Игор Зиројевић Написано Децембар 17, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 17, 2012 Слава Богу, за све што имам од књига и цд које имам,а од нашег требињца,генија,човјека велике скромности и невјероватног Божијег таланта, које је умножио на најбољи могући начин.Дај Боже, да сви који имају жељу да науче право,школовано и правилно појање да дођу до нашег великог учитеља у Грчкој,а било би добро кад би било шансе и у нашим крајевима,за младе богослове и све оне који имају жеље и дара за појање.Византија је чудо,мене сваки пут окријепи,често слушам ова Ваша два цд и Ормилију,Кабарноса,Симонопетру,Метеоре,...1. Игор Зиројевић, Антологија Божанске литургије, 2. Игор Зиројевић, Христос у граду Витлејему (књига и цд), то су врхунске ствари,а тек два цд са таквим луксузним и модерним омотом и са благословом Васељенског Патријарха,а тек појање ...то је савршенство узношења молитви,појање је невјероватно предивно и ево управо слушам и душа ми се одмара док све ово пишем. Хвала Вам, Оче Игоре,свако добро од Господа, Δόξa σοι Κύριε Хвала Angelus Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука