Гости Guest Написано Новембар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 @@Ромејац, do sada nije bilo nikakvih problema, ranije je sve funkcionisalo kako treba, večeras nešto zatajilo ali kod mene je sve posle proradilo, ne znam kako to kod tebe je još tako?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Новембар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 @Martirije Не знам шта се дешава али на том каналу ништа не ради. Учитава једно пола минута и после избаци обавештење да се десила нека грешка и да покушам касније. И тако већ 2 сата. Јако ми је жао што не могу макар да чујем владику Марка и да од њега сазнам о тренутном стању Цркве у Македонији. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 @@Ромејац, uključi čet Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Оче Иване имају на сајту светосавље Артемија као рашко-призренског провери. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Хвала на предавању,само напред,поздрав Владики Марку пренеси. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Новембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 14, 2012 Jako mi je zao jer sam tek sad stigao da se ukljucim. Jedva cekam ceo snimak natenane da pogledam. Svaka cast za POUKE!!! Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука