grigorije22 Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Шта Русија ? Мислиш да ли сам наклоњен Русији ? Наклоњен сам пре свега Србији и Србима и мислим да је то довољно. А што те то занима ? Мислиш да није истинито оно што сам написао ? Svi smo mi naklonjeni Srbima, nego te pitam gde onda treba traziti saveznike? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Svi smo mi naklonjeni Srbima, nego te pitam gde onda treba traziti saveznike? Ева ја теби нудим савезништво , да ли прихваташ ? Радим на интернету , видим и ти си присутан на нету , ајде да удружимо снаге па да за почетак радимо заједно на интернету у српском интересу , јел може ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 А можда се Косово и Албанија припоје Турској - из фазона? Мени је она горенаведена вест о Србији у Русији или Русији у Србији какогод, тотални апсурд. Можда смо Русима, опет потребни за неки њихов ,,виши'' циљ, па ће нас поново искулирати, као што већ раде подоста кроз историју. Злу не требало. Наведи ми сем 90-их кад су то још "подоста нас искулирали кроз историју" ? Ајд сад, кад оћеш да диваниш на мушким темама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Наведи ми сем 90-их кад су то још "подоста нас искулирали кроз историју" ? Ајд сад, кад оћеш да диваниш на мушким темама. Па, ево... једноставно ћу испричати оно што ми је бака причала. За време 2. светског рата, ти исти Руси, према њеним речима, су долазили да се ,,за*ебавају'' овде и праве с*ања. Толико им је стало да нам помогну да су силовали жене, отимали из кућа - значи, ништа боље нису поступали од Немаца. И о чему ми онда причамо 'леба ти? Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Па, ево... једноставно ћу испричати оно што ми је бака причала. За време 2. светског рата, ти исти Руси, према њеним речима, су долазили да се ,,за*ебавају'' овде и праве с*ања. Толико им је стало да нам помогну да су силовали жене, отимали из кућа - значи, ништа боље нису поступали од Немаца. И о чему ми онда причамо 'леба ти? Причамо о твом непознавању историје. Ти исти Руси су се задржали у Србији неколико месеци и није истина да су силовали целу Србију нити отимали све одреда јербо онда нико ништа не би имао данас, и наше војске су слично радиле па ми некажемо народноослободилачка борба нам није требала јербо су партизани или четници негде силовали жене отимали храну и слично. Ти исти Руси су отерали Немце , који да су остали ја и ти сада овде не би имали прилику да причамо , јер не би ни постојали. Тих истих Руса је изгинуло на милионе да би победили Немачку. Ја мислим да је ово довољан разлог. gago.m and Walter је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Причамо о твом непознавању историје. Ти исти Руси су се задржали у Србији неколико месеци и није истина да су силовали целу Србију нити отимали све одреда јербо онда нико ништа не би имао данас, и наше војске су слично радиле па ми некажемо народноослободилачка борба нам није требала јербо су партизани или четници негде силовали жене отимали храну и слично. Ти исти Руси су отерали Немце , који да су остали ја и ти сада овде не би имали прилику да причамо , јер не би ни постојали. Тих истих Руса је изгинуло на милионе да би победили Немачку. Ја мислим да је ово довољан разлог. Па ја се уздам у твоје познавање. Драго ми је што си ,,спуштајућег'' расположења. А сада ћу још и да ти се поклоним, :butt: . СВАКА ТИ ДАЛА! :-* Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Па ја се уздам у твоје познавање. Драго ми је што си ,,спуштајућег'' расположења. А сада ћу још и да ти се поклоним, :butt: . СВАКА ТИ ДАЛА! :-* Шта рећи... ако си жемско безобразна си. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Шта рећи... ако си жемско безобразна си. Женско сам, безобразна јесам - пошто си већ себи довољно дао за право да коментаришеш моје познавање историје. То ти, не делује мало безобразно и дрско? Прво, женско сам, друго имам 19 година - и жао ми је што нисам ,,упила'' знање историје које достиже твој критеријум. Жао ми је само што сам била испровоцирана на безобразлук - није ми била намера. Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Па, ево... једноставно ћу испричати оно што ми је бака причала. За време 2. светског рата, ти исти Руси, према њеним речима, су долазили да се ,,за*ебавају'' овде и праве с*ања. Толико им је стало да нам помогну да су силовали жене, отимали из кућа - значи, ништа боље нису поступали од Немаца. И о чему ми онда причамо 'леба ти? A tvoja baba se izvukla? Баба је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Женско сам, безобразна јесам - пошто си већ себи довољно дао за право да коментаришеш моје познавање историје. То ти, не делује мало безобразно и дрско? Прво, женско сам, друго имам 19 година - и жао ми је што нисам ,,упила'' знање историје које достиже твој критеријум. Жао ми је само што сам била испровоцирана на безобразлук - није ми била намера. Ово је већ спамовање теме. Нема овде речи о мом безобразлуку као иницијатору твог безобразлука.Ово окретање ставри је само још један у низу безобразлука. Покушај пребацивања одговорности и наметања кривице ти је више него смешан. Просто ти си почела са изражавањима и пре него ти рекох и одговорих. Твоје познавање и историје и догађаја историјских је ништавно а о логици нећу ни да говорим. Не није то мој безобразлук просто то су чињенице које си ти оставила за собом пишући на овој теми. Више се овде нећу обазирати на твоје поруке јер нема смисла дискутовати с тобом о овим стварима. Нема шта да научим из дискусије а да млатим празну сламу не желим. Свако добро . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Ово су земље чланице ЕУ. Мапа земаља чланица НАТО- а. Као што се види, Србија је у некој врсти прстена или обруча, окружена земљама ЕУ и НАТО. Реалност је таква каква је да са тим земљама у најмању руку морамо имати најбоље могуће односе да Србија не би отишла у изолацију и са тим у још веће пропадање. Да не говоримо о томе колико хиљада па и милиона Срба живи у земљама ЕУ и земљама чланицама НАТО пакта. Дакле, треба нам нови деспот Стефан Лазаревић или Милош Обреновић. Мудрост и дипломатија. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Ева ја теби нудим савезништво , да ли прихваташ ? Радим на интернету , видим и ти си присутан на нету , ајде да удружимо снаге па да за почетак радимо заједно на интернету у српском интересу , јел може ? Moze ali kada sam rekao saveznistvo mislio sam na drzave ili neke organizacije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 OBJAVA: 01.12.2012 / 19:30 PRIKAZA: 19220 u srbiji podrška ulasku u eu pala na najniže razine, a ruska pomoć sve veća Srbija sve više vuče na istok, a u zemlju stiže i ruska valuta rublja Dok u Srbiji raste bijes zbog oslobađanja Haradinaja, Gotovine i Markača, potpora ulasku u EU pada na povijesno niske razine. Istodobno, iz prijateljske Rusije stiže kredit za obnovu željeznice, a u zemlju na mala vrata ulazi i rublja. Susret saveznika: Nikolić je u rujnu posjetio Moskvu Foto: 'RIA NOVOSTI' Vezani članci – Srpska javnost ima pravo na ljutnju i bijes – izjavio je prije nekoliko dana predsjednik srbijanskog Nacionalnog vijeća za suradnju s Haaškim sudom Rasim Ljajić komentirajući oslobađajuću presudu Ramushu Haradinaju, bivšem zapovjedniku OVK kojeg se teretilo za ratne zločine na Kosovu. Nakon šoka koji je u srbijanskoj javnosti izazvalo puštanje Gotovine i Markača na slobodu, oslobađanje Haradinaja samo je stavilo sol na ranu i ponovno izbacilo na površinu frustracije javnosti koja smatra kako je Haaški sud otvoren samo da bi se osudilo Srbe. Dok bijes prema zapadu raste, a podrška građana ulasku Srbije u EU pada na povijesno niske razine, utjecaj Rusije na tu zemlju sve je jači. Ruski novac krpa proračun Google Oglasi VoIP TelefonijaNajbolji način da temeljito srežete telekomunikacijske troškove! www.voipdirekt.net Prema istoku se sve češće okreću i vlasti što iz populističkog kuta ne čudi jer većina građana razočarana postupcima i pritiscima sa zapada, saveznike vidi u Rusima, uvijek naklonjenoj pravoslavnoj braći spremnoj na podršku, ali i investicije. U investicijama, prema mišljenju brojnih stručnjaka, leži i osnovni motiv približavanja Beograda i Moskve jer Srbiji je hitno potrebna pomoć za krpanje proračuna. Nužno im je potrebna i pomoć za obnovu katastrofalne željezničke infrastrukture i upravo je ona nedavno stigla, odakle nego iz Rusije. Dobre vijesti donio je ruski ministar financija Anton Siluanov rekavši da je njegova zemlja Srbiji odobrila kredit od 800 milijuna eura na rok od pet godina uz kamatu od 4,1 posto. Kredit će služiti za gradnju novih pruga, obnovu starih, kupnju lokomotiva i drugo. I tu nije kraj jer u poslovima obnove glavnu riječ vodit će Rusi. Njihove kompanije u odnosu na srbijanske sudjelovat će u omjeru 70 prema 30 posto. I dok se obnova željeznice zahuktava, u Srbiju na mala vrata ulazi ruska valuta. Tamošnja podružnica Volksbanke ponudila je mogućnost obavljanja financijskih transakcija u rubljama. Klijentima se odsad nudi kupnja i prodaja deviza, otvaranje računa u rubljama, obavljanje transakcija u međunarodnom platnom prometu te mogućnost oročenja i štednje u ruskoj valuti što bi prije svega, trebalo pogodovati ruskim uvoznicima srbijanskih proizvoda i srbijanskim uvoznicima ruskih proizvoda. Deseci tisuća Srba koji rade u Rusiji i koji primaju plaću u rubljama sada će ih moći mijenjati za srbijanske dinare i neće morati kupovati treću valutu. Nakon što je u rujnu Tomislav Nikolić posjetio Moskvu, mnogi su to protumačili kao znak da europska opcija odlazi u drugi plan. No, Srbija neće moći dugo "sjediti na dva stolca" jer će i EU i Rusija vjerojatno tražiti da se odluči na koju želi stranu. Kosovo je ionako već otišlo, a za Srbiju u EU još ima prilikeSrbija i dalje želi voditi politiku "i Kosovo i EU" iako je i sam potpredsjednik vlade Aleksandar Vučić priznao da će svako rješenje za Kosovo biti bolno. Kako bi dobila datum pregovora za EU, ta zemlja mora ispuniti obveze iz sporazuma s Prištinom koje se prije svega tiču zajedničkog upravljanja graničnim prijelazima. Ocijeni li Vijeće EU 10. prosinca da se Srbija drži dogovora, početak pregovora može se očekivati u prvoj polovici 2013.Želi li nastaviti put ka EU, Srbija sve sporazume potpisane s Prištinom mora primijeniti. Nastavi li se na njih oglušivati, od politike "i Kosovo i EU" neće ostati ni jedno ni drugo. http://www.vecernji.hr/vijesti/srbija-sve-vise-vuce-istok-a-zemlju-stize-ruska-valuta-rublja-clanak-481920 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 1, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Moze ali kada sam rekao saveznistvo mislio sam na drzave ili neke organizacije Говорим оно што можемо, ајде прво да урадимо оно што можемо. Оно минимално . Да кренемо од првог степеника , а не од последњег. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука