Mиљан Танић Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Па и ми смо Белорусији увели санкције и осудили Русију због Пуси Рајота... Значи танте за кукурику. Не знам ни што неко очекује од Руса неку помоћ, кад они још увек нису у стању да се снађу ни у Москви. Али слушам те тезе о злим русима којима нам никад али баш апсолутно никад( осим милион пута) до сад нису помогли па ко велим биће на крају да су Руси криви и за Јасеновац. Чек, ми Белорусији санкције и Пуси Рајот, а они нама толике године све ово...? Ти мене зезаш? И шта то не могу да се снађу у Москви? Јељцинизам је давно прошао, Путин је толико оснажио Русију да ено, видео си и сам, само што га нису крунисали... И хајде, наведи неки пример где су нам то Руси помогли (а да није било због сопствене користи)? Ти мени пример, ја теби пример, м? И да ли треба да помињем НИС? (пошто волимо да причамо о лошим приватизацијама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 To se varaš, nije to vidjelo ni M od misionarenja. Ovo je pravo misionarenje i ljubav hrišćanska! Na tom im ja mogu samo zavidjeti. Na ovakve bismo se trebali ugledat i svi biti braća u Hristu ko što oni dvaja. Relax. Razumemo te. Barem mi malo stariji. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Да додам, иста оваква еуфорија била би на нашим улицама да смо добили рат и Младић се врати у Београд. Код нас тога нема масовно (већ само маргинално) само зато што смо пукли ко звечка... А то је заиста била уметност с` обзиром да смо били дупло јачи од свих осталих заједно. Али ето... Од свих дебила ми смо увек налазили највеће, па ево и сада. И после се чудимо шта нас је снашло. Делимично си у праву , а за оно друго ти ипак препоручујем да мало читаш нашу историју. Какво славље и каква "еуфорија" ( ова реч еуфорија је нако медијски прикладна мада бих ја пре рекао да је у рвацкој на сцени хистерија широких маса) Младић је победио, створио је Републику Српску и нисам нешто видео да су га носали на рукама и хистерисали по Бања Луци или Београду ( недао Бог јер стварно не знам шта би наши другосрбијанци на то рекли него су му у том Београду убили ћерку) . Иначе није то типично за Србље да чине својим вождовима такав пијете ако знате а сигуран сам да толико знате Карађорђу су главу одсекли , Обреновића су практично протерали и да не идем даље у прошлост , ми никад нисмо имали такву реакцију на победу . После првод светског рата нико није носао ђенерале и краља и војводе на рукама по Београду , него су одма почели да их пљују по сербским новинама. Можда бих ја волео да смо ми таки ко Рвати , али на жалост нисмо. Ми непоштујемо своје , Слобу смо саранили као канаринца у дворишту. Ђинђића убили на сред улице па се после свађали ко је крив. Е једино смо титу који и није био наш славили и оплакивали и кућу му смећа начинили , пардон цвећа. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 То што ЕУ тражи од нас је скроз друга прича и није тема мог писања, него наводна подршка Русије. А да би се суд затворио јесте довољан вето, односно довољно је да једна од сталних чланица СБ УН повуче своју подршку. А чак и да јесте потребно гласање - Русија није то чак ни покушала. А ни Кина. И хајде стварно једном да престанемо да сами себи навлачимо на очи неке завесе патриотизама и братољубља и видимо ствари онаквима какве јесу. Е КО НО МИ ЈА, све се врти око економије. Руси хоће да зараде паре од Запада, и добро им иде. Кини иде још боље... зашто би онда квариле своје односе с њима због нас? Трибунал је основан одлуком СБ УН. Трибунал се исто може укинути одлуком СБ УН. Дакле потребно је гласање. Зашто би узалудно покушавале да укину трибунал? Па ништа се не ставља на гласање, ако си сигуран да ће неко уложити вето. Тако Амери не стављају резолуцију о Сирији, јер немају сагласност да ће је Руси подржати, и знају да би уследио вето. Тако се не покушава ни са овом резолуцијом. Зар смо заборавили жестоке протесте Русије због одуговлачења суђења Шешељу и због тога што се толико дуго држи у притвору? Руси једино могу да помогну тако што би блокирали сваку одлуку која не би била у нашем интересу, као што је укидање чувене одлуке о Косову, што је Милошевић прогласио као своју победу, а која је мртво слово на папиру. И ту опет не могу да нам Руси помогну, како би се поштовала та одлука. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Мислим да и даље само безвезе играмо око суштине: економија влада. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Чек, ми Белорусији санкције и Пуси Рајот, а они нама толике године све ово...? Ти мене зезаш? И шта то не могу да се снађу у Москви? Јељцинизам је давно прошао, Путин је толико оснажио Русију да ено, видео си и сам, само што га нису крунисали... И хајде, наведи неки пример где су нам то Руси помогли (а да није било због сопствене користи)? Ти мени пример, ја теби пример, м? И да ли треба да помињем НИС? (пошто волимо да причамо о лошим приватизацијама Па ми држимо страну западу, оћемо у НАТО, што би Руси залегли за нас ? Танићу нисам ти ја википедија, ако те баш занима наћићеш ти те податке , али боли тебе увце , него ме овде замајаваш и правиш се паметан пред осталима. Ако ниси чуо за Руску помоћ Србима чак и мимо воље њихове државе , помоћ коју је организовао њихов народ, масовно, и црква, шта ја да ти причам, боље да ти не причам, тачније срамота ме је пред Русима који можда ово читају да има таквих као што си ти који о томе појма немају( и да сад очекујем да ме прогласиш за еуфоричног русофила) . Па и данас рецимо на Косову колико руска црква помаже , па сам митрополит Иларион је скупио у једној тури преко 200 000 евра за помоћ Србима на Косову , целу руску цркву диго на ноге због Косова и наших светиња тамо, агитује по белом свету и лобира без паре и динара за наше светиње и Косово, бре наша држава је требала да му да неку медаљу за то , било шта , да се одужи човеку, који је сам својим снагама не неким средствима РПЦ , него ишо човек од тајфуна до тајфуна по Москви и скупљао , ма макар неку грамату да му наша Црква напише као захвалност , него ништа бре , ко да ни не постоји човек. Бог ће се одужити то свакако , али нама на образ и таквима као што си ти који о томе чак ни појма немају. ego је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Извини да ли сам ја то званично проглашен за фашисту или нисам разумео поруку ? ...Јок море. Него, човек рече како ћемо ја и ти и нама слични учинити са Србима исто оно што хрватски фашисти чине са Хрватима. Зато сам му рекао да ме не пореди са фашистима. Ја бих се убио када бих био дијабола попут оног усташе Перковића. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Па ми држимо страну западу, оћемо у НАТО, што би Руси залегли за нас ? Танићу нисам ти ја википедија, ако те баш занима наћићеш ти те податке , али боли тебе увце , него ме овде замајаваш и правиш се паметан пред осталима. Ако ниси чуо за Руску помоћ Србима чак и мимо воље њихове државе , помоћ коју је организовао њихов народ, масовно, и црква, шта ја да ти причам, боље да ти не причам, тачније срамота ме је пред Русима који можда ово читају да има таквих као што си ти који о томе појма немају( и да сад очекујем да ме прогласиш за еуфоричног русофила) . Па и данас рецимо на Косову колико руска црква помаже , па сам митрополит Иларион је скупио у једној тури преко 200 000 евра за помоћ Србима на Косову , целу руску цркву диго на ноге због Косова и наших светиња тамо, агитује по белом свету и лобира без паре и динара за наше светиње и Косово, бре наша држава је требала да му да неку медаљу за то , било шта , да се одужи човеку, који је сам својим снагама не неким средствима РПЦ , него ишо човек од тајфуна до тајфуна по Москви и скупљао , ма макар неку грамату да му наша Црква напише као захвалност , него ништа бре , ко да ни не постоји човек. Бог ће се одужити то свакако , али нама на образ и таквима као што си ти који о томе чак ни појма немају. Нешто си ти побркао - ја не говорим о руском народу, ја говорим о званичној и само о званичној Москви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Чек, ми Белорусији санкције и Пуси Рајот, а они нама толике године све ово...? Ти мене зезаш? И шта то не могу да се снађу у Москви? Јељцинизам је давно прошао, Путин је толико оснажио Русију да ено, видео си и сам, само што га нису крунисали... И хајде, наведи неки пример где су нам то Руси помогли (а да није било због сопствене користи)? Ти мени пример, ја теби пример, м? И да ли треба да помињем НИС? (пошто волимо да причамо о лошим приватизацијама Никада не можемо заборавити да је Русија због Србије ступила у 1. светски рат, у тренутку када то њој није одговарало. Не можемо заборавити да је Русија уценила савезнике, да ако не прихвате српску војску у Албанији да ће потписати сепаратни мир са Немачком. Велику је цену и жртву поднела Русија због помоћи Србији, а то је долазак комуниста, и успех револуције, која никада не би успела да Русија није учествовала у 1. светском рату. feeble and Mиљан Танић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Ми непоштујемо своје , Слобу смо саранили као канаринца у дворишту. Ђинђића убили на сред улице па се после свађали ко је крив. Е једино смо титу који и није био наш славили и оплакивали и кућу му смећа начинили , пардон цвећа. Zaboravio si na Arkana, i on je što kažu Česi "byl odejit", morao hitno otputovati na dugu služebni cestu, jer je znao svašta nešta i previše, o svakome i svačemu. Takve se on nagrade na kraju dočekao. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 I Hitler je za kolaps Rajha krivio "slabićstvo i nepatriotizam nemačkog naroda". Sigurno je to bio problem, right. Хахаха како си ти склон етикетирању ,која вратоломија, ужас, класично спиновање. Дакле сине аурора бореалис кукавичлук и непатриотизам су океј. Ајд то пробај да убедиш америчке маринце у ту причу а ако ти не поверују ти им реци да и Хитлер размишља као они , чик ! Уосталом ти си усташоид ( сам си рекао ) па вероватно боље знаш шта је Хитлер хтео да каже. Walter је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Треба ли се подсећати о улози Русије у борби за ослобођење од Турака? Изгледа да нам је јако плитко сећање feeble је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2012 Zaboravio si na Arkana, i on je što kažu Česi "byl odejit", morao hitno otputovati na dugu služebni cestu, jer je znao svašta nešta i previše, o svakome i svačemu. Takve se on nagrade na kraju dočekao. Аркан није био значајна фигура, говорим о великашима. Уосталом немам лепо мишљење о Аркану јер је по наредби удбе убијао четнике по дијаспори. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Никада не можемо заборавити да је Русија због Србије ступила у 1. светски рат, у тренутку када то њој није одговарало. Не можемо заборавити да је Русија уценила савезнике, да ако не прихвате српску војску у Албанији да ће потписати сепаратни мир са Немачком. Велику је цену и жртву поднела Русија због помоћи Србији, а то је долазак комуниста, и успех револуције, која никада не би успела да Русија није учествовала у 1. светском рату. Све је то лепо, али шта званична Русија чини данас, у ери глобализма, када економија влада светом? Или неко мисли да не влада? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Новембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2012 Никада не можемо заборавити да је Русија због Србије ступила у 1. светски рат, у тренутку када то њој није одговарало. Не можемо заборавити да је Русија уценила савезнике, да ако не прихвате српску војску у Албанији да ће потписати сепаратни мир са Немачком. Велику је цену и жртву поднела Русија због помоћи Србији, а то је долазак комуниста, и успех револуције, која никада не би успела да Русија није учествовала у 1. светском рату. Заборавио си да кажеш који је био повод за ово условљавање сепаратног мира са Немачком. Наиме ти наши западни савезници Италијани пре свега о њима сад говорим , када је српска војска прелазила Албанију јер није хтела да капитулира ( данас би ови Аурораусташоид, Танић , и остали капитулирали и пре почетка рата) дакле када је спрска војска пролазила кроз Албанију а пазите која је то голгота била, један војник који је имао 90 кила ка Крф је дошао са 27 кила, знате ви шта је 27 кила за одраслог човека српске грађе ? Е та савезнича војска Талијанци су отворили ватру на те наше живе костуре, то је тај наш западни савезник и почела да тамани српску војску. Зашто ? То питајте Талијанце. Некада а у рату поготово савезници могу бити гори од непријатеља. Французи нису хтели да приме српске војнике на крф , да их превезу бродовима, него они који су дошли до обале су тамо умирали од глади и исцрпљености , нису западњаци хтели да им укажи икакву помоћ . Тек кад су Руси запретили сепаратним миром са Немачком тек тада су наши вајни савезници запањаци пристали да превезу Србе на крф и престали да пуцају на њих. Али не . Немој тако Жељко , то је културни запад, то је цивилизација, шта ти знаш , ти само тамо мало био , тек да видиш да су сви нацисти без изузетка аи то си се натриповао , ваљда ми балкански Србљи ту из којекавих селендра и оног нашег највећег села Београда боље знамо шта је то та културна и цивилизована европа од тебе који си тамо живо. Уосталом ко зна на каквим си ти аустријско-швајцарским дрогама био. Ајте молим вас умукните кад немате појма стварно ме је срамота колико сте глупи (Ђорђе Р ово се не односи на тебе и твој пост) ! N.Petrovic and ego је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука