Jump to content

Набеђивање деце на часовима грађанског васпитања да је геј ОК?!

Оцени ову тему

ego

Препоручена порука

Увек сам са чуђењем посматрао са колико себичности родитељи "воле" своју децу! Упамтите, нико није од родитеља тражио да се роди да би родитељ имао право да "подразумевано" очекује од свог детета неке ствари.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Одговори 158
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

On 14. 10. 2012. at 9:37, Фенрис рече

Увек сам са чуђењем посматрао са колико себичности родитељи "воле" своју децу! Упамтите, нико није од родитеља тражио да се роди да би родитељ имао право да "подразумевано" очекује од свог детета неке ствари.

Па било би болесно да не очекујеш нешто од деце. Ваљда је то нормално. У противном се нико не би одлучио да рађа децу.

То што причаш може да се гледа обострано.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2012. at 9:21, Јустинијан рече

Стварно, шта да имаш све кћерке које неће продужити лозу, мисли се обично на преношење презимена?

Терао би' до мушко trening

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2012. at 9:52, Фенрис рече

Зашто мислиш да је твоја "лоза" нешто посебна, и да ће се без ње свет распасти?

Не мислим. Али пошто се одржала до данас, можда... ха ха. Дај брате или сестро без таквих непримерених провокација.

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2012. at 9:47, Пајко рече

Па било би болесно да не очекујеш нешто од деце. Ваљда је то нормално. У противном се нико не би одлучио да рађа децу.

То што причаш може да се гледа обострано.

Човек рађа децу због себе, али не пита децу да ли желе да буду рођена! Нема ту обостраности. Питање јесте врло једноставно! Ја први нисам тражио да будем рођен да би неко "подразумевано" од мене очекивао било шта! Све то за шта си дете "изродио" требаш заслужити!

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2012. at 9:54, Пајко рече

Не мислим. Али пошто се одржала до данас, можда... ха ха. Дај брате или сестро без таквих непримерених провокација.

Нисам провоцирао, само питам. Ако ти је до генетског кода, и ћерке исто преносе 1/2 као и синови. Шта ако ти се син сутра уда за неку и презиме ти се изгуби и овако?

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2012. at 9:56, Фенрис рече

Нисам провоцирао, само питам. Ако ти је до генетског кода, и ћерке исто преносе 1/2 као и синови. Шта ако ти се син сутра уда за неку и презиме ти се изгуби и овако?

Па свашта може да се деси. У праву си брате. Ја на срећу имам и ћерку и сина и волео бих да и моја ћерка усрећи неку породицу

и роди им најмање троје деце. Треба да се рађамо брате, то је поента...

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Ако децу правиш само да она усреће тебе и неког другог, онда ми је њих жао. Децу треба правити да она буду срећна, па макар и у томе да она немају деце ако тако одлуче.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2012. at 9:55, Фенрис рече

Човек рађа децу због себе, али не пита децу да ли желе да буду рођена! Нема ту обостраности. Питање јесте врло једноставно! Ја први нисам тражио да будем рођен да би неко "подразумевано" од мене очекивао било шта! Све то за шта си дете "изродио" требаш заслужити!

Па отприлике... Али ако ниси желео да будеш рођен зашто не извршиш самоубиство?

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2012. at 10:02, Фенрис рече

Ако децу правиш само да она усреће тебе и неког другог, онда ми је њих жао. Децу треба правити да она буду срећна, па макар и у томе да она немају деце ако тако одлуче.

Свако се рађа да усрећује свет око себе. Ми, родитељи, треба да се трудимо да деца буду срећна али то не значи да им треба

све дозволити зарад тога да оно (дете) намири само своје потребе. Тако се стварају себични ликови.

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2012. at 10:03, Пајко рече

Па отприлике... Али ако ниси желео да будеш рођен зашто не извршиш самоубиство?

Питање је да ли би желео да твоја деца почине самоубиство јер си их ти на то својим очекивањима натерао? (што се дешава). Ја самоубиство не желим да потчиним јер сматрам да ако смо већ овде, учинимо све да проживимо ово... и да покушамо да се развијемо у човека ако је могуће. Ако то није могуће, па... самоубиство свакако није лоша идеја!

Подели на овим сајтовима

On 14. 10. 2012. at 10:07, Фенрис рече

Питање је да ли би желео да твоја деца почине самоубиство јер си их ти на то својим очекивањима натерао? (што се дешава). Ја самоубиство не желим да потчиним јер сматрам да ако смо већ овде, учинимо све да проживимо ово... и да покушамо да се развијемо у човека ако је могуће. Ако то није могуће, па... самоубиство свакако није лоша идеја!

Па онда ти желим да постанеш добар човек и да не извршиш самоубиство. Желим ти да добро проучиш живот кроз религију и науку

и да схватиш зашто си дошао на свет. Свако добро од Господа ти желим

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Религија, нарочито организована религија није начин да дођеш до истине, већ само начин да себи замажеш очи. Истина не постоји и није једна, већ је константно промењива заједно са нашим сазнањима о њој!

Подели на овим сајтовима

Истина увек постоји, сад што је нама тешко достижна, то је друга ствар.

@Пајко

А шта ако би син пожелео да се закалуђери? .smesko.

• Волим 1

„Ко прими на себе грехе света, постаће истински цар света.” Лао Це, пет векова пре Христа

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...