Jump to content

Dacicevi izdajnicki pregovori sa Tacijem!

Оцени ову тему

Млађони

Препоручена порука

@,

Не знам окле си, али и за тебе важи исто: Јагодинско са нама па пут Крушевца...

А за све њих (националисте без покрића и остгале нинџе):

http://www.youtube.com/watch?v=ovJ6jhMH0co&feature=related

@,

Не знам шта покушаваш а и нешто ме не интересује....

Одох да играм јамб са женом, уживо не на зоки.ком

Свако добро вам желим браћо и сестре форумаши

.

..

...

Подели на овим сајтовима

@,

Не знам окле си, али и за тебе важи исто: Јагодинско са нама па пут Крушевца...

dobrodosli ste sa tim jagodinskim. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Samo sto mi iz frizidera nisu iskakali kada je Tadic rekao, izjavio, uradio bilo sta u vezi sa Kosovom

Е, сад не причаш истину.

Тадић је заузимао сваки милиметар сваког фрижидера и ни за кога другог није било места...

Подели на овим сајтовима

Аха... Капирам :)

Онда овако: Волим своју земљу и свој народ, друге не мрзим (бар не више од оног него што је нормално - шала), нисам за Дачића, православац сам и пишем ћирилицом... Значи ја сам неки полу нациста или тако нешто? :) :) :)

Ne ti nisi to, Just_Cuz_19 ti si musliman.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

И емисију ћу пронаћи већ. Ја сам мислио да је сваки српски националиста већ то погледао

и да није потребно да се то предаје следећим генерацијама клинаца који немају појма шта је

задесило Србију призивањем бомбардовања од стране квислинга и разних локатора...

http://www.praschl.n...14&limitstart=8

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ne ti nisi to, Just_Cuz_19 ti si musliman.

:D:D:D Православне вероисповести, угледни бизнисмен, велики патриота и борац за људска права... :D

• Волим 1

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Е, сад не причаш истину.

Тадић је заузимао сваки милиметар сваког фрижидера и ни за кога другог није било места...

Gde su sada kada se ispraznio frizider? I dalje mi pricaju o Tadicu.

Izgleda da je Srbiji samo trebao anti-heroj da iskali svoje nezadovoljstvo, a da su Nikolici, Dverasi i ostali kvazinacionalisti tu priliku dobro iskoristili i napravili ga na antiheroja koliko god su mogli.

Подели на овим сајтовима

Veliki Dveras, veliki nacionalista, glasac Dveri, hejter Borisa Tadica, ljubitelj Tome Nikolica zvakog Veliki Srbin. Cudi me da ga nisi "snimio" na forumu.

https://www.pouke.org...__tab__newsfeed

Moj omiljeni "kvazi patriotu"

И даље тврдиш да је марихуана " лака дрога " и да неоставља никакве последице по своје конзументе ?

Подели на овим сајтовима

Gde su sada kada se ispraznio frizider? I dalje mi pricaju o Tadicu.

Као што је Тадић јахао на Милошевићевом таласу толике године? Са једином платформом која је гласила : "Шта какви смо ми, замислите да је Милошевић остао на власти, како би вам било..."? Дакле, поента вица је да једни наслеђују друге, без икакве видљиве и по народ добре разлике. Слика тога је и излазност на изборе.

Izgleda da je Srbiji samo trebao anti-heroj da iskali svoje nezadovoljstvo, a da su Nikolici, Dverasi i ostali kvazinacionalisti tu priliku dobro iskoristili i napravili ga na antiheroja koliko god su mogli.

Чињеница је да су ДОС-овци били спремни на све, па и на позивање на бомбардовање Србије како би срушили Милошевића, јер је после 10 година развлачења по улицама кренуло да се расипа и да се одустаје. Полусељачка буна из `91. и протести из `96-`97. су губили замах и да је било још две године времена, цео ДОС са Ђинђићем на челу би нестао као балон од сапунице. Да ли је у питању неспретна изјава или ставови који су довели до тумачења, потпуно је небитно. Битно је да тај "отпор" иако са великом подршком, није имао значајнију подршку него сам Милошевић. Само су на крају били безобразнији и агресивнији и успешно сакрили трагове гласања, ништа више.

Можда си заборавио Ђинђићев последњи интервју који је могао да подигне доста прашине али је некако нестао у маглама интернета без икакве назнаке да ће неко од његових озбиљније да искоментарише ставове око Косова и Метохије које је тада изрекао?

Ђинђићев проблем је био исти као и проблем свих владара на овим просторима. Тај проблем се народски назива "подгузна мушица" и огледа се у томе да такве мушице "говоре у име Њега" и да "делају у име Њега", да су први да пруже руку за примити а нигде их нема за дати. И то је толико дегутантно постало да је народу већ преко главе некаквих "избора" између ових или оних, кад у стварности, избора нема.

Ђинђић није ни херој ни антихерој. Имали смо једном култ личности и управо ове нове демократе су нас напљувале због тога. А онда креће стварање култа нове личности. И то ће да траје док не дођу следећи који ће да створе свој култ личности а све остале, укључујући и Ђинђићев да баце у канту. Дакле, ништа ново под неоном...

Подели на овим сајтовима

И даље тврдиш да је марихуана " лака дрога " и да неоставља никакве последице по своје конзументе ?

O cemu ti, Nedeljko, pricas?

Чињеница је да су ДОС-овци били спремни на све, па и на позивање на бомбардовање Србије како би срушили Милошевића, јер је после 10 година развлачења по улицама кренуло да се расипа и да се одустаје.

Nije cinjenica, osim ako nisi pomesao reci propaganda i cinjenica. Ne znam ko je gde ikad igde pozvao na bombardovanje Srbije. Ja sam trazio dokaze Pajko ih nije dao, a neki drugi momak je dao dva clanka gde se inkako ne spominje poziv na bombardovanje od toga je drugi sumnjivog porekla.

Zato Ziskare, brate, ako pricamo o cinjenicama daj da pricamo o proverljivim i dokazivim cinjenicama a ne o propagandnim optuzbama.

Ђинђић није ни херој ни антихерој. Имали смо једном култ личности и управо ове нове демократе су нас напљувале због тога. А онда креће стварање култа нове личности. И то ће да траје док не дођу следећи који ће да створе свој култ личности а све остале, укључујући и Ђинђићев да баце у канту. Дакле, ништа ново под неоном...

Djindjic jeste heroj, a ostali bezdusnici, licimeri i jnima slichni pokushavaju sve sto je Djindjic bio i sto je ostalo iza Djindjica da naprave u anti-srpsko.

To da je Djindjic heroj svedoci ova slika:

sahrana2.jpg

Slika koje se mnogi plase pa izmisljaju lazne gluposti tipa da je pozivao na bombardovanje naroda. A ti bi mogo dam i kazes otkud ti ta informacija i da mi pruzish dokaz da je to ikad rekao?

Kako to da recimo kompletna moja porodica - niko nikad nije cuo da je Djindjic to rekao. Osim mog Dede koji je "slobodanov" i dan danas, i koji to nije cuo od Djindjica nego po kafani.

Rekao bih da je ta lazna prica ista kao onaj naucni mit da covek koristi deset % mozga. Jednostavno neko izmislio u narodu se primilo.

Подели на овим сајтовима

p.s. Djindjic dok je bio ziv, nije bio nikakav kult lichnosti. Mnogo je popularniji Kostunica bio od njega. Djindjic je postao "slavan" tek kad je ubijen, kada su shvatili koliko nam je taj covek znacio.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...