Jump to content

О ПОНАШАЊУ МУШКАРАЦА У ХРАМУ БОЖИЈЕМ

Препоручена порука

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Max рече:
  SANJA рече:

Ko kaže da nam je to tabu tema? Ja sam bre žena širokijeh shvatanja pa ?u odmah da razbijem tabue. 0110_hahaha Stvar je u tome što nas muškarci odmeravaju u Crkvi kao da su na ulici. Me?utim, to ne važi za sve muškarce, ve? samo za izuzetke. A dovoljan je jedan koji pada u o?i pa da se iznerviraš...

Eto...'el sam razbila tabue? joooj

????? ??????? ?????,?? ???????????? ???????? ?? ? ? ?????,????? ?? ????????,??? ????? ??? ??????,?? ????,?????? ?????? ??????? ?? ?? ??????,??? ?? ??? ?????? ???... dada

?????????? ??? ????????? ????????,????? ??? ?????? ?? ????????,??? ?  ????? ????,???? ?? ?????? ??????,??? ?? ????? ?????????... dada

Amin.Isto mislimo brate ,ali mene nesto godinama muci glas,lako je tebi. 319.gif

Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји.

Патријарх Павле

Подели на овим сајтовима

????????? рече:
  Цитат

?? ?? ??????? ?????????? ? ?????? ??? ????????? ?? ????, ???? ??? ???? ? ????????, ??? ?????????? ?? ????????. ???? ?? ?? ????? ??????.

???? ???????? ?????? ?? ???? ??????? ????????? ???? ??? ???? ???????? ?? ??? ?????, ? ??????, ?? ???? ???????????, ??? ?? ????????, ?? ???? ? ?????????, ?? ?? ???? ''????????'' ?? ????????? ???????.

???????? ? ????????? ???? ? ????? ????????,???????????? ?? ???? ???? ? ???? ?? ?? ?? ???????,????????? ?? ???? ???? ? ???? ?? ?? ?? ???????.????????? ??? ?????? ???? ???? ??????????? ?? ?????? ????????? ? ???? ????????? ??????.

? ??? ?? ???? ????????? ?????? - ?? ????? ????? ???? ?? ???????? ? ?????????? ?? ????? (?????? ??? ????????? ? ????????? ??????).

????? ?????? ????????? ??????,????????? ?? ?????? ???????? ?? ???????????? ?????????.

???? ?? ?? ???????? ??????? ?????? ?? ??? ???? ? ?????. ?? ?? ??? ????????? ????.

???????, ?? ??? ????? ???????? ?? ???? ????????? ?????? ????????, ????? ??? ? ?? ?? ????????, ? ?????????? ?? ???? ...

?????? ?? ???, ??? ?? ????? ???? ???? ?? ??????, ???? ??? ? ?????? ? ?????????? ? ???????.

??? ?? ?? ?????? ?? ???? ?????????? ???? ?????????? ????? ?????? ????????? ? ?????.

Подели на овим сајтовима

?????? рече:

Treba svako da se "kocka" kao Meda  navijanje

kosuljica, cipelice...  confused

klapklap navijanje

???? ?? ?? ?????????, ??? ???? ?????? ?? ????? ???? ?????? ?????????, ???? ? ?? ?? ?? ???????? ????? ???? ?? ????? ?? ?? ?????????, ??? ? ?????? 0703_read

?? ???? ?????, ?? ?? ?? ?? ???? ?? ????????? ??????? ????? ??? ?????.

????, ????? ????? ?????? ?? ???? ???? ???? ??? ??? ???, ??? ??? ?? ???? ??????????? ????????, ???? ? ?? ?? ???????? ????? ???? ???? ''?????????'' ??????, ????? ? ???? ?? ????????.

??? ??? ??? ? ?? ?????? ''???????'' ???? ?????, ??????? ? ?????? ???????????? ?????, ???????? ? ???????? ???? ?? ????? ????, ????? ????? ?????????? ?? ??????????? ??????? ?????? ????? ??? ??????.

? ?????????, ??????? ??? ?? ?????? ????? ?????? ?? ????????? ??????.

??????? ?? ?? ?????? ? ??????????.

Подели на овим сајтовима

SANJA рече:
  ???? рече:

???? ?? ?? ?? ?????? ???? ????? ??? ???? ???? ???? ????? ??? ??? ??? ???? ??? ???????, ? ? ?????????? ???? ????? ?? ?? ?????

?? ????? ???? ???? ?????, ?? ????? ?? ????????? ? ?? ??????????.

???????? ?? - ???? ????? ???? ???? ???? ?? ?????? ???? ?????????? ? ????? ?? ????? ?????? ? ????????.

Ko kaže da nam je to tabu tema? Ja sam bre žena širokijeh shvatanja pa ?u odmah da razbijem tabue. confused Stvar je u tome što nas muškarci odmeravaju u Crkvi kao da su na ulici. Me?utim, to ne važi za sve muškarce, ve? samo za izuzetke. A dovoljan je jedan koji pada u o?i pa da se iznerviraš...

Eto...'el sam razbila tabue? navijanje

???????, ???? ?? ??????? ?????? ??? ?? ??????????, ??????? ???? ????? ?? ???  navijanje navijanje klapklap

??? ?? ?????? ?????? ???? ?????????, ??? ????? ???? ?????? (?????? ?? ?? ?????? ??????) ? ??????????? ??????, ????? ?? ?????? ?????  0703_read

?? ??? ?? ????? ???????, ??? ?? ?????? ? ??? ???????????

??? ?? ???? ????, ?? ?????? ?????????? ?? ????? ??? ? ? ?????, ?????? ?? ?? ?? ???? ??????????? ?? ???? ?? '????, ????? ?? ?? ????? ?? ????????? ?? ?? ????? ??????? - ? ????? ?? ????? (???) ?????? ? ?? ????? ??, ? ???????.

??? ??? ??? ??? ?? ???? ?? ?? ??????? ?? ?????? ???????, ???? ?? ?????? ? ??? ? ?????? ??????, ??? ?? ????? ??? ? ?????.

Подели на овим сајтовима

Max рече:
  SANJA рече:

Ko kaže da nam je to tabu tema? Ja sam bre žena širokijeh shvatanja pa ?u odmah da razbijem tabue. 0703_read Stvar je u tome što nas muškarci odmeravaju u Crkvi kao da su na ulici. Me?utim, to ne važi za sve muškarce, ve? samo za izuzetke. A dovoljan je jedan koji pada u o?i pa da se iznerviraš...

Eto...'el sam razbila tabue? navijanje

????? ??????? ?????,?? ???????????? ???????? ?? ? ? ?????,????? ?? ????????,??? ????? ??? ??????,?? ????,?????? ?????? ??????? ?? ?? ??????,??? ?? ??? ?????? ???... dada

?????????? ??? ????????? ????????,????? ??? ?????? ?? ????????,??? ?  ????? ????,???? ?? ?????? ??????,??? ?? ????? ?????????... 0202_238

?????????, ????? ...

????? ???? ?? ?? ??? ?????? ????? ?? ???? ??????? ? ?????????? ... ???? ?? ????? ???? ???? ???? ?? ????? ?? ???????  navijanje

? ?? ????? ?? ?? ????? ? ???????, ?? ????? ????? ?? ????? ??????? ?? ?????, ?? ?? ??????? ??? ????? navijanje klapklap confused

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

У томе и јесте ствар. Мушкарици одмеравају жене које се утегну и поткусе. Шта да одмеравам ако су ти телесне облине сакривене? А ако дођеш на службу изазовно обучена ти тераш и мене на грех окрећући ме са духовне на телесну жеђ, тако што ми одвлачиш мисли од молитве и усмераваш на пожуду. Дакле тако обучену те ђаво тера да идеш у Цркву,а после тера мене да те гледам и тако врло лукаво у свом стилу шири грех. Дакле, твојом појавом утиче да прекинем током литургије контакт са Господом и почнем да комуницирам са њим, то јест да размишљам о телесним жељама "да те одмеравам".

ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ !

Подели на овим сајтовима

?????? рече:

? ???? ? ????? ?????. ????????? ?????????? ???? ???? ?? ?????? ? ???????. ??? ?? ????????? ??? ?? ?? ??????? ?????? ?????????? ? ??? ????? ?? ?????? ???????? ??????? ?? ????? ? ???? ?? ???? ???????? ?? ?? ??????? ?? ??????? ???, ???? ??? ?? ???????? ????? ?? ??????? ? ????????? ?? ??????. ????? ???? ??????? ?? ???? ???? ?? ???? ? ?????,? ????? ???? ???? ?? ?? ?????? ? ???? ???? ?????? ? ???? ????? ???? ????. ?????, ?????? ??????? ????? ?? ???????? ????? ????????? ??????? ?? ???????? ? ?????? ?? ??????????? ?? ???, ?? ???? ?? ????????? ? ???????? ?????? "?? ?? ?????????".

???? ?? ???? ?????????? ????? ? ???????? ?? ??? ?????????.
Подели на овим сајтовима

???? рече:
  ?????? рече:

? ???? ? ????? ?????. ????????? ?????????? ???? ???? ?? ?????? ? ???????. ??? ?? ????????? ??? ?? ?? ??????? ?????? ?????????? ? ??? ????? ?? ?????? ???????? ??????? ?? ????? ? ???? ?? ???? ???????? ?? ?? ??????? ?? ??????? ???, ???? ??? ?? ???????? ????? ?? ??????? ? ????????? ?? ??????. ????? ???? ??????? ?? ???? ???? ?? ???? ? ?????,? ????? ???? ???? ?? ?? ?????? ? ???? ???? ?????? ? ???? ????? ???? ????. ?????, ?????? ??????? ????? ?? ???????? ????? ????????? ??????? ?? ???????? ? ?????? ?? ??????????? ?? ???, ?? ???? ?? ????????? ? ???????? ?????? "?? ?? ?????????".

???? ?? ???? ?????????? ????? ? ???????? ?? ??? ?????????.
???? ?? ??? ? ???? ? ????? ???? ????.

Подели на овим сајтовима

Патријарх и његов помоћник је требало да прођу колима поред Аде Циганлије. Помоћник се забринуо јер тамо има како каже, много голих људи (мислећи на људе у купаћим костимима вероватно). На то му је Патријарх рекао да свако види оно што хоће.

Тако некако, не могу да нађем на форуму.

Подели на овим сајтовима

???? рече:

????????? ? ????? ???????? ?? ??????? ?? ????? ?????? ????? ??? ?????????. ???????? ?? ???????? ??? ???? ??? ???? ????, ????? ????? ???? (??????? ?? ???? ? ??????? ????????? ?????????). ?? ?? ?? ?? ????????? ????? ?? ????? ???? ??? ??? ????.

???? ??????, ?? ???? ?? ????? ?? ??????.

?????? ?? ?????? ???? ??? ?????????

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...