Jump to content

О ПОНАШАЊУ МУШКАРАЦА У ХРАМУ БОЖИЈЕМ

Препоручена порука

???? рече:

?????? ??? ?? ???????? ? ???????? ?? ??? ???? ??????? ?????. ?????? ????. ??, ?????? ????? ???????. ?? ???????, ??? ?? ??? ??? ??? ? ?? ??? ???? ?????.

?????????.

????? ?? ?? ????? ????????? ''????????'' ??????? ?????? ??????, ???? ?? ???? ?? ???? ????? ????? ??????? ???? ???? ??? ???? ?????????, ? ???? ???????? ?? ??????? ?? ????? ''????????'' ...

?? ?????? ????????? ? ????????? ????? ?????, ???? ?? ?????? ?? ??? ??? ????? ????? ? ??????? ? ???????, ? ???? ?????? ?? ???????.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

Treba da bude dostojno i primereno Sluzbi Bozijoj a to znaci sa vedrinom duha i sa radoscu u srcu !

Sve zavisi od trenutka nekad sam skoncetrisan nekad malo zevam sa strane mislim da nastojim da mi paznja i postupci budu Hriscanski !

Lepa zena u Crkvi je radost i lepo mi je da vidim kakve sve lepote BOG stvara jeste da tada malo vecu paznju usmerim prema takvoj ali ljudi smo

Подели на овим сајтовима

???? рече:

?? ????, ??????? ?? ?? ???????? ? ???? ?? ?????????? ???? ???? ?? ?????? ?? ???????, ??? ?????, ?????????????. ??? ?????? ?????.

????? ??, ????? - ???????? ?????? ?????????, ?? ?????????. 8084.gif

? ????? ?????? ? ???? ??? ?? ?? ?? ?? ???? ??????  :cmizdrenje:

Подели на овим сајтовима

Тешко је рећи тачно о њиховом понашању, мислим да треба да се понашају хришћански као и жене. пристојно одевени, не спортски и шорцеви као што неко рече. Не обраћам посебно пажњу на мушкарце ни жене, једино понекад бацим поглед на свога мужа када чујемо нешто у току литургије о чему смо ми пре тога говорили или читали.

Мислим да су у принципу тиши од жена и мање обраћају пажњу шта је ко обукао, како изгледа итд...али то је мој субјективни дојам. Већином су кавалири и пропусте жене и децу испред кад се узима нафора.

Они који дођу да виде и буду виђени (ово важи и за жене) имају порту након службе па нека причају, удварају се, одмеравају или шта год већ раде. Док смо на Литургији треба да се усредсредимо на исту а не зијамо около.

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Видела сам једино престолонаследника Александра са његовом женом у Саборној Цркви, барем што сам ја препознала.

Јесте мало чудно да нико није био са женом с обзиром да се сви труде да копирају запад, како да и то не ископираше?

0202_238

My wish for you

Подели на овим сајтовима

Генерално, жена има шири дијапазон у избору непристојног облачења него мушкарци.

Такође јој је теже јер је склонија беспотребном причању,па и ту треба да се обузда.  :smiley:

У сустини, оно сто мени зна да засмета су жене које донесу торбу у којој има 101 кеса које оне за време Литургије непрестано преслажу, премештају, ко зна шта раде и траже...Или оне које умисле да су оперске диве па кад крену да певају и отежу са све оним подрхтавањем грла ко Вера Матовић , немам речи...

Мушкарци се мање експонирају. Неки покушавају да дођу до изражаја  када после службе има предавање, па уместо да поставе конкретно питање и не одузимају и не замарају предавача, они почну да дрзе предавање. То мало зна да буде неумесно, нарочито ако то предавање дрзи владика. 

Али добро, људи смо...

Подели на овим сајтовима

???? рече:
  ???? рече:

?? ????, ??????? ?? ?? ???????? ? ???? ?? ?????????? ???? ???? ?? ?????? ?? ???????, ??? ?????, ?????????????. ??? ?????? ?????.

????? ??, ????? - ???????? ?????? ?????????, ?? ?????????. dada

? ????? ?????? ? ???? ??? ?? ?? ?? ?? ???? ??????  :drugarstvo:

????????? ?? ?? ?????????? ????????? ???????? ????????? ? ????????? ???????????.

? ?? ??? ???? ???????? ?? ??? ???. ???? ????????.

??? ???? ??????, ???? ?? ??? ???? ????? ?? ???. ???? ?? ??? ????? ????? ???? ?????????? ???? ?? ???? ?????, ? ? ?????????? ?? ?????????? ?????.

Подели на овим сајтовима

PD рече:

?????? ??? ?????? ?????????????????? ?????????? ?? ??????? ????? ? ???????? ?????, ????? ??? ??? ?? ??????????.

????? ???? ????? ?? ???? ???? ??? ?? ????? ? ??????? ?? ?? ??? ????? ?? ???????? ?????, ???? ?? ? ?? ?? ???????????

1405_love

?????? ?? ????????? ?????? ?? ?? ????????????? ???????? ????????? ??????????? ??? ? ????????.

????, ?? ?? ?? ????? ????? ????, ??? ???? ??? ?????? ????????? ???????? ???????? ?? ''???????''.

??? ????????????????? ?? ????? ???????? ?????, ???? ???? ? ??? ????, ????? ?? ????????? ?? ?????? ??? ???, ???? ????, ??? ?? ???? ???????.

Подели на овим сајтовима

Lena рече:

?????????, ???? ??? ???? ????????? ? ?????? ???????????? ???????? ???? ????????.

?????? ??? ?? ???? ??? ?? ???????? ???????????? ???????,?? ? ?? ????? ?? ?? ??????.  :smiley:

? ???????, ??? ??? ???? ??? ?? ??????? ?? ???? ???? ?????? ????? ? ????? ??? 101 ???? ???? ??? ?? ????? ????????? ?????????? ????????, ??????????, ?? ??? ??? ???? ? ?????...??? ??? ???? ?????? ?? ?? ??????? ???? ?? ??? ????? ?? ?????? ? ????? ?? ??? ???? ???????????? ???? ?? ???? ??????? , ????? ????...

???????? ?? ???? ???????????. ???? ?????????? ?? ???? ?? ????????  ???? ????? ?????? ??? ?????????, ?? ?????? ?? ??????? ????????? ?????? ? ?? ????????? ? ?? ???????? ?????????, ??? ????? ?? ???? ?????????. ?? ???? ??? ?? ???? ????????, ???????? ??? ?? ????????? ???? ???????. 

??? ?????, ???? ???...

???????, ?????? ???????? ??????.

???? ?? ??? ????????? ?? ?????????? ???????? ??????? ?-?, ??????????? ?? ????????? ???????? ??? ??????? ??? ?????.

????? ???????? ??? ?? ??????? ? ???????? ?????? ?????????? ? ? ???????? ? ? ?????? ????? ?????????? ? ???????.

????? ??? ???? ?? ????? ??????? ? ????, ????? ?? ??? ???? ???????? ??? ???? ?? ??????? ???????? ????? ?? ???? ??? ???????? ???? ???????.

Подели на овим сајтовима

Srdjan рече:
  ???? рече:
  ???? рече:

????? ??, ????? - ???????? ?????? ?????????, ?? ?????????. 1405_love

? ????? ?????? ? ???? ??? ?? ?? ?? ?? ???? ??????  1405_love

????????? ?? ?? ?????????? ????????? ???????? ????????? ? ????????? ???????????.

? ?? ??? ???? ???????? ?? ??? ???. ???? ????????.

??? ???? ??????, ???? ?? ??? ???? ????? ?? ???. ???? ?? ??? ????? ????? ???? ?????????? ???? ?? ???? ?????, ? ? ?????????? ?? ?????????? ?????.

?????? ?? ?? ?????? - ?????????? ??? ????????, ???? ?? ????????? ???? ???? ???????? ? ???? ??????: ???? ??? ?????

???? ????????????, ???? ?? ?? ?????????, ????? ? ???? ????? ?? ?? ??????, ???? ?? ?????? ????? ????? ?? ????.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  ???? рече:
  ??????? рече:

??? ?????? ? ?????...?????????? ??? ?? ?? ????? ???????????. ?????? ??? ???????? ?? ????? ?????. ???? ?? ?? ???????? ????? ???? ?? ???????? ????? ??? ?? ??????. ??, ?????? ?? ?? ???? ???? ????????? ?? ??? ????? ???? ?? ?????? ??????? ???????? ? ?????. ???? ??????????? ????. ??? ??? ???? ????, ?? ?????? ?? ?? ??? ????? ??????. ?? ?? ?????????? ??????, ??? ???

?? ???? ????? ???? ??????, ???? ???? ????????? ???????? ?? ???????? ? ?????, ??? ??? ?? ?? ????????? ?? ????? ? ????? ????????? ? ????? ?? ????? ???? ? ?? ??? ???? ? ? ????? ? ??? ???? - ??????.

????? ???? ????? ????, ???? ? ????? ???????? ?? ?????, ?? ?????? ??? ?? ???? ??????????? ?????? ?????? ???? ??? ?? ????????? ?? ????? ??? ???????? ????, ??? ? ??? ?? ???????? ?????? ??? ??? ???.

??????? ?? ?? ?????? ?? ?? ?????, ???? ????? ????????? ???????, ?? ???????????.

???? ?? ?? ??? ??? ????????? ?????'-??????? ??????. ??????? ?? ????? ???? ?? ???????? ?????, ???? ?? ???????? ? ? ?????, ????? ????? ???????, ??????. ?????????, ??? ???? ???? ???? ? ????? ?? ??????? ?? ??????? ?????, ??? ?? ?? ? ??????? ? ???????. ????????, ?? ?? ?? ????? ???????? ?????. ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ??? ? ?????? ?????, ???? ?? ???? ??????????? ???????? ????????? ? ?????, ????? ????? ?? ????...????? ?? ?? ???????. ??? ?????, ????? ????.

Подели на овим сајтовима

???? рече:
  PD рече:

??? ??? ?? ????????? ????? ?? ?? ???????????? ?? ???? ? ?? ?????? ?????.

?????? ??, ??? ??????? ??? ????, ???????????? ??? ??? ? ? ?????.

Naveo si me da razmisljam i trazim nesto lose da kazem za muskarce...pa evo setih se jednog lika koji je u srednjim sezdesetim i uvek dodje pred kraj sluzbe i stoji na vratima a da bi uzeo naforu Boze sacuvaj.

Sta je ustvari radio...video bi vecinom mladju devojku u crkvi i onda svakako pokusao da stupi u razgovor s njom nakon sluzbe. U jednom slucaju je cak jednu i pratio kolima. Da ga bude sramota njegovih godina i unucadi koju vec ima. Ovo sam slucajno saznala jer je tako startovao prijateljicu moje cerke i ona mi je prisla da joj je neprijatno i da ga se plasi pa sam je ja otpratila kuci.

Sta reci, budala svugde pa i u Crkvi.

1405_love

My wish for you

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...