Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Аууууу, ем не волиш животиње, ем ћеш у затвор... Како си се лепо уклопио... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Аууууу, ем не волиш животиње, ем ћеш у затвор... Како си се лепо уклопио... Ti se ne javljaj, volis da jedes nevino jagnje.... ti ces na duzu robiju Nego..... danas idem na slavu.... UPS sta to pricam ovako javno http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ма ја знам да сам га угасио, него ме Жељко изненадио... А видим и ти си упао у лепо друштво... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 А видим и ти си упао у лепо друштво... Takvi smo mi patriote. Zato ce nastradamo u ovo modernoto vreme. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Или бар део сваког од нас... Crveni Baron and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Takvi smo mi patriote. чек, чек, патриоте или националисти? .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ма ми смо ови што не воле животиње, посебна фела нацијоналиста и патријота... . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ништа, брате.... Може пиво? Вазда! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 A Dacic ministar policije ... znaci saradnja je ocigledna ... Ignjatije and Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Па да... Ти од Дачића највише увце волиш или мало од ребарца? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ma Daca je omatorio, zilav je ... eventualno cvarci ... RYLAH, Ignjatije and Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 3 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ух.... И ја ипак волим Дачу... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Sa dacom zajedno dok nas Bozic ne rastavi Crveni Baron and Anti Palma Crew је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 чек, чек, патриоте или националисти? .smesko. Патрионалисти. А ови што се договарају за пиво ... само их гледамо.... Него, о чему беше тема? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Новембар 8, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2012 Ja volim prasetinu ... http://www.youtube.com/watch?v=AgLfuARCe5k Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука