Jump to content

Dizni kupio Lukasarts i sprema Star Wars ep. VII za 2015.-u. Sta kazete na to?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Osim sto je za narednu jesen 2013. planirano da se pojave ep. II i III u 3D, sprema se i ep. VII za 2015.-u.

Navodi se i da je moguce da ce umesto na 9 da se ide na ukupno 12 epizoda (znaci 4 trilogije), kako je Lukas prvobitno i zamislio...

http://www.starwars.com/news/new-star-wars-movies-announced-as-disney-enters-agreement-to-acquire-lucasfilm-ltd/index.html

http://www.starwars.com/news/michael-arndt-to-write-screenplay-for-star-wars-episode-vii.html

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

I ja kazem da je ovo dobra vest, jedva cekam nove nastavke... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Мислим да је већ била тема,но свеједно,нама Толкиновцима је битно да је била светска премијера Хобита,а ми је чекамо од 13 децембра у нашим биоскопима...

Мали је и Лукас и Дизни,за Џексона и Толкина... sideways9

Hobbit.jpg

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Pa cekam i ja Hobita, nego reko sta mislite o ovoj diznizaciji... gringrin

Vidim da neki uopste ne vole sto se to ovako odigralo, a ja mislim da uopste nece da bude lose.

U stvari, da vidis kad nas iznenade prijatno, pa epizode VII, VIII i IX budu po ukupnom kvalitetu na nivou stare trilogije iz 80.-ih...

Подели на овим сајтовима

Pa cekam i ja Hobita, nego reko sta mislite o ovoj diznizaciji... gringrin

Vidim da neki uopste ne vole sto se to ovako odigralo, a ja mislim da uopste nece da bude lose.

U stvari, da vidis kad nas iznenade prijatno, pa epizode VII, VIII i IX budu po ukupnom kvalitetu na nivou stare trilogije iz 80.-ih...

Ако не буду глумиле оне дизнијеве братс лутке од глумаца - који не да немају појма о глуми, већ су и известачени до коске, нећу имати ништа против. Само да не мењају концепт и не направе софткор верзију, типа бејбиТВ. :)

• Волим 1

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Само да не мењају концепт и не направе софткор верзију, типа бејбиТВ.

Pa nisu valjda tol`ko ludi... em bi izgubili silnu lovu, em bi izazvali sveCku revoluciju...

Подели на овим сајтовима

Pa nisu valjda tol`ko ludi... em bi izgubili silnu lovu, em bi izazvali sveCku revoluciju...

о веруј ми да умеју они то. :)

Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав.  srcee

Подели на овим сајтовима

Pitam se samo gde li ce da nastave sa pricom? Da li ce radnju da nastave neposredno posle ep VI, ili ce da naprave neki razmak?...

U prvom slucaju, ako nastave odmah iza, mozda pozovu nekog od starih glumaca da glume ostarelu verziju istog lika kog su glumeli i pre... gringrin

Подели на овим сајтовима

Nisam bas odusevljen ovom idejom. Bolje bi bilo da su se odlucili da obrade Mandalorijanske ratove i pricu vezanu za Rejvena i Meleka nego da idu u sedmicu.

E vidis, ja bas pricao sa drugarom o tome prekjuce, i evo sta mislim: sad, nisam nigde to procitao, ali ako su pametni to bi mogli da obrade kao sasvim odvojenu sagu, ili kao igranu (a mozda i CG animiranu?***) seriju.

A posto o tome (o vremenu Old Republica) vec ima price kod ljubitelja SW-a na raznim forumima, ako prate sta publika prica, onda ce verovatno da zasucu rukave. Osim toga, samo treba da se sete koliko para to moze da im donese...

gringrin

.................................................................

Подели на овим сајтовима

Inace, bila je u planu i igrana serija koja se desava sa novim junacima u vreme izmedju ep. III i IV...

Подели на овим сајтовима

Ja sam na umu imao bas siru publiku koja voli SFi SW ali ne spada u klasicne fanove koji bi igrali KOTOR ni umereno a ni onako kao ja i ti. :D Mislim da bi se odusevili i mozda neki ljudi koji inace nevole SW budu uvuceni svoj tom sirinom i slozenijom filozofijom koja nije bas klasicna borba crnog i belog kao u klasicnoj sagi. Narocito u KOTOR II, tu je sve pretumbano a imalo bi sta i da se tumaci iz pravoslavne teoloske perspektive. :D

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Ja sam na umu imao bas siru publiku koja voli SFi SW ali ne spada u klasicne fanove koji bi igrali KOTOR ni umereno a ni onako kao ja i ti. :D Mislim da bi se odusevili i mozda neki ljudi koji inace nevole SW budu uvuceni svoj tom sirinom i slozenijom filozofijom koja nije bas klasicna borba crnog i belog kao u klasicnoj sagi. Narocito u KOTOR II, tu je sve pretumbano a imalo bi sta i da se tumaci iz pravoslavne teoloske perspektive. :D

Ma to bi bilo odlicno kad bi uradili, nemam nista protiv... nego je pitanje sta ce sve tacno da urade, njih pre svega vuce profit...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...