Jump to content

Директан пренос сахране Патријарха

Оцени ову тему

Маша

Препоручена порука

Уколико сте у могућности, молимо Вас да програм сахране пратите путем ТВ пријемника, како би интернет линк остао слободан за све оне који немају могућности да програм прате путем класичне телевизије.

Подели на овим сајтовима

Бесједа Патријарха Васељенског Г. Вартоломеја изговорена на опијелу блаженопичившег Свјатејшег Патријарха Српског Г. Павла

http://www.svetigora.com/node/6324

Подели на овим сајтовима

da li neko zna da li ima da se skine negde snimak sahrane?

ja nemam TV a i danas sam radila tako nista nism ni videla ni cula.

Hvala unapred!

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Гости

Hvala unapred!

????????,  ?????? ??????? ?????? ???????? ?????????? ????? ?????? ????? ??????? ??? ?? ???1

Подели на овим сајтовима

• Гости

Hvala unapred!

????????,  ?????? ??????? ?????? ???????? ?????????? ????? ?????? ????? ??????? ??? ?? ???1, ?? ??????????.

Подели на овим сајтовима

hvala, ali da li ima negde da se skine snimak sahrane?

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Гости

Приказали само 45 минута, од тога 10 минута рекламе ( нису могли без реклама данас), но добро, сад иде документарни филм о светом Николају српском до 22:55, око два пуна сата, ако је програмска шема тачна, често није. Сад и ја желим знати  где и има и да ли има да се скине снимак, такође, била сам на посао нисам гледала.

Подели на овим сајтовима

I ja sam gledala sve od pocetka do kraja preko satelitske televizije Nettvplus bez prekida i smetnji citavu noc kod mene i spavala nekoliko sati jutros pa dosla na posao. Veoma sam ponosna i srecna kad vidim koliko je bilo ljudi i dostojanstveno ispratilo naseg Patrijarha. Velicanstveno kako i dolikuje da se isprati nas +Pavle. Uz predstavnika RTS komentare i objasnjenja pored ostalih je davao i Aleksandar Djakovac. Impresivno.

:cmizdrenje:

My wish for you

Be with God-and may God be with you!

Подели на овим сајтовима

Документ времена: Сахрана Његове светости патријархa Павла

У емисији Радио-телевизијије Србије "Документ времена" приказани су најзначајнији тренуци сахране Његове светости патријарха српског Павла.

Документ времена: Сахрана Његове светости патријархa Павла

У емисији Радио-телевизијије Србије "Документ времена" приказани су најзначајнији тренуци сахране Његове светости патријарха српског Павла.

Хиљаде грађана на улицама Београда опростило се од Његове светости патријарха српског Павла, а најзначајнији тренуци сахране српског поглавара приказани су у емисији Радио-телевизије Србије Документ времена.

На овом линку погледајте директан пренос РТС-а

http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/РТС+1/308621/Документ+времена:+Сахрана+Његове+светости+патријарх

Бог је љубав што небо спушта к земљи и човек је љубав што земљу диже к небу!!!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...