јеромонах Виталије Написано Октобар 15, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 У уторак 16. октобра у 19 часова у сали општине Вождовац, ако Бог да говорићу на тему "Трпљењем својим спасавајте душе своје" (Лк. 21:19) Улаз је слободан мирођија, Олимп and Andre Williams је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 15, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 Оче, хајде да се некако сними то предавање, па да поставимо овде. мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
јеромонах Виталије Написано Октобар 15, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 Покушаћу Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 15, 2012 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2012 Може ли неко да понесе камеру и преноси уживо? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 16, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 16, 2012 То би било најбоље. Можемо и уживо да преносимо за нас који нећемо бити у прилици да лично дођемо То би био велики помак у православној мисији. Не знам само колико су људи расположени да истражују и испитују, да буду слободни да пробају оно што нису до сада Ја сам увек расположен за овакве авантуре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука