Jump to content

Najbizarnije svetske religije ! ! !

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

U Sudanu oko pet miliona ljudi vjeruju u duhove.

U Češkoj je ta situacija još gora, tu na "duhove" vjeruje svih 10 miliona Čeha, nažalost su to ti "duhovi" što sjede u flaši zatvoreni, "spiritusi" i ostala alkoholna isparenja: šljivovica, vodka itd. Ovdje piju i male bebe kad podijeliš sve to na glave a to na litre, što piva što rakije kakve! Alkohol je metla češkog, slovačkog, poljskog i ukrajinskog naroda, o ruskom da ni ne spominjem! Kad taj zamete i zamava tome nikakva pošast ni mor nije ravan!

Подели на овим сајтовима

U Sudanu oko pet miliona ljudi vjeruju u duhove.

U Češkoj je ta situacija još gora, tu na "duhove" vjeruje svih 10 miliona Čeha, nažalost su to ti 2duhovi" što sjede u flaši zatvoreni, "spiritusi2 i ostala alkoholna isparenja: šljivovica, vodka itd. Ovdje piju i male bebe kad podijeliš sve to na glave a to po litre, što piva što rakije kakve! Alkohol je metla češkog, poljskog i ukrajinskog naroda, o ruskom da ni ne spominjem!

Da oni su notorni alkoholičari!!!

Štaš kad im i svečenici piju!!!

Mislim da tamo mjesto vina (kad je kriza i votkom se pričest pravi!!!Znaš običaji!!!

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

A znaš li šta im je dokaz da je dozvoljena i votka mjesto  vina?

Kažu postoji više vrsta krvi nulta pozitivna, a b itd, a sve je to krv, tako i za vino i votku i šljivu sve je to alkohol!!!

Подели на овим сајтовима

A znaš li šta im je dokaz da je dozvoljena i votka mjesto  vina?

Kažu postoji više vrsta krvi nulta pozitivna, a b itd, a sve je to krv, tako i za vino i votku i šljivu sve je to alkohol!!!

Joj Bosanac, šta se sad tu toliko prenemažeš, pa ja sam najviše šljivovice popio s takvima ko ti, hahahaha, tamo u Bosni ko mladenec dok sam još onamo živio. Ko biva njima, vama je to zabranjeno, OMG! A Bosna bi sva presušila odmah za par sati da u njoj pliva rakija, šta se sad praviš najednom nekakav ko fin momak takav, hahahaha! Znam te flašo kad si čokanjče bila. To sve sami "naučnik" bio tamo, svi hodali po ovakvim tim nekim "skupovima naučnim" a sad se tako presamitio, kao rakija, to je fuj! Da nisi i ti bio od tijeh ovakvih naučnika anamo prije no što si se dao na vjeru i moljenje?

ante_rakija2.jpg

ante_rakija3.jpg

0442_feel

Подели на овим сајтовима

0442_feel 0442_feel slava3 srcee 7896634 7896634

A znaš li šta im je dokaz da je dozvoljena i votka mjesto  vina?

Joj Bosanac, šta se sad tu toliko prenemažeš, pa ja sam najviše šljivovice popio s takvima ko ti, hahahaha, tamo u Bosni ko mladenec dok sam još onamo živio. Ko biva njima, vama je to zabranjeno, OMG! A Bosna bi sva presušila odmah za par sati da u njoj pliva rakija, šta se sad praviš najednom nekakav ko fin momak takav, hahahaha! Znam te flašo kad si čokanjče bila. To sve sami "naučnik" bio tamo, svi hodali po ovakvim tim nekim "skupovima naučnim" a sad se tako presamitio, kao rakija, to je fuj! Da nisi i ti bio od tijeh ovakvih naučnika anamo prije no što si se dao na vjeru i moljenje?

ante_rakija2.jpg

ante_rakija3.jpg

7896634

Šta se mrgodiš?

Ma ti mi se duriš!!!

Nemoj nema razloga!! 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634 7896634

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Зна ли неко у чему је трик са овим: http://www.mondo.rs/tg5437/Foto/Pada_ kisa_ponecu_kisobran.html

U pitanju je nekakva taoistička svetkovina kineskih iseljenika na Tajlandu...

Aside from this, there are other ceremonies throughout the fest, notably: invocation of the gods Lam Tao, who keeps track of the living, and Pak Tao, who keeps track of the dead; processions of the gods' images; and feats of the Ma Song-like bathing in hot oil, bladed ladder climbing and fire-walking. The festival ends with merit making ceremonies at each temple (sadoh kroh) and the send-off of the gods on the last night (when fireworks are at their most impressive).

Ma Song, or entranced horses, are devotees whom the gods enter during the fest. They manifest supernatural powers and perform self-tortures in order to shift evil from individuals onto themselves, and to bring the community good luck. Ma Song fall into two categories: those who, having had an intimation of impending doom, want to extend their lives; and people specially chosen by the gods for their moral qualities.

Ima nešto malo ovde i ovde.

Најбољи бизнис је отварање фабрике која производи позитивне мисли (авва Пајсије Светогорац)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...