Walter Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 @@Александар Милојков, клозет кога зову "Хашки суд" ХАХАХАХАХАХАХААХ Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Не волим те форе одговарања постерима и смешним сличицама. Дакле, последњи пут те молим, престани да ми делиш некакве личне квалификације. Што ? Није ваљда да ти верујеш у ту митологију да је Вук издајник ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ја искрено мислим, посматрајући свет око нас данас, да би нас било ко убијао ако му је то у економском интересу. И шта онда? Треба ли да се са тиме сложимо или да их пљунемо па таман нам задње било? Ја сам за ово друго. Јасперсов категорички императив. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Што ? Није ваљда да ти верујеш у ту митологију да је Вук издајник ? Да ли треба да ти цртам да ме то не занима? Ја сам ти рекао само - ако хоћеш да дискутујемо на тему, дискутујмо, немој да доносиш квалификације о мојој личности и да ме вређаш и клеветаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 И шта онда? Треба ли да се са тиме сложимо или да их пљунемо па таман нам задње било? Ја сам за ово друго. Јасперсов категорички императив. Онда треба само да будемо свесни тога и да се не заносимо превише, ето шта. И да гледамо како да ојачамо на сопственим ногама. Како да се покренемо, а не да позајмљујемо паре и бацамо их у неке бездане као свих ових година, него да, ако већ позајмимо, направимо неки обрт... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Не узимај узалуд Жељково име јер ћу ти разбити главу. А сад се лепо извини што сам те тукао . Дакле што ме помену ? Други Жељко. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Мрзим институцију зла коју они оваплоћују. Нисам поменуо ничије име. Пљунућу на њихову заставу (кадгод је будем видео), не пада ми на памет да пљунем на неког човека. Ћут болан , мораш бити робот на интернету са овим дрвеним хришћанима и не смеш излетети ни са каквим емоцијама. А и ко ти је дозволио да грешиш ? Реко си да мрзиш и сад си готов и има да осванеш сутра као највећи мизантроп , џаба ти све што си до сада урадио и диванио, једном си погрешно излетео, јесте емотивно али џаба , памти се то , а неко и записује . Дакле хахахахаха, немогу да се уздржим али мени није замерити ја се ни не трудим да будем рационалан и озбиљан, ...кхм , хм, дакле Ацо брале бухахаха, што би рекли клинци - Готов си ! Страшни суд је страшни суд , али суд интернет хришћана то је нешто млого згоре. Да не лајем ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Други Жељко. А па тако реци , али онда му дадај презимље оно његово Библија. Зна се ко је дежурни Жељко на итернату. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ја искрено мислим, посматрајући свет око нас данас, да би нас било ко убијао ако му је то у економском интересу. Петровићу, у те приче, нажалост, не верујем. Сви људи су подједнако способни да мрзе и воле и управо оно против чега се ми свих ових година бунимо, па и у случају Хага, јесу такве колективизације. Vidi, ovim Hrvatskim " herojima" je odsluzena misa u njihovu cast. Uznele su se molitve Gospodu, zahvalnost sto je Hrvatskoj obeljen obraz. Nemaju greha. Nijednog. Oluja je bila ispravna. Klanje dece, kolaterarna steta. Kolektivno ceo njihov narod slavi. Slavi onaj seljak po zabitima. Slave ovi sto su ovde na forumu. Ceo kolektiv je u slavlju. Raduju se ljudi. Ako postoji ijedan narod na ovoj jajastoj lopti koji se moze kolektivizirati tu su Hrvati. Баба and feeble је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Да ли треба да ти цртам да ме то не занима? Ја сам ти рекао само - ако хоћеш да дискутујемо на тему, дискутујмо, немој да доносиш квалификације о мојој личности и да ме вређаш и клеветаш. Ко те бре клевеће ? Ја се само спрдам са твојим мишљењем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Веза ЕУ и трибунала је очигледна. Зар смо већ заборавили да нам је као једини услов за приступање ЕУ било испоручење трибуналу оптужених? Ако нема везе једно са другим, зашто нам је ЕУ постављала тај услов? Веза трибунала и ЕУ је очигледна само у твојој глави. Наравно да ће организација као што је ЕУ да ти тражи да испуњаваш обавезе које си прихватио у међународном праву. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ћут болан , мораш бити робот на интернету са овим дрвеним хришћанима и не смеш излетети ни са каквим емоцијама. А и ко ти је дозволио да грешиш ? Реко си да мрзиш и сад си готов и има да осванеш сутра као највећи мизантроп , џаба ти све што си до сада урадио и диванио, једном си погрешно излетео, јесте емотивно али џаба , памти се то , а неко и записује . Дакле хахахахаха, немогу да се уздржим али мени није замерити ја се ни не трудим да будем рационалан и озбиљан, ...кхм , хм, дакле Ацо брале бухахаха, што би рекли клинци - Готов си ! Страшни суд је страшни суд , али суд интернет хришћана то је нешто млого згоре. Да не лајем ... Не бојим се никог, осим Бога живога. А и тај страх од Бога није да се зентам, већ оно што каже Свети Максим Исповедник - страх који те приближава Богу (за разлику од класичног страха који те нагони да се удаљиш од објекта којег се бојиш). Mиљан Танић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Ко те бре клевеће ? Ја се само спрдам са твојим мишљењем. Не спрдаш се него доносиш квалификације о мени и мојој личности, шта бих ја у некој ситуацији чинио или не. Ја теби нисам доделио ниједну квалификацију, нити сам се спрдао ни с тобом, ни с твојим мишљењем. То што ти вређање другог називаш емотиновшћу је твоја ствар, али не приличи. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Историја човечанства је историја ЈЕДНОГ РАТА.. који је само повремено прекидан да би се очистило старо.. и .. измислило ново оружје... Јанко Савски из Сабирног Центра Лектира ба.. Јефимија Крунић and Баба је реаговао/ла на ово 2 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 ...Јок море. Него, човек рече како ћемо ја и ти и нама слични учинити са Србима исто оно што хрватски фашисти чине са Хрватима. Ниси ти разумео уопште шта сам ти ја рекао. Ја сам ти рекао да ћеш ти и теби слични набацити деци Србије јаку ксенофобију и расизам и да ће да их одгурате у исти фашизам у какав су угурана хрватска деца и у какав се сваки дан гурају. Да се дискредитовањем других жртви, и ократењем тиме да ако је Готовина невин онда је и Младић невин... да "Сребреница није злочин" итд... градиш... ма шта има да ти причам сам ћеш да видиш какву атмосферу то гради. Сва срећа па знам да емотивно реагујеш. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука