Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Сви се договарамо за пиво... Узмемо Јагодинско, па кад банемо Ивану у Крушевац... Јупиииииииииии!!!!!!!! . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Све је то лепо али кад се просуши... pink panter, Andre Williams, Anti Palma Crew and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Какве везе имају националисти са Дачићем? Prijateljske ocigledno. Gde su sad Dverasi? Nema ih. Prozivke Tadica an svakom cosku bejase, a o Dacicu ni rec. Samo sto mi iz frizidera nisu iskakali kada je Tadic rekao, izjavio, uradio bilo sta u vezi sa Kosovom sa parolama "izdaja". A sad niko ni rec. Samo pokazuje koliko su svi ti ljudi (a mnogo ih je i na ovom forumu) licimuri i demoni. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 To o коме ти причаш нису националисти... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 To o коме ти причаш нису националисти... Dakle Dverasi, Radikali, Toma, Vuki, nisi nacionalisti? Ajde da ti malo prekines da okreces i obrces ko su i sta su nacionalisti, kada se odlichno zna na sta sam mislio. To da je Srpska javnost brujala od propagande da je Tadic izdajnik, a danas to niko ne prica za Dacica. Da su glavni "brujaci" bili oni mediji i oni ljudi koje u Srbiji (nazalsot) zovemo nacionalistima. E sad ako mislis da Dverasi nisi nacionalisti, idi to pricaj dverasima, nemoj ovde da mi prodajes neke smuti-prospi price. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Конструкција иде овако: Дачић је социјалиста. Поменути су националисти. Националисти и социјалисти дају националсоцијалисте, или нацисте. Дакле, ти си нациста. Ја сам мислио да сте већ до сада научили како иде ова мантра.... E sad si ti vec bezobrazan. Ajde da se razumemo, nacionalizam je jedno socijalizam je drugo. Nisu suprotnosti ali su dve razlicite stvari. Kada stavis nacionalizam i socijalizam ruku pod ruku dobijes ideologiju pod imenom Nacional Socijalizam. To nije nikakva mantra to je cinjenica. E ako se tebi ta cinjenica ne svidja to je vec druga prica. Jedna stvar je francuski gradjanski nacionalizam, druga stvar je hitlerovski ili musolinijev etnicki nacionalizam. To sto je narod ovde u Srbiji nepismen pa ne zna razliku vec ga razliku izmedju ta dva uce Borba Djordjevic, Glisic i ostali... to je sasvim treci problem koji ima veze sa obrazovanjem. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ajde da ti malo prekines da okreces i obrces ko su i sta su nacionalisti, kada se odlichno zna na sta sam mislio. E sad ako mislis da Dverasi nisi nacionalisti, idi to pricaj dverasima, nemoj ovde da mi prodajes neke smuti-prospi price. Ајде ти мало пази на речник... Да нећеш да ме бијеш можда преко нета... То на шта си ти мислио немам појма, нисам супер херој са острва снова па да могу да ти читам мисли... А због таквог тумачења националиста, само Срби националисти се поистовећују са фашистима, нацистима и осталим глупостима које немају везе са животом... То шта ја мислим о "Дверашима" задржаћу за себе, али свакако нису националисти, бар не онако како ја доживљавам и схватам термин националиста... Dakle Dverasi, Radikali, Toma, Vuki, nisi nacionalisti Нису националисти... Ми националисте имамо све мање и мање... А у политици их и немамо што се мене тиче... То јест имамо оне што се крију иза лажног патриотизма који.... Ма није битно... У сваком случају: Ajde da ti malo prekines Ти није ни лепо уопште, чак ми сада дођеш и смешан... не могу да нађем оног смајлија што се ваља по поду да га поставим овде... У сваком случају то што ти повезујеш Дачића, "националисте", и остале нинџе, има логике само ако је Радовановићев виц заиста применљив у стварном животу... Свако добро и идемо даље.... Банатски деран and Andre Williams је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ајде ти мало пази на речник... Да нећеш да ме бијеш можда преко нета... Taman posla, ne bijem ja ljude. Ne znam otkud ti taj utisak, ali tuamcicu kao josh jednu zlonamernu izjavu. А због таквог тумачења националиста, само Срби националисти се поистовећују са фашистима, нацистима и осталим глупостима које немају везе са животом... То шта ја мислим о "Дверашима" задржаћу за себе, али свакако нису националисти, бар не онако како ја доживљавам и схватам термин националиста... To se slazemo, samo je poenta u tome da svi oni koji se u Srbiji nazivaju nacionalistima uglavno i jesu Fasisti. Tako i Dverasi. Druga stvar da 90% nacionalista se ne slaze sa tobom. Izvini ali koristimo opste terminologije. VAljda moze da se vidi ko se u Srbiji predstavlja i podrzava kao nacionalista. Нису националисти... Ми националисте имамо све мање и мање... А у политици их и немамо што се мене тиче... То јест имамо оне што се крију иза лажног патриотизма који.... Ма није битно... I tu se slazemo. Ти није ни лепо уопште, чак ми сада дођеш и смешан... не могу да нађем оног смајлија што се ваља по поду да га поставим овде... A ti meni josh smeshniji sto te pored takvih stavova opusteno pustas te "lazen aptriote" da lupetaju i ni malo im ne stajes na put. Imas ih ovde na forumu kilo. Eto nikad te nisam video da si se suprostavio Nedeljku naprimer. On ti je primer toga Par Exelance. У сваком случају то што ти повезујеш Дачића, "националисте", и остале нинџе, има логике само ако је Радовановићев виц заиста применљив у стварном животу... Nisi razumeo, ne povezujem ja Dacica i "nacionaliste". Nego jasno pravim paralelu gde "nacionalisti" prozivase Borisa Tadica za raznorazne stvari, a danas te iste "nacionaliste" nigde da cujem. Samo sam hteo da pokazem kako su dvolichni licimeri, puni duplih standarda. To jeste da ih "napadnem" jer mi ti "nacionalisti" jako smetaju. Vidim i tebi kao smetaju al' ti ne smetaju posto retko kad dizes glas protivi istih. A imas ovde na forumu kodza. Свако добро и идемо даље.... Takodzer. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Сви се договарамо за пиво... Узмемо Јагодинско, па кад банемо Ивану у Крушевац... Јупиииииииииии!!!!!!!! Јупи! - беше то освежавајући напитак. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Imas ih ovde na forumu kilo. Eto nikad te nisam video da si se suprostavio Nedeljku naprimer Ко је Недељко? Taman posla, ne bijem ja ljude. Ne znam otkud ti taj utisak, ali tuamcicu kao josh jednu zlonamernu izjavu. Још једну? Прво није злонамерна, више шаљива... "Још једну..." А коју сам то имао? И ваљда ти је јасно ако ти "националисти" не прозивају Дачића, да онда долазе из истог подрума одакле и дотични... To se slazemo, samo je poenta u tome da svi oni koji se u Srbiji nazivaju nacionalistima uglavno i jesu Fasisti. Могу ја да мислим да сам Конан Варварин па нисам... Ако сам ово добро разумео... А то се враћамо на ону причу ко се све крије иза лажног национализма... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Јупи! - беше то освежавајући напитак. То је напитак једном... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 То је напитак једном... Мен' пиво, њојзе Јупи!!! ladan БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ко је Недељко? Veliki Dveras, veliki nacionalista, glasac Dveri, hejter Borisa Tadica, ljubitelj Tome Nikolica zvakog Veliki Srbin. Cudi me da ga nisi "snimio" na forumu. https://www.pouke.org/forum/user/5525-nedeljko/page__tab__newsfeed Moj omiljeni "kvazi patriotu" Још једну? Прво није злонамерна, више шаљива... "Још једну..." А коју сам то имао? Ne znam ja ih dozivljavao obe zlonamerno ali posto kazes da nisi onda nisi imao nijednu. И ваљда ти је јасно ако ти "националисти" не прозивају Дачића, да онда долазе из истог подрума одакле и дотични... Jasno je meni to kao dan, samo se pitam sto smo dozvolili da Ljubitelji Tome Nikolica sada cute, i da ih ne pitamo... zasto cutite? To nam je valjda odgovornost u nekoj borbi protiv licimerja u politici. Могу ја да мислим да сам Конан Варварин па нисам... Ако сам ово добро разумео... А то се враћамо на ону причу ко се све крије иза лажног национализма... Nemam zamerki. Koristim izraz nacionalisti, jer se doticni tako nazivaju, povremeno zborim "kvazi patroite" a da bih se razlikovao od njih za sebe kazem da sam gradjanski nacionalista. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Новембар 8, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Мен' пиво, њојзе Јупи!!! ladan Nemoj mnogo da pijes trebas da mi nadjes gde Djindjic kaze da treba bombardovati Srbiju. Da ti ne popusti koncetracija. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Какве везе имају националисти са Дачићем? Ja sam mislio da je on vaš poglavica. Mislim onakav alfa-mužjak... greengrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука