Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 http://www.prevara.info/index.php?option=com_content&task=category§ionid=1&id=8&Itemid=7 w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 ne vidim pouke.org znači ne apdejtuju se redovno LOL Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 Ne, nego sam ja pomocu nasih ljudi u lozi koji podrzavaju zru sprecio da se pojavimo na toj listi. w.a.mozart, Mилена КШ and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 . w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 ove tačkice su ti najjače... al razumem te u potpunosti Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 http://www.prevara.info/index.php?option=com_content&task=view&id=309&Itemid=7 umro sam dok sam čitao ovo... čovek je kralj Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 ove tačkice su ti najjače... al razumem te u potpunosti To da covek bude u dilemi da li je neki Iluminatski jezik ili mi samo trokira browser. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Новембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 tačkica mi je jasnija od pojedinih postova na forumu Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 11, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2012 tačkica mi je jasnija od pojedinih postova na forumu To je dobro znati, zahteva manje energije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука