Православна Вјеронаука Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 КОНФЕРЕНЦИЈА ВЈЕРОУЧИТЕЉА У БОСНИ И ХЕРЦЕГОВИНИ Сарајево, хотел Сарајево, 5-6. новембар 2012.године На овој , веома добро организованој конференцији, учествовало је по 12 вјероучитеља из 4 вјерске заједнице у Босни Херцеговини: православне, католичке, исламске и јеврејске. Конференција је отпочела са радом у понедјељак 5.новембра 2012.године поздравним говором прочитај више Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Новембар 7, 2012 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2012 Drago mi je zbog ove konferencije i odavno sam se počeo zalagati za takvo nešto.To je bila dobra prilika da vjeroučitelju ukažu na probleme na koje nailaze ali prilika da pokažu drugima kojima smeta vjeronauka u školama da smo mi tu i da nas neće izbaciti iz sistema obrazovanja. Svidjela mi je se jedna misao u kojoj je rečeno da vjeronauka nije uvedena u škole ona je samo vračena u škole. Благовесник and Aristotel је реаговао/ла на ово 2 I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука