ratko Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Gledam reprizu prve epizode : "Vojna Akademija" gledam onaj ima 4 ćerke i puca iz puške i viče ispraćaj . Meni bog dao dva sina i neću da pravim ni jedan ispraćaj . tuzansmajli8904 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Новембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Такве теревенке су готово па "изумрле" барем код мене тога више нема, а као "замена" за ову теревенку је пунолетство , за мене је та глупост невиђена. У мом крају праве та пунолетсва (зависи од могућности домаћина) као да су свадбе, овог лета је била једна таква теревенка са преко 350 званица! Глупост невиђена! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Новембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Punoletstvo , još jedna od moda sa zapada . Sve što je bilo naše polako zaboravljamo i odgurujemo od sebe , a tuđe stvari prihvatamo . Ima da izumremo . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Gledam reprizu prve epizode : "Vojna Akademija" gledam onaj ima 4 ćerke i puca iz puške i viče ispraćaj . Meni bog dao dva sina i neću da pravim ni jedan ispraćaj . tuzansmajli8904 Koliko je meni poznato, vojni rok nije ukinut. Samo više nije obavezan, ali itekako ima zainteresovanih za sluzenje i kolike su drzavne potrebe, toliko se regruta i primi. Prema tome, ispracaja ce biti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Новембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Koliko je meni poznato, vojni rok nije ukinut. Samo više nije obavezan, ali itekako ima zainteresovanih za sluzenje i kolike su drzavne potrebe, toliko se regruta i primi. Prema tome, ispracaja ce biti. Nisi ga razumeo, mozda nisam ni ja, iz njegovo posta mi se cini da njegova deca ne zele u vojsku pa je on zato nesrecan sto bi imao koga da prati ali oni ne zele. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Новембар 9, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2012 Može se u vojsku ali samo ako te prime .Ovaj stariji bi i išao u vojsku a i možda će nikada se ne zna . Sada je počeo sa studijama pa ćemo videti , kada završi da li će hteti i da li će biti prilike i da li će uopšte biti pogodno da služi vojsku . Za ovog mlađeg sam siguran da nikada neće da poželi da služi vojsku . Ali ja se sećam onih dana kada su cele generacije išle u vojsku obavezno . odlazili deca vraćali se ljudi , neki bolji neki gori ali nikad isti . Vojska je bila škola života . Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука