Jump to content

Ekstremista poziva na rušenje piramida !

Оцени ову тему

Препоручена порука

Џихадиста против пирамида

Џихадиста из Египта Мурган Салем ел Гохари позвао на уништење Сфинге и пирамида у Гизи у Египту. Исламско учење налаже да се униште идоли, каже Ел Гохари.

Египатски џихадиста Мурган Салем ел Гохари, који тврди да је повезан са талибанима, позвао је на "уништење Сфинге и пирамиде у Гизи у Египту".

Sfinga.jpg

Током интервјуа на египатској телевизији Дрим Ел Гохари је позвао муслимане да "униште идоле" у Египту, конкретно, пирамиде у Гизи и Велику Свингу, јавља Eл Арабија Њуз.

"Бог је наредио пророку Мухамеду да уништи идоле. Када сам био са талибанима уништили смо статуу Буде у Авганистану, што је влада пропустила да уради", рекао је исламистички лидер.

Budina-statua.jpg

Статуа Буде пре и после уништења

Ел гохари је рекао да муслимане оптужују за примену исламског учења које налаже да се идоли уклоне, наводи Иџипт индипендент.

Извор Јерусалим поста у египатском Министарству унутрашњих послова каже да су званичници разговарали о Ел Гохаријевом случају и да ће преузети мере како би спречили кршење закона и злоупотребе јавне својине и националног блага.

У време док је Хосни Мубарак био председник Египта, Ел Гохари је два пута био осуђиван за заговарање насиља.

http://www.rts.rs/pa...в пирамида.html

Подели на овим сајтовима

Evo i prvih rezultata Mubarakove smene, sad na delo stupa "demokratija"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ostavimo sad Mubaraka. Da li se slazes sa svojim bratom po veri da treba rusiti piramide i kipove egipatske ?

Nije u pitanju smao Mubarek nego i predsednik posle Mubareka...mnogo bitnije nego da komentarisem izjave nepoznatih ljudi...zasto bih ja komentarisao izjave zilota,artemijavaca,ekstremista,....

Zna se ko govori u ime Islama....

Подели на овим сајтовима

mnogo bitnije nego da komentarisem izjave nepoznatih ljudi...zasto bih ja komentarisao izjave zilota,artemijavaca,ekstremista,....

Interesuje me da li se slazes sa njegovim stavovom ? Covek se poziva na Kuran na Islam..... jesi li za rusenje idola ili ne ? To je mnogo bitno pitanje i hocu da vidim da li svi muslimani misle tako. Samo budi iskren.

Подели на овим сајтовима

Hajde ti kometarisi svaku izjavu zilota,artemijavaca,ekstremista,....

I covek je na kraju rekao da je to obaveza vlasti a ne on da rusi licno...ovo pitanje je za egipatsku policiji....

Covek je ne poznat i ne moze da govori u ime Islama...

A pored toga snimak je star,isecen,mozda izvadjen iz konteksta....

Подели на овим сајтовима

Ja nisam za rusenje piramida,aje si ti za rusenje dzamija u Bosni,na Kosovu?Ja nisam za rusenje crkava u Bosni,na Kosovu...Samo kazi da li jesi ili nisi...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...