Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Послушајте ове предивне песме, и по мелодији и по тексту ... Ово свира вероучитељ Младен Маринковић. Свет си Свет, Свет Боже наш - Младен Маринковић Гледам дела Господња и дивим се ја, Господу Богу се поклањам Богу, Љубљеном једином. Анђели те славе, Свет си Свет,Свет Боже наш, Ми те грешни молимо да нам своје царство даш, Царство Сина твога , Истинитог Христа Бога. У греху спавах сад будим се ја, Господу Богу се поклањам Богу, Љубљеном једином. Анђели те славе, Свет си Свет,Свет Боже наш, Ми те грешни молимо да нам своје царство даш, Царство Сина твога , Истинитог Христа Бога. Manastir Bradaca, Биљана, sleki and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 sleki, Биљана and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 а ово су световније варијанте : Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Октобар 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Браво колега! ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Октобар 17, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2012 Biljana Vojinovic је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука