Милан Ракић Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 A nije li G4 ispljuvani Hawk? Па развијани су у исто време... Иначе Г4 је врло добар школски авион који је у своје време био запажен и у страној јавности, тако да (слушао сам од људи који су радили у Соколу), мало-мало, па ето ти неке делегације у Мостар, тамо 80-их... Иначе учествовао је и на званиничном избору за школски авион америчке морнаричке авијације... Није прошао, али је свакако импоновало у то доба да буде међу неколико авиона који су тада бирани... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 A nije li G4 ispljuvani Hawk? Nije, iako je mogao jos dosta bolje da se sredi... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Новембар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Po konceptu mislim da jeste, te i liče jedan nadrugi. Tehnologija je možda drugačija, sa obzirom da oboje imaju rolls-royce-motore, samo Hawk sa "adour" (26-29 kN potisak) jače motore od G4 sa "viper" (18 kN potisak).. Hawk se inače dobro prodavao, a i bolje su ga razvili, a i danas mislim da se dobro prodaje... Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 24, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Mi bi trebali da se manemo aviona i da pravimo dobre tenkove, to znamo da radimo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Новембар 24, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 24, 2012 Ma kakav tenk. Avioni rules. B) Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука