Hidegkuti Nándor Написано Новембар 20, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 20, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 20, 2009 Ово сам већ написао под "Староградске", а заправо му је више место овде: Maria Lătăreţu - Sanie cu zurgălăi Ово је оригинална песма, од које су настале песме Звонка Богдана "Када падне први снег" ("Сваку жену волим ја") и песме Леса Пола "Johnny Is The Boy For Me". Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 21, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 21, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 21, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Изванредно , а посебно ..., ето и Бора Дугић. Много смо више упућени међусобно овде на Балкану, но што мислимо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hidegkuti Nándor Написано Новембар 21, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2009 Iosif Ivanovici - Valurile Dunarii Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море. Павле Соларић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Новембар 24, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2009 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука