Тавита Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Није касно Максимире, није касно. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 sad ne bi bio na forumu,to je sigurno,max 0110_hahaha Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ribar Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Max рече: SANJA рече: Ko kaže da nam je to tabu tema? Ja sam bre žena širokijeh shvatanja pa ?u odmah da razbijem tabue. 0110_hahaha Stvar je u tome što nas muškarci odmeravaju u Crkvi kao da su na ulici. Me?utim, to ne važi za sve muškarce, ve? samo za izuzetke. A dovoljan je jedan koji pada u o?i pa da se iznerviraš... Eto...'el sam razbila tabue? ????? ??????? ?????,?? ???????????? ???????? ?? ? ? ?????,????? ?? ????????,??? ????? ??? ??????,?? ????,?????? ?????? ??????? ?? ?? ??????,??? ?? ??? ?????? ???... dada ?????????? ??? ????????? ????????,????? ??? ?????? ?? ????????,??? ? ????? ????,???? ?? ?????? ??????,??? ?? ????? ?????????... dada Amin.Isto mislimo brate ,ali mene nesto godinama muci glas,lako je tebi. 319.gif Знате, само су две могућности: или Бог постоји или не постоји. А то, другим речима, значи: или постоји смисао нашег постојања или он не постоји. Патријарх Павле Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Новембар 25, 2009 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Ma vi ste slavuji 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ????????? рече: Цитат ?? ?? ??????? ?????????? ? ?????? ??? ????????? ?? ????, ???? ??? ???? ? ????????, ??? ?????????? ?? ????????. ???? ?? ?? ????? ??????. ???? ???????? ?????? ?? ???? ??????? ????????? ???? ??? ???? ???????? ?? ??? ?????, ? ??????, ?? ???? ???????????, ??? ?? ????????, ?? ???? ? ?????????, ?? ?? ???? ''????????'' ?? ????????? ???????. ???????? ? ????????? ???? ? ????? ????????,???????????? ?? ???? ???? ? ???? ?? ?? ?? ???????,????????? ?? ???? ???? ? ???? ?? ?? ?? ???????.????????? ??? ?????? ???? ???? ??????????? ?? ?????? ????????? ? ???? ????????? ??????. ? ??? ?? ???? ????????? ?????? - ?? ????? ????? ???? ?? ???????? ? ?????????? ?? ????? (?????? ??? ????????? ? ????????? ??????). ????? ?????? ????????? ??????,????????? ?? ?????? ???????? ?? ???????????? ?????????. ???? ?? ?? ???????? ??????? ?????? ?? ??? ???? ? ?????. ?? ?? ??? ????????? ????. ???????, ?? ??? ????? ???????? ?? ???? ????????? ?????? ????????, ????? ??? ? ?? ?? ????????, ? ?????????? ?? ???? ... ?????? ?? ???, ??? ?? ????? ???? ???? ?? ??????, ???? ??? ? ?????? ? ?????????? ? ???????. ??? ?? ?? ?????? ?? ???? ?????????? ???? ?????????? ????? ?????? ????????? ? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 ?????? рече: Treba svako da se "kocka" kao Meda navijanje kosuljica, cipelice... confused klapklap navijanje ???? ?? ?? ?????????, ??? ???? ?????? ?? ????? ???? ?????? ?????????, ???? ? ?? ?? ?? ???????? ????? ???? ?? ????? ?? ?? ?????????, ??? ? ?????? ?? ???? ?????, ?? ?? ?? ?? ???? ?? ????????? ??????? ????? ??? ?????. ????, ????? ????? ?????? ?? ???? ???? ???? ??? ??? ???, ??? ??? ?? ???? ??????????? ????????, ???? ? ?? ?? ???????? ????? ???? ???? ''?????????'' ??????, ????? ? ???? ?? ????????. ??? ??? ??? ? ?? ?????? ''???????'' ???? ?????, ??????? ? ?????? ???????????? ?????, ???????? ? ???????? ???? ?? ????? ????, ????? ????? ?????????? ?? ??????????? ??????? ?????? ????? ??? ??????. ? ?????????, ??????? ??? ?? ?????? ????? ?????? ?? ????????? ??????. ??????? ?? ?? ?????? ? ??????????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 SANJA рече: ???? рече: ???? ?? ?? ?? ?????? ???? ????? ??? ???? ???? ???? ????? ??? ??? ??? ???? ??? ???????, ? ? ?????????? ???? ????? ?? ?? ????? ?? ????? ???? ???? ?????, ?? ????? ?? ????????? ? ?? ??????????. ???????? ?? - ???? ????? ???? ???? ???? ?? ?????? ???? ?????????? ? ????? ?? ????? ?????? ? ????????. Ko kaže da nam je to tabu tema? Ja sam bre žena širokijeh shvatanja pa ?u odmah da razbijem tabue. confused Stvar je u tome što nas muškarci odmeravaju u Crkvi kao da su na ulici. Me?utim, to ne važi za sve muškarce, ve? samo za izuzetke. A dovoljan je jedan koji pada u o?i pa da se iznerviraš... Eto...'el sam razbila tabue? navijanje ???????, ???? ?? ??????? ?????? ??? ?? ??????????, ??????? ???? ????? ?? ??? navijanje navijanje klapklap ??? ?? ?????? ?????? ???? ?????????, ??? ????? ???? ?????? (?????? ?? ?? ?????? ??????) ? ??????????? ??????, ????? ?? ?????? ????? ?? ??? ?? ????? ???????, ??? ?? ?????? ? ??? ??????????? ??? ?? ???? ????, ?? ?????? ?????????? ?? ????? ??? ? ? ?????, ?????? ?? ?? ?? ???? ??????????? ?? ???? ?? '????, ????? ?? ?? ????? ?? ????????? ?? ?? ????? ??????? - ? ????? ?? ????? (???) ?????? ? ?? ????? ??, ? ???????. ??? ??? ??? ??? ?? ???? ?? ?? ??????? ?? ?????? ???????, ???? ?? ?????? ? ??? ? ?????? ??????, ??? ?? ????? ??? ? ?????. клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Новембар 25, 2009 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 25, 2009 Max рече: SANJA рече: Ko kaže da nam je to tabu tema? Ja sam bre žena širokijeh shvatanja pa ?u odmah da razbijem tabue. Stvar je u tome što nas muškarci odmeravaju u Crkvi kao da su na ulici. Me?utim, to ne važi za sve muškarce, ve? samo za izuzetke. A dovoljan je jedan koji pada u o?i pa da se iznerviraš... Eto...'el sam razbila tabue? navijanje ????? ??????? ?????,?? ???????????? ???????? ?? ? ? ?????,????? ?? ????????,??? ????? ??? ??????,?? ????,?????? ?????? ??????? ?? ?? ??????,??? ?? ??? ?????? ???... dada ?????????? ??? ????????? ????????,????? ??? ?????? ?? ????????,??? ? ????? ????,???? ?? ?????? ??????,??? ?? ????? ?????????... 0202_238 ?????????, ????? ... ????? ???? ?? ?? ??? ?????? ????? ?? ???? ??????? ? ?????????? ... ???? ?? ????? ???? ???? ???? ?? ????? ?? ??????? navijanje ? ?? ????? ?? ?? ????? ? ???????, ?? ????? ????? ?? ????? ??????? ?? ?????, ?? ?? ??????? ??? ????? navijanje klapklap confused клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 У томе и јесте ствар. Мушкарици одмеравају жене које се утегну и поткусе. Шта да одмеравам ако су ти телесне облине сакривене? А ако дођеш на службу изазовно обучена ти тераш и мене на грех окрећући ме са духовне на телесну жеђ, тако што ми одвлачиш мисли од молитве и усмераваш на пожуду. Дакле тако обучену те ђаво тера да идеш у Цркву,а после тера мене да те гледам и тако врло лукаво у свом стилу шири грех. Дакле, твојом појавом утиче да прекинем током литургије контакт са Господом и почнем да комуницирам са њим, то јест да размишљам о телесним жељама "да те одмеравам". ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 ?????? рече: ? ???? ? ????? ?????. ????????? ?????????? ???? ???? ?? ?????? ? ???????. ??? ?? ????????? ??? ?? ?? ??????? ?????? ?????????? ? ??? ????? ?? ?????? ???????? ??????? ?? ????? ? ???? ?? ???? ???????? ?? ?? ??????? ?? ??????? ???, ???? ??? ?? ???????? ????? ?? ??????? ? ????????? ?? ??????. ????? ???? ??????? ?? ???? ???? ?? ???? ? ?????,? ????? ???? ???? ?? ?? ?????? ? ???? ???? ?????? ? ???? ????? ???? ????. ?????, ?????? ??????? ????? ?? ???????? ????? ????????? ??????? ?? ???????? ? ?????? ?? ??????????? ?? ???, ?? ???? ?? ????????? ? ???????? ?????? "?? ?? ?????????".???? ?? ???? ?????????? ????? ? ???????? ?? ??? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 ???? рече: ?????? рече: ? ???? ? ????? ?????. ????????? ?????????? ???? ???? ?? ?????? ? ???????. ??? ?? ????????? ??? ?? ?? ??????? ?????? ?????????? ? ??? ????? ?? ?????? ???????? ??????? ?? ????? ? ???? ?? ???? ???????? ?? ?? ??????? ?? ??????? ???, ???? ??? ?? ???????? ????? ?? ??????? ? ????????? ?? ??????. ????? ???? ??????? ?? ???? ???? ?? ???? ? ?????,? ????? ???? ???? ?? ?? ?????? ? ???? ???? ?????? ? ???? ????? ???? ????. ?????, ?????? ??????? ????? ?? ???????? ????? ????????? ??????? ?? ???????? ? ?????? ?? ??????????? ?? ???, ?? ???? ?? ????????? ? ???????? ?????? "?? ?? ?????????".???? ?? ???? ?????????? ????? ? ???????? ?? ??? ?????????. ???? ?? ??? ? ???? ? ????? ???? ????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 Али поука важи за свако место на коме се нађе неко саблажњив. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 ???? рече: ??? ????? ???? ?? ????? ????? ?? ???? ?? ???? ???? ?????????. ??????? ????? ?? ?? ?????. ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 Патријарх и његов помоћник је требало да прођу колима поред Аде Циганлије. Помоћник се забринуо јер тамо има како каже, много голих људи (мислећи на људе у купаћим костимима вероватно). На то му је Патријарх рекао да свако види оно што хоће. Тако некако, не могу да нађем на форуму. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Написано Децембар 12, 2009 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2009 ???? рече: ????????? ? ????? ???????? ?? ??????? ?? ????? ?????? ????? ??? ?????????. ???????? ?? ???????? ??? ???? ??? ???? ????, ????? ????? ???? (??????? ?? ???? ? ??????? ????????? ?????????). ?? ?? ?? ?? ????????? ????? ?? ????? ???? ??? ??? ????. ???? ??????, ?? ???? ?? ????? ?? ??????. ?????? ?? ?????? ???? ??? ????????? ЉУДИ ТРАЖЕ СЛОБОДУ, А СЛОБОДА ТРАЖИ ЉУДЕ ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука