МилошБГ Написано Јул 28, 2013 Пријави Подели Написано Јул 28, 2013 Patriota uvek i svuda. I kad sam ziveo sa mamom i tatom i kad sam se ozenio i svoju decu cu uciti da nema nista lose u tome da volis svoju zemlju,svoj narod. Da ne prihvataju lazi za istinu,da nismo niza rasa,da nismo krivi ni za kakve ratove vec smo u njih uvuceni,da imamo svetlu istoriju na koju moramo biti ponosni,da imamo velike junake,svetitelje. Od ove drzave nikad nista nisam dobio,sa zavrsenim fakultetom morao sam da cekam preko godinu dana posao prodavca za 20 i kusur hiljada,da bi posle par meseci dobio otkaz odnosno nije mi produzen ugovor,verovatno nikad necu ni dobiti nista,niti ocekujem,osim neke sanse,ali mnogi su zivote dali za ovu zemlju i ova zemlja ima more krvi svojih predaka da bi je mi posmatrali kroz naocare evropske unije,nato-a i njihovih satelita i satelitcica ovde. Kome se ova drzava ne svidja,hvala Bogu siroko im je polje,neka zavrte globus i nek otpocinju tamo gde zele svoj zivot i neka im je sretno.A Srbija ce ih uvek cekati. Nikad u zivotu nisam se bavio mrznjom,ali isto tako ne mogu za prijatelje imati i smatrati one koji su nas klali,ubijali,trovali i koji ne bi imali apsolutno nista protiv da mi ne postojimo na bilo koji nacin. Da budemo pametni da ne sklapamo nova prijateljstva sa onima koji jedva cekaju noz da nam zabiju u ledja i da ne budemo vise glupi. I da napokon pocnemo da ucimo istinitu savremeniju istoriju nase zemlje. Srbi su narod sa previse mana ali opet u odnosu i na komsije i na vecinu sveta,Srbi su jaganjci. Ponosan sam sto medju Srbadijom ima jos dosta ljudi koji nece dopustiti da neke pa mogu reci satanine vrednosti zazive ovde na pravi nacin. A u svakom zitu ima kukolja medjutim ako je svrha ovde baviti se predrasudama koji imaju ti koji su opisani ovde,mislim da je glupo to ciniti isto time-predrasudama. Pa je svaki nacionalista zatucan,glup,ima 3 zuba u glavi i glavni uspeh u zivotu mu je 2 dana konstantnih pobeda u igricama na fejsu. A generalno najvise predrasuda ima prema nama. коЖељ њацИ and Berkut је реаговао/ла на ово 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука