Срђан Шијакињић Написано Децембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2012 Сјајна мисао М. Прави одговор на питање смисла живота може дати само човек који је имао само голи живот, који је био на муци и патњи. Млађони and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Ne verujem da bi se iko od njih slozio sa tim. Не знам шта верује или не верујеш ја ти кажем шта је чињеница материјализма. А они су материјалисти, дакле слажу се са тиме. Ако постоји само материјално, свест је знамо нематеријална. Дакле илузија је нашег мозга која му помаже да "преживимо" исто као што је боја илузија нашег мозга која нам помаже да сагледамо свест. Само што већина детерминиста и материјалиста међу атеистима то избегава да прича јер би се број атеиста умањио за једно 50 %. Нови Атеисти су одлични у критиковању теистичких ставова, али зато слабо причају које ставове они заступају. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука