Гости Guest Написано Новембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Dobio otkaz Ignjatije, Дуња, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Na godisnjem Дуња, Ignjatije and DankaM је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 prilično verno odslikano... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 hehehehehe to je to, to je neki kao završeni krug dešavanja hehehehe... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Neke fotke su baš ubedljivo prisne zvanju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Хладњак или механичар. Таша је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 @@Dragi, može hehehehehe šta god poželiš Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Син неког кримоса. Незапослен. Наивчина > жртва. Ignjatije and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 На висини задатка: "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 @@Dragi, ja ti ovde ništ ne vidim, šta si ovo postavio, vidi fotku- ne vidi se?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Најмањи пас на свету Перач шољица за кафу. Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 15, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Власник кладионице. Боем. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 15, 2012 Перач шољица за кафу. hehehehe slatkiš maleni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука