Jump to content

Kršćanin na čelu Nacionalnog vijeća Sirije

Оцени ову тему

bosanac

Препоручена порука

A nije pisao ali je govorio, tako da dođemo na isto. A zar nije blasfemija i ono da će mu u dženetu Merijam majka Ise biti žena?

Kolega, meni i vama bi trebao biti jasan šta znači da određena vjera ima različit stav po određenom pitanju u odnosu na drugu.To se ne može smatrati blasfemijom.Kada bi bila blasfemija sve ono u čemu se naše vjere razlikuju onda ne bi bilo većih blasfemičara od nas vjernika.

Nadam se da kontaš.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Ok. Onda se ni Satanski stihovi, ne mogu smatrati jer je Ruždija vjerovatno vjerovao u ono što je pisao. I uzgred, ajd hljeba ti, objasni mi kako smo kolege?

To je uzrečica, kolege nismo iako smo obojica teolozi. A Salman Rušdi nije vjera nego ono što je on napisao je blasfemija.Nego čudan si mi ko da ne razumiješ šta je blasfemija i ne praviš razliku između stava vjere i blasfemije.

Подели на овим сајтовима

Nisi brate u pravu.

Super... i sad ja kazem "ne, nego ti nisi u pravu", i gde smo onda stigli?

Neshvatljiva mi je tolika bezosecajnost za sagovornika, i to za onog (onu) ciji najblizi doslovce (!) krvare u Siriji, i to - naravno - od ruke tzv. pobunjenika... Miriam odlicno zna stanje u Siriji jer je sirijka, sa mnogo bliznjih svojih koje kontaktira svakodnevno, a vi je konstantno pravite ludom i ignorisete njene poruke...

I posle se ljutis kad onako reaguje, a jasno ti je - reakcija je cisto ljudska, frustrirana i izazvana, bez i trunke mrznje prema tebi i muslimanima uopste...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@@Mono,

Ne znamo arapski ! Moze da pise sta hoce, nama je to kao shvrljanje malog deteta po papiru.

Ima i koji znaju,Miram bi trebalo da zna...bilo je i sajtova i na engleskom....

Подели на овим сајтовима

Мислим да си босанац претерао. Извињавам се Мириам што је морала и твоје иживљавање, лажи, претње и подметања да трпи. А замолио бих администрацију да санкционише овакво понашање. Босанац позива на рат и свргавање режима у Сирији, тј подстиче на рат, мржњу и непријатељство. И прети хришћанима, да ако се не приклоне побуњеницима да ће завршити као и диктатор, а можемо да замислимо шта му спремају ако га се дочепају. Претпостављам ништа мање него што су урадили Гадафију.

Sirijski diktator je do sada ubio na desetine hiljada ljudi,zena,dece,staraca,....srusio mnogo dzamija,crkava,...

Подели на овим сајтовима

Eto kada jedan hriscanin poziva i odobrava rusenje crkava...Pa one tu stoje stotinama godina....muslimani im nisu uradili nista...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Da su hteli muslimani da ih pretvaraju u dzamije,pretvorili bih odavno...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Sirijski diktator je do sada ubio na desetine hiljada ljudi,zena,dece,staraca,....srusio mnogo dzamija,crkava,...

A колико су недужних побили побуњеници? Не, они свима организују поштено суђење, са све адвокатима и судским вештацима... Ма дај... Досадни сте са том пропагандом, као да овде нисмо имали грађанског рата, и медијског рата, па мислите да смо сисали весла. То можда може негде другде да прође, али не овде, на овом простору, у овом народу...

Подели на овим сајтовима

A колико су недужних побили побуњеници? Не, они свима организују поштено суђење, са све адвокатима и судским вештацима... Ма дај... Досадни сте са том пропагандом, као да овде нисмо имали грађанског рата, и медијског рата, па мислите да смо сисали весла. То можда може негде другде да прође, али не овде, на овом простору, у овом народу...

Mnogo,mnogo,mnogo manje nego Esedova vojska...koga da ubijaju?Svoj narod?Nije ista stvar ovde i tamo...

Подели на овим сајтовима

А побуњеници немају снајперисте? Они праћкама нападају регуларну војску и полицију? И тај народ није Асадов народ, зашто би он уништавао свој народ? Логика коју покушавата да наметнете је на веома ниском нивоу.

Ако је опозиција тако добра, зашто се нису борили ненасилним средствима за власт, како вам вера проповеда, како тврдите?

Изазвали су рат оружаним нападима на државне органе, и сада изазивају цивилне жртве, у циљу изазивања војне агресије на сопствену земљу, да би се докопали власти, и материјалних добара. И како вас није срамота да вршите пропаганду у њихову корист?

Подели на овим сајтовима

Lijepi moji, ne brinite se vi za naše crkve. Bolje da ih i oni ruše, nego vi mirovnjaci da nam ih pretvarate u džamije.

Uh Gandalfe sivi pocrnit ćeš kako si počeo pisati. snoozer_11

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...