Гости Guest - . . .- Написано Октобар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 Имам жељу да овде сакупимо велики број библијских и литургијских пословица које су вас инспирисале у вашем животу. Наравно, волео бих да видим и ваше лично написане пословице (то је, заправо, и поента теме) где ћете на оргиналан начин да искажете ваш доживљај Цркве као истинске иконе Царства. За почетак је ћу поставити моју омиљену, од старца Софронија, новог богослова есешког: Ако је спасење у Христу једини циљ нашег живота, све што чинимо постаје Литургија. Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Октобар 14, 2012 Гости Пријави Подели Написано Октобар 14, 2012 Може и постер, слика... да тема буде што креативнија. Имам негде нешто што сам рекао, могуће да сам негде и чуо... у сваком случају лично ми се веома допало Само не знам где сам то казао... бедак.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука