Jump to content

О ПОНАШАЊУ МУШКАРАЦА У ХРАМУ БОЖИЈЕМ

Препоручена порука

никад сличну тему нисам видео ни на једном форуму, па пошто смо ми напредни, ред је да је подигнем  0442_feel

да чујем ваша мишљења, како треба мушкарац да се понаша у Цркви Божјој?

жене пре свега желим да чујем, а и мушкарце, али не као опоненте женама или шлихтаре, већ неподељено мишљење које чувате у грудима и умовима.

без страха и са вером НАПРЕД!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 94
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Е Медо, прво ја заиста ретко гледам около када сам у храму...и замишљена сам тада. Али нисам приметила никакву посебност у понашању у односу на жене.

Подели на овим сајтовима

како то да се толико ломе копља око тога како жена треба или сме или неће или размеће, а о мушкарцима нема ништа да се каже?

то нешто није како треба, ми нисмо ни безгрешни а ни бестелесни.

закључак је - жене имају табу тему коју не потежу пред мушкарцима а бране се зидом ћутања и трептања.

Подели на овим сајтовима

Требало би и мушкарци да долазе пристојно обучени у цркву.

А дешава се да дођу у кратким панталонама или поткошуљи...

Говорио сам само о облачењу, јер је и кад су жене у питању било говора само о облачењу (или се варам).

А како се треба понашати у цркви генерално... фино, пристојно...

Још само да се отвори тема "О ПОНАШАЊУ ДЕЦЕ У ХРАМУ БОЖИЈЕМ" (не би ни било без везе)...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

• Гости

???? ?? ?? ?? ?????? ???? ????? ??? ???? ???? ???? ????? ??? ??? ??? ???? ??? ???????, ? ? ?????????? ???? ????? ?? ?? ?????

?? ????? ???? ???? ?????, ?? ????? ?? ????????? ? ?? ??????????.

???????? ?? - ???? ????? ???? ???? ???? ?? ?????? ???? ?????????? ? ????? ?? ????? ?????? ? ????????.

??? ???? ?? ??????????? ???????? ?????????...???? ??. ???? ?? ?? ??????? ??????? ??? ???????...????? ? ???. ???? ???? ? ???????. ???????? (?????? ???? ???? ??? ?? ?????), ????? ???? ?? ???? ????. ????? ?? ??? ??????? ???? ?? ?? ? ?????... 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

добро, ајмо овако:

жене шта замерате мушкарцима, зашто гледате у под кад вас неки мушкарац погледа у цркви, зашто сте смерне и откуд ова табу тема?

мушкарци шта вам смета код других мушкараца, знање, изглед, статус, где је конкуренција?

зашто политичари стоје без жена на Патријарховој сахрани?

да ли је могуће да све жене гледају на мушкарце као на браћу и оце, а уствари глуме смерност?

Подели на овим сајтовима

а мишљење, закључак?

твоје сопствено искуство са женама или мушкарцима у храму, из личне перспективе?

молим вас без смерности или правила у комбинацији са уобразиљама, већ сведочења, личности да видим!

Подели на овим сајтовима

????? ?? ?? ? ???. ??? ??? ?? ?????? ?? ?????. ???? ?? ??? ?? ??????? ?????????. ??? ???? ??? ? ?  ???????? ? ??? ??.

????? ???, ???? ? ????, ?? ????? ? ?? ??????.  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/drugarstvo.gif

?? ???? ???? ?? ???? ??????  0202_238

?? ????? ???????? ?? ???? ???, ??? ?? ?????????? - ????? ?? ?????????, ?? ?? ?????????, ?? ?????, ?? ?????.

?????? ?? ????? ?????????? ????? ???????? ?? ?? ???? ????????? ????????? ??? ??????????.

?????? ?? ?? ????? ? ???? ???? ???????????, ?? ?? ?? ????? ??? ??? ???????? ????? ?? ????? ? ???????? pivo

Подели на овим сајтовима

????? ?????? ???? ????? ????? ?? ?? ?????? ??????, ?? ????? ??? ?? ????????, ??? ?? ?? ?? ????????  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0202_238.gif

?? ????? ???? ???????, ???? ????? ???????? ?? ?? ?????? ? ????? ???????

???? ??? ????? ????? ?? ?????, ? ? ????????, ??? ?? ??? ???????? ?????? ??? ????????, ??? ?????????? ??????? ???? ?????? ? ??????? ? ???????.

??? ?????? ? ?? ????? ??????!

pa nisi medo ni mogao da  je vidiš  na rugom forumu jer uglavnom muškarci otvaraju teme o ženskom ponašanju kao da samo žene en znaju da se ponašaju i obla?e 0202_238.gif' class='bbc_emoticon' alt='pivo' />

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

искрено, желим слику мушкарца из различитих перспектива, имамо сви слику жене - мајке, љубавнице, блуднице, мироносице, Богородице, девојке, монахиње, девојчице, старице, царице.

потрудио сам се да не изоставим, ако јесам не замерите, већ ће испливати ...

како изгледа мушкарац без огледала, туђим очима?

шта видите, али шта вам је и представљено?

ко је тај дечко, отац, Отац, син, свештеник, љубавник, муж, делитељ и количник живота?

шта замерате а шта волите?

да ли је све онако како перцепирамо и оно што смо научени?

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ако мислиш у цркви...одговорила сам ти из своје перспективе. Просто сам усмерена на нешто друго. Мало ми је необично назив теме не одговара ономе што те занима. Да, могуће је да неке жене генерално на тај начин који си описао гледају мушкарце у цркви. Моје пријатељице нису. Али ако неке јесу, не мислим да ту има нечег чудног. То је својствено женама, зар не?

Подели на овим сајтовима

?????, ???? ?????:

???? ??? ???????? ??????????, ????? ??????? ? ??? ??? ??? ???? ???????? ??????? ? ?????, ????? ??? ?????? ? ????? ??? ???? ?????

???????? ??? ??? ????? ??? ?????? ?????????, ?????, ??????, ??????, ??? ?? ?????????????

????? ?????????? ????? ??? ???? ?? ????????????? ????????

?? ?? ?? ?????? ?? ??? ???? ??????? ?? ???????? ??? ?? ????? ? ???, ? ??????? ????? ?????????

????? ???? ?? ???????. ????? ????? ?????? ???????????? ?????? ? ?????. ????? ???? ''??????'' ???? ??????? ? ?? ?? ???.

????? ????? ??????? ? ??? ??? ?? ???? ?????, ?? ????? ?? ?????? ?????, ??? ??? ?????????? ?? ?? ???? 0442_feel

?????? ??? ?? ???????? ? ???????? ?? ??? ???? ??????? ?????. ?????? ????. ??, ?????? ????? ???????. ?? ???????, ??? ?? ??? ??? ??? ? ?? ??? ???? ?????.

Подели на овим сајтовима

??? ?????? ? ?????...?????????? ??? ?? ?? ????? ???????????. ?????? ??? ???????? ?? ????? ?????. ???? ?? ?? ???????? ????? ???? ?? ???????? ????? ??? ?? ??????. ??, ?????? ?? ?? ???? ???? ????????? ?? ??? ????? ???? ?? ?????? ??????? ???????? ? ?????. ???? ??????????? ????. ??? ??? ???? ????, ?? ?????? ?? ?? ??? ????? ??????. ?? ?? ?????????? ??????, ??? ???

?? ???? ????? ???? ??????, ???? ???? ????????? ???????? ?? ???????? ? ?????, ??? ??? ?? ?? ????????? ?? ????? ? ????? ????????? ? ????? ?? ????? ???? ? ?? ??? ???? ? ? ????? ? ??? ???? - ??????.

????? ???? ????? ????, ???? ? ????? ???????? ?? ?????, ?? ?????? ??? ?? ???? ??????????? ?????? ?????? ???? ??? ?? ????????? ?? ????? ??? ???????? ????, ??? ? ??? ?? ???????? ?????? ??? ??? ???.

??????? ?? ?? ?????? ?? ?? ?????, ???? ????? ????????? ???????, ?? ???????????.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...