Jump to content

Срамна румунизација Влаха у селу Бобово! Црквено или политичко питање?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Kakve to veze ima to s tvojom spavaćom sobom, neko ti brani sada da imaš djecu?

Hoda za tobom i neda ti?

Добро, признајем, крив сам, имам само двоје деце...

Али то није тема. Текућа тема је вишевековно страдање Срба потпомогнуто Германима и под будним окриљем

Римокатоличке цркве. Доказ: Страдање српског народа у Босни у Кршћанским ратовима против Богумила

Превођење Срба Католика у Хрвате

више од милион и двеста хиљада побијених у усташким логорима

више од милион и петсто хиљада Срба погинулих у 1. Светском рату

геноцид над Србима у акцији олуја и

многи други догађаји који су учинили да не будемо данас 60 милиона као Енглеза, рецимо.

Ово су историјске чињенице а страдање се наставља...

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

под будним окриљем Римокатоличке цркве

je Srbiji priznata državnost prvi puta u istoriji ...

Стефан је тражио од папе венац (то јест, круну) како би он постао краљ, а Србија краљевина. Први пут је затражио круну од папе Иноћентија III још 1204. године, али се томе успротивио Вукан Немањић који је у Зети носио стару дукљанску круну зетских краљева и желео је да он буде једини српски краљ. Због тога је и дошло до сукоба између браће који се завршио коначним Вукановим поразом. Приликом другог тражења круне 1217. године, папа Папа Хонорије III је одговорио позитивно и послао круну. Сава је овенчао (крунисао) Стефана за краља 4. јануара 1217. године у манастиру Жича због чега је познат и као Стефан Првовенчани. Папска круна је представљала међународно правно признање Србије као независне државе. Две године касније, Сава Немањић је успео да од патријарха у Никеји издејствује аутокефалност Српске православне цркве, па је Рашка стекла још једно велико признање.

http://sr.wikipedia....фан_Првовенчани

Подели на овим сајтовима

Папе помогле Српску државу. Иди бре бегај аСрби су играли кликере и клис у хладовини.

Интересантно да су многе папе помогле да се воде Кршћански ратови који су прелазили преко земље Србија ка Весна Змијанац.

Па 30-огодишњи рат против Протестаната у Немачкој, па инквизицију итд итд итд, али ви то већ добро знате јер сам сигуран да

су вам већ рекли овде на форуму да су упућени у "папска добра дела"...

Иди бре бегај братићу. Па нисмо деца. И ми читамо по нешто...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ne čitate dobro. Istorija se neda promjenit pa da ne znam šta sve o njoj čitate, hahahaha!

Па братићу мој лепи. Ништа ја нисам мењао. Само сам испричао историјске чињенице...

Та историја, што је исто Германска работа, јербо се у Беч и Берлин рисувала од 1878. год. је замешатељство у које

су луди Срби веровали само за време комунизма. Сад тих брига немамо, осим неких Евросмутљиваца али и њима

пролази време...

Праштај брате на искрености

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Па братићу мој лепи. Ништа ја нисам мењао. Само сам испричао историјске чињенице...

Та историја, што је исто Германска работа, јербо се у Беч и Берлин рисувала од 1878. год. је замешатељство у које

су луди Срби веровали само за време комунизма. Сад тих брига немамо, осим неких Евросмутљиваца али и њима

пролази време...

Праштај брате на искрености

Nisi ni morao mjenjat, sve za tebe su odradili ti koji vijekovima reklamnu kampanju protiv zapada vode kako bi se udržali oni sami na vlasti. I hranili vas samo onim što su oni htjeli da znate i onako kako su vam oni to predstavili. Sad kad im je u interesu nešto sasvim drugo, vas opet pune obrnutim pričama i reklamama a ti si taj koji im ima sve to progutati. Prvo ono, sad ovo. Alko se ne budeš otimao iće to brže, i lakše. Praštaj i ti, brate, na iskrenosti.

Подели на овим сајтовима

Istorija se neda promjenit pa da ne znam šta sve o njoj čitate, hahahaha!

Радује ме да су и римокатолици коначно дошли до таквог сазнања,....има наде

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

Ако сам слагао нешто а ти ми кажи аргументовано а немој тако да бежиш од теме. Чиме се ви служите кад вам неко каже истину?

Тужи ме, даћу ти личне податке у ПП ако треба, ако сам нешто лагао и клеветао...

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ако сам слагао нешто а ти ми кажи аргументовано а немој тако да бежиш од теме. Чиме се ви служите кад вам неко каже истину?

Тужи ме, даћу ти личне податке у ПП ако треба, ако сам нешто лагао и клеветао...

nisi ništa lagao, već te lažima i reklama pitaju: sad ćemo protiv zapada,, ajde naval,

sad ćemo za zapad, ajde naval, tvoj problem je što nisi još primjetio da se vjetar promjenio,

Подели на овим сајтовима

Ти си бескорисан саговорник и од тебе човек не мож ништа да научи. Ајд лаку ноћ

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Први пут је затражио круну од папе Иноћентија III још 1204. године, али се томе успротивио Вукан Немањић који је у Зети носио стару дукљанску круну зетских краљева и желео је да он буде једини српски краљ.

Zanimljivo kako se sve u istoriji naplaćuje, i sa kamatama, ono što ne riješiš danas, ne nestane, ne ispari, nego ti se vrati i naplati poslije i 1000 godina ako treba. Istorija ništa ne zaboravlja ni ne oprašta, ono što zameteš pod tepih s jedne strane, izađe i ispliva s druge a to multiple.

Подели на овим сајтовима

A ti se ponavljaš. Pišeš to isto po drugi put, hahahaha!

Ti si iz Moravskog plićaka pa ti pokažem nešto iz Moravske Trebove, hahahaha!

Tamo sam i ja prolazio, svi auta i autobusi koče tamo uzbrdo, kad si još i pijan (ko ja) to je strašno nešto.

Svejedno u autu ili pješke, ideš uzbrdo a goni te gore ko da imaš pozadi elisu namontovanu.

Gravitační anomálie u Moravské Třebové

Bio sam u autobusu a nisam vozio a pili smo šljivovicu moravsku, hahahaha.

Подели на овим сајтовима

@Dragi

Vidim da se baviš istorijom, jesi li čitao Assemania?

Njegova, čekaj to bude poduži malo naslov:

Kalendaria Ecclesiae universae, in quibus tum ex vetustis marmoribus, tum ex codicibus, tabulis, parietinis, pictis, scriptis, scalptisve, sanctorum nomina,imaagines, et festi per annum dies Ecclesiarum Orientis, et Occidentis praemissis uniuscujusque Ecclesiae originibus recensentur, describuntur, notisque illustrantur. (6 voll.) Roma,

Šta on tamo piše o cijelom Balkanu, Srbiji, Bosni, Vizantiji itd.

http://en.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Simone_Assemani

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...