesy Гушкам те (нисам ни сумњала , што се тебе тиче да ће листа бити дуга) dada Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Сваки дан их срећем , а ако још ништа о њима није написано , написаћу. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука