Jump to content

Застава Србије спаљена у Новом Пазару

Оцени ову тему

zuti car

Препоручена порука

Ti si paslavenista!

Ima nas panslavista raznih.

Europanslavisti, Eurazijaslavisti, Anarhoslavisti, Rodnovjerni panslavisti - neopaganski itd. itd.

Ja spadam u hriščanske panslaviste ili "Ćirilometodske Panslaviste". A protiv smo islama i šarie u Evropi.

Подели на овим сајтовима

Nisam htio ovo da kažem ali reči ću:Sječaš se kada si sa mnom na pp-u prije otprilike godinu dana razgovarao kada si mi rekao da si po zadatku da rušiš ovdje srbe.Da ne govorim šta si sve govorio o Srbima. Stoga ako si njih napravio budalama(neke od njih) ja neću da učestvujem u tvom licemjernom projektu i projektu onih koji su te poslali. SRBI: VELIKIM SE BOGOM KUNEM OVAJ ČOVJEK POKUŠAVA MANIPULISATI SA VAMA A OSTVARUJE SVOJE CILJEVE. Iskreno hoćete li ga tolerisati u njegovom podmetanju i vrijeđanju i nametanju svađa zatim u njegovom ustaštvu to je vaše. Ja ne učestvujem u toj igri.

Zgadio sam se tada o tvoje licemjerje.

hahahahaha

Подели на овим сајтовима

Ima nas panslavista raznih.

Europanslavisti, Eurazijaslavisti, Anarhoslavisti, Rodnovjerni panslavisti - neopaganski itd. itd.

Ja spadam u hriščanske panslaviste ili "Ćirilometodske Panslaviste". A protiv smo islama i šarie u Evropi.

Ne ti spadaš u Zayroniste.Mrzite do podne svakoga a poslije podne i same sebe.

Ma vi mrzite sve one koji neće da budu vaši robovi.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Da, sasvim si u pravu! Ispravim to!

Vjerujte onima koji vam u NP spaljuju vaše zastave,

Budite prijatelji onima koji vam otimaju na Kosovu zemlju, 

Ljubite svoje arapske šeike i begove kojima ćete kulučit kao robovi.

Ma sa vama Hrvatima nema zime. Vama i vasem nepogresivom ocu papku mnogo cemo da verujemo. Sto se on borio da SFRJ ostane jedninstvena... pa to je Nobelovu nagradu za mir, nema sta. Tvoji sunarodnici nisu spaljivali samo srpsku zastavu, nego i Srbe, i to zive.... i necu dalje da pisem jer ce bidne svasta.

Подели на овим сајтовима

Ma sa vama Hrvatima nema zime. Vama i vasem nepogresivom ocu papku mnogo cemo da verujemo. Sto se on borio da SFRJ ostane jedninstvena... pa to je Nobelovu nagradu za mir, nema sta. Tvoji sunarodnici nisu spaljivali samo srpsku zastavu, nego i Srbe, i to zive.... i necu dalje da pisem jer ce bidne svasta.

Ko? Česi spaljivali Srbe?

Подели на овим сајтовима

Da, sasvim si u pravu! Ispravim to!

Vjerujte onima koji vam u NP spaljuju vaše zastave,

Budite prijatelji onima koji vam otimaju na Kosovu zemlju, 

Ljubite svoje arapske šeike i begove kojima ćete kulučit kao robovi.

Vjeruj ti si mi otvorio oči. Muslimani su pogriješili što su bili bliže vama u drugom svjetskom ratu. Pa i u ovome. Sa srbinom mogu otvoreno ako me voli voli iskreno, a ako me mrzi mrzi iskreno. Znam na čemu sam sa njim. Dok sa vama:Ko sa vama tikve sije o glavu mu se obijaju.

Kuća vam daleko od moje bila!

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Ko? Česi spaljivali Srbe?

Tvoji Hrvati i ustase. A tvoj zamenik Boziji to ne priznaje i nece ni da poseti Jasenovac, nego odgovorne proglasavaju za blazene  Nije lud da se kaje. I sta sad trebamo na vas da se oslonimo ? Ma idi begaj molim te.

Подели на овим сајтовима

не знају шта раде, пале заставу земље која их храни и брани! У ОПШТЕ НЕ РАЗУМЕМ ТЕ ЉУДЕ, ЕТО ИМ ТУРСКЕ ШТО НЕ ИДУ ТАМО, АКО ИМ ЈЕ ОВДЕ ЛОШЕ?

Što bi oni negdje išli kad mogu polako od Srbije da naprave i Tursku i Emirate i Kalifate?

A da ne maknu ni koraka iz svoje kuće. Bolje onda tako kad već može! Jasna stvar!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...