Jump to content

Dacicevi izdajnicki pregovori sa Tacijem!

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

A sta ti tacno znash o ratu u Afganistanu, Iraku, Libiji?

I kakav ti sada dijalog vodis? kazes, Srbi su prvi poceli da prekrajaju granice, ja ti dam primer Afganistana, Iraka i sta radi Nato a ti pitas "Sta znam o Afganistanu ..." ... mislim stvarno ... dogovori se o temi o kojoj pricas pa se drzi teme ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Tom lazovu sumnjam i kada mi kaze koliko ima sati.

Vise puta se pokazalo da manipulise informacijama, eto ljudi ne poznaju medjunarodno pravo pa ajde ja malo da ih lazem.

E sad, to sto mu ti naivno verujes... je tvoj problem. :)

Rodjace, ovde se radi o sudjenju coveku koji je 8 god u pritvoru, i on se obraca sudskom vecu a ne meni ... ne laze on mene ovde nista vec izlaze svoju odbranu ... ali ti imas svoj trip ...

Подели на овим сајтовима

I kakav ti sada dijalog vodis? kazes, Srbi su prvi poceli da prekrajaju granice, ja ti dam primer Afganistana, Iraka i sta radi Nato a ti pitas "Sta znam o Afganistanu ..." ... mislim stvarno ... dogovori se o temi o kojoj pricas pa se drzi teme ...

Чекај, ја мењам тему? Јел сам ја убацио Афганистан и Ирак у причу? Духовит си момак, увек био. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Nista on ovde tebi ne govori vec sudijama ..

Е видиш ту се вараш. Све што он прича судијама, прича јер зна да га гледа публика овде. И то неука публика.

Он одлично зна, као и те судије да су те ствари које он прича апсолутне глупости. Јер није нато распоредио те судије него УН и није хашки суд нато створио него УН.

Друга ствар, то што је изабрани судија из земље која је члан нато не значи да дели те ставове. И то одлично знаш.

Судије се у тим земљама (европским) углавном бирају независно и у већини случајева су независни од политике. Пример ти је америка где су судије устанвог суда ударале тужбама на председнике.

Међутим... што би ти то знао кад можеш да има мишљење на основу онога што ти је Шешељ рекао?

Rodjace, ovde se radi o sudjenju coveku koji je 8 god u pritvoru, i on se obraca sudskom vecu a ne meni ... ne laze on mene ovde nista vec izlaze svoju odbranu ... ali ti imas svoj trip ...

Напушавање судија и псовање мајки по суду је ефективан начин за изношење одбране. Када погледам како тај човек прича и колико времена користи на препуцавање јасно ми је да он не износи аргументе него купује публику болесним хумором.

Подели на овим сајтовима

Е видиш ту се вараш. Све што он прича судијама, прича јер зна да га гледа публика овде..

Aloooo, jarane, covek je vise od osam godina u zatvoru, zivi u celiji i kuva sebi hranu, strajkovao je gladju i skoro umro nakon mesec dana strajka... mislis li da je bilo direktnog prenosa tog strajka za "neuku publiku"? Neuk si ti prijatelju kada se lozis na Zivkovica ...

Подели на овим сајтовима

Aloooo, jarane, covek je vise od osam godina u zatvoru, zivi u celiji i kuva sebi hranu, strajkovao je gladju i skoro umro nakon mesec dana strajka... mislis li da je bilo direktnog prenosa tog strajka za "neuku publiku"?

Е што ми га жао, срце ми се сломило. Колико ли је људи погинуло због његове болесне идеологије? А можда је и он смакнуо неколико, ко зна... постоје приче.

Да је правде у овој држави неко би одма све те психопате ставио у затвор. Њега, Готовину, Туђмана, Милошевића, Караџића, Насера, Аркана, Легију ... све њих са свих страна лепо у једно велико двориште па се играјте рата. И свако ко хоће да их подржи.

А југославија мирно да се поделила на репблике које су је чиниле. Србија, Хрватска, Бих, Црна Гора, Македонија, Црма Гора и Словенија. По границама под којима смо живели. И да се преговара о добробити Спрског народа на тим територијама а не да кренемо у глупаве ратове. Само ИДИОТ моѕе да се мисли да је тај рат био добра ствар.

Није Шешељ у том целом рату имао за циљ да брани Српски народ, већ да осваја по његовом болесном тумачењу Српске територије. И као и слични њему болесници из других држава због њихових болесних идеја направили хаварије.

А не да невини страдају због њихових болесних игри и идеја Велике Србије, Велике Хрватске и осталих глупавих идеја.

жао ми је сваког ко подржава такве ликове...

Подели на овим сајтовима

Да је правде у овој држави неко би одма све те психопате ставио у затвор. Њега, Готовину, Туђмана, Милошевића, Карађића, Насера, Аркана, Легију ... све њих са свих страна лепо у једно велико двориште па се играјте рата. И свако ко хоће да их подржи.

A sada opet da mi objasnis, zasto su bombardovali samo Srbe i Srbiju a ne i Hrvate ili Muslimane kada, eto , kazes da su i njihove vodje bili zlikovci i pobili nevine ... Hajde genije objasni, meni izgleda nije jasno, nesto se tripujem da je zapad i Nato protiv Srba ...

Подели на овим сајтовима

A sada opet da mi objasnis, zasto su bombardovali samo Srbe i Srbiju a ne i Hrvate ili Muslimane kada, eto , kazes da su i njihove vodje bili zlikovci i pobili nevine ... Hajde genije objasni, meni izgleda nije jasno, nesto se tripujem da je zapad i Nato protiv Srba ...

Нису нас бомбардовали због рата у Хрватској или Босни човече.... јел ти мене завитлаваш? Па стварно срамота колико ти не знаш...

http://en.wikipedia.org/wiki/NATO_bombing_of_Yugoslavia

Подели на овим сајтовима

Нису нас бомбардовали због рата у Хрватској или Босни човече.... јел ти мене завитлаваш? Па стварно срамота колико ти не знаш...

http://en.wikipedia....g_of_Yugoslavia

Jaro, nama su uveli sankcije jer smo izvrsili "agresiju" na Bosnu koje nigde nije bilo.

A bombardovali su nas zbog proterivanja albanaca sa Kosmeta u akciji Oluja ... secas li se te akcije pod komandom Milosevica kada smo proterali Albance, oko 500 hiljada, iz Krajine pa su nas zbog toga bombardovali ...?

Подели на овим сајтовима

@Милосављевић

Бомбардовање РС, снаге за брза дејства? Или ти ниси био рођен кад се то дешавало?

Био сам али се не сећам да је тога било.

Подели на овим сајтовима

Био сам али се не сећам да је тога било.

Ali secas se da nisu bombardovali Hrvatsku kada je u Oluji proterala srbe a jesu Srbiju zbog Kosmeta? Ili se ne secas ni toga?

Подели на овим сајтовима

Ali secas se da nisu bombardovali Hrvatsku kada je u Oluji proterala srbe a jesu Srbiju zbog Kosmeta? Ili se ne secas ni toga?

А што скрећеш тему на интергалактичку правду? И што скрећеш на суђење нату?

Шта као ако други нису ок, онда је у реду што и ми нисмо ок? Не разумем?

Је то што су други чинили злочине оправдање за нас да чинимо злочине?

Одлична ти је та логика. Поента је у оном "Што не желиш себи немој желети ни другом" а ми смо желели да отмемо другима део територије и сада се жалимо када нама неко оће да отме. Т.ј конкретно ти. Жалимо се на неправду.

Подели на овим сајтовима

А што скрећеш тему на интергалактичку правду? И што скрећеш на суђење нату?

Шта као ако други нису ок, онда је у реду што и ми нисмо ок? Не разумем?

A razumes li kada se kaze da su zapad i Nato protivnici Srba i da bi bili protiv nas i da nije bilo Milosevica i Seselja, vec da bi nas bombardovali samo kao Srbe a u korist hrvata ili albanaca?

Malo se vrtimo u krug, ali sta da radim kada sam sebi skaces u stomak i pobijas nesto sto je ocigledno i sa 5-6 pitanja i podpitanja se moze dokazati ali ti ces opet sutra istu pesmu pevati ... kako su nas bombardovali zbog Milosevica i slicne gluposti ...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...