w.a.mozart Написано Децембар 16, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 16, 2012 Anette је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 21, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Hahahaha, kakva tema! Bravo Moci, uspeo si da me zasmejes again! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 21, 2014 Пријави Подели Написано Август 21, 2014 Fenomenalno !!!! w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 21, 2014 да, на сву срећу - стао сам... ко зна до кад би ме држало Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука