Гости Guest Написано Октобар 31, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 У Сирији убијен протестантски пастор и његова породица 31 среда окт 2012 Posted by radiosvetigora in Вијести, Молитве ≈ Оставите коментар У Сирији се наставља са убијањем хришћана. Портал Christian Aid Mission је објавио писмо у коме се саопштава о убиству Самија, пастора „домаће“ цркве, његове жене и троје дјеце. У вријеме хришћанског сабрања екстремисти су разбили врата и почели да пуцају. Наредили су да се прекине богослужење и да сви напусте просторију, осим пастора и његове породице. Пошто су вјерници изашли, исламисти су стријељали пастора са породицом. This post has been promoted to an article Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Miriam R. ميريام Написано Октобар 31, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2012 Pa naravno, da se kršćane ubija gdje se stigne. Radikalisti nastavljaju i dalje s napadima. Danas su u Damsku eksplodirale bombe,8 ljudi je poginulo ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS w, ehrah betkoun el waheedJa sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука