Аурор Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 Ja sam mislio da si ateist ali vidim da si ti iskreno za rešenje problema. Sve sam probleme u životu rešio, još samo ovo da sredim i dosta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 нема потреба за разговор со неканонската МПЦ, се на црковен план во Македонија е решено со ПОА! Што се тиче Цркве,..јесте..! Треба само политичари да престану да форсирају своје чедо и чедо УДБЕ..такозвану ''мпц'' и да пусте да се ПОА региструје као Црква... Заправо нека и форсирају ''мпц'' ..али нека пусте ПОА на миру..и видећеш за пар година..па нека буде и десетина година ..како ће ствар ићи и докле ће доћи.. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 Што се тиче Цркве,..јесте..! Треба само политичари да престану да форсирају своје чедо и чедо УДБЕ..такозвану ''мпц'' и да пусте да се ПОА региструје као Црква... Заправо нека и форсирају ''мпц'' ..али нека пусте ПОА на миру..и видећеш за пар година..па нека буде и десетина година ..како ће ствар ићи и докле ће доћи.. мислам дека Р. Македонија ќе ја регистрира ПОА само кога СПЦ ќе и додели томос за автокефалија а тоа значи се додека ПОА е автономна Црква во СПЦ, нема регистрација. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 мислам дека Р. Македонија ќе ја регистрира ПОА само кога СПЦ ќе и додели томос за автокефалија а тоа значи се додека ПОА е автономна Црква во СПЦ, нема регистрација. Требао би човек да се насмеје на ово ..али једноставно није смешно..а далеко је од озбиљног... Да објашњавам не вреди..али ево само да потсетимо да има на стотине регистрованих од државе Цркава по свету - које нису ''аутокефалне'' у оном смислу Аутокефалности како је БЈРМакедонци виде.. Но све је то џаба објашњавање.. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 за да не бидам неозбилен ќе престанам да дебатирам на оваа тема... БЈРМакедонец Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 за да не бидам неозбилен ќе престанам да дебатирам на оваа тема... БЈРМакедонец Ne, prijatelju i brate Makedonche.. bolje uzmi i procitaj ovaj intervju vladike Pimena "mpc" ovog... ali bez predrasuda... pa ajde da ga proanaliziramo zajedno A posle toga slobodno napusti temu... evo najponiznije te molim... ajde a ja cu pervoditi pojedine delove za one koji ne razumeju makedonski... Jel ok ? Evo linka ..i ajde meni za ljubav.. procitaj i da ga analiziramo..OK? http://press24.mk/story/pimen/intervju-so-gpimen-ako-predlogot-na-nikolikj-beshe-seriozen-nemashe-da-dojde-preku-tv-in .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 не го разбирам јазикот на БЈРМакедонија.... поздрав од врнежливово Скопје! ribarot Klime and arahne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Октобар 28, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2012 не го разбирам јазикот на БЈРМакедонија.... поздрав од врнежливово Скопје! -Друго ти брате не разумеш... и правише се овде невешт.. Ја те људски питам да проанализирамо овде ставове које износи један владика ''мпц'' ... па на крају и да вдидимо зашто ја ПОНЕКАД само кажем ''БЈРМ'' а могу ево рећи и БЈРСрбија..и ДА ПОТПИСШЕМ ТО што сам реко... И да кажем много горе ствари о тој истој срБББији... али џаба се јамучим са тобом ..ти не желиш да се макнеш из раскола исто као и твоји у расколу огрезли сународници.. .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука